Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΆΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΈΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ..Ε ΕΤΣΙ ΚΑΙΡΟ....ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

giorgos80 έγραψε:
kanaris έγραψε:
Πανικος Setter έγραψε:όπως την βλέπω ετσι καλοταϊσμένη μπορεί να μεν έπεσε καν σε χειμερία νάρκη
σαν να εππεσαν οι φασσαριδες σε χειμερια ναρκη??! ξυπνατε ανα τον κοσμο λαμαριναδες! ;)
εν το σαιτ γενικα που ειναι νταουν
Τυχαιο λες?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ.....ΠΡΩΙΝΟ ΕΝΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΡΟΣΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΛΑ, 1 ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟ ΧΑΡΗ 1 ΚΙΛΟ PSB2 ΚΑΙ 900 ΚΑΨΟΥΛΙΑ 686 :D :D :D

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 1.5 ΩΡΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 300-350 ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ...ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ 70-80Μ ΚΑΙ ΠΑΝΩ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΧΟΡΤΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Αγαπητοιιι τηλεθεατες καλησπεεεερα σααας...βαρομετρικοοοο χαμηλοοοο εδωκε της Κυπρου πας την κκελεεεε με αποτελεσμα τα μετεωρολογικαααα δελτιιιιιααααα να προειδοποιουν για πολικες θερμοκρασιιιιιιιες και παγετουςςςςςς..ολα αυτα οπως ειδατε και εσειιιις σηηηηημερα αγαπητοιιιιιι τημεθεατεςςς ηταν αποτελεσμα φαντασιιιιιαααααςςςςς ....λιγα νερααααα και λιιιιοοοο χαλαζουιιιι φοβηηηητσιασαν πολλους φασσσααααριες στο να βγουν εξω η να τους χαλασουν τααααα σχεδιααααα τουςςς...ελπιζουμε κυριεςςςς και κυριοιιιι οσοι τελικαααα βγηκατε να σας εκατσεεεε.....για το hunt and shoot Ανδρεεεεαααας Καζαααςςς. :):)εφυγα απο το σπιτι στις 7 για καμια ωρα υπολογιζα ετσι οπως εβλεπα τον καιρο...τελικα εκαμε μας την χαρη σχεδον ολη μερα αν εξαιρεσουμε λιγη ψοφοκρυαδα λια νερα καθε 20 λεπτα λιο χαλαζι σε 2 size ...πουλια οπως ηταν αναμενομενο χασιμια με μονο 2 ευκαιριες να μου δινουν χερι ολη μερα.Ηβρα και λια αγρελουθκια λιες πατατουες να γινουν με τον κολιαντρο (ποτζεινες που αφηνει πισω το τρακτο να μεν πειτε οτι εδωκα μες το χωραφι του αδρωπου:) )ειμαστε πομπα :)Εικόνα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Pathfinder έγραψε:Αγαπητοιιι τηλεθεατες καλησπεεεερα σααας...βαρομετρικοοοο χαμηλοοοο εδωκε της Κυπρου πας την κκελεεεε με αποτελεσμα τα μετεωρολογικαααα δελτιιιιιααααα να προειδοποιουν για πολικες θερμοκρασιιιιιιιες και παγετουςςςςςς..ολα αυτα οπως ειδατε και εσειιιις σηηηηημερα αγαπητοιιιιιι τημεθεατεςςς ηταν αποτελεσμα φαντασιιιιιαααααςςςςς ....λιγα νερααααα και λιιιιοοοο χαλαζουιιιι φοβηηηητσιασαν πολλους φασσσααααριες στο να βγουν εξω η να τους χαλασουν τααααα σχεδιααααα τουςςς...ελπιζουμε κυριεςςςς και κυριοιιιι οσοι τελικαααα βγηκατε να σας εκατσεεεε.....για το hunt and shoot Ανδρεεεεαααας Καζαααςςς. :):)
Εν τζαι επήρες τίποτε ζιβανία μαζί σου για να βράσεις τζαι έφυε σου νάκκο ;

:D :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

spyrosspyrou851 έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Αγαπητοιιι τηλεθεατες καλησπεεεερα σααας...βαρομετρικοοοο χαμηλοοοο εδωκε της Κυπρου πας την κκελεεεε με αποτελεσμα τα μετεωρολογικαααα δελτιιιιιααααα να προειδοποιουν για πολικες θερμοκρασιιιιιιιες και παγετουςςςςςς..ολα αυτα οπως ειδατε και εσειιιις σηηηηημερα αγαπητοιιιιιι τημεθεατεςςς ηταν αποτελεσμα φαντασιιιιιαααααςςςςς ....λιγα νερααααα και λιιιιοοοο χαλαζουιιιι φοβηηηητσιασαν πολλους φασσσααααριες στο να βγουν εξω η να τους χαλασουν τααααα σχεδιααααα τουςςς...ελπιζουμε κυριεςςςς και κυριοιιιι οσοι τελικαααα βγηκατε να σας εκατσεεεε.....για το hunt and shoot Ανδρεεεεαααας Καζαααςςς. :):)
Εν τζαι επήρες τίποτε ζιβανία μαζί σου για να βράσεις τζαι έφυε σου νάκκο ;

:D :D
Ουτε φαι δεν επηρα μαζι μου :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Pathfinder έγραψε:Αγαπητοιιι τηλεθεατες καλησπεεεερα σααας...βαρομετρικοοοο χαμηλοοοο εδωκε της Κυπρου πας την κκελεεεε με αποτελεσμα τα μετεωρολογικαααα δελτιιιιιααααα να προειδοποιουν για πολικες θερμοκρασιιιιιιιες και παγετουςςςςςς..ολα αυτα οπως ειδατε και εσειιιις σηηηηημερα αγαπητοιιιιιι τημεθεατεςςς ηταν αποτελεσμα φαντασιιιιιαααααςςςςς ....λιγα νερααααα και λιιιιοοοο χαλαζουιιιι φοβηηηητσιασαν πολλους φασσσααααριες στο να βγουν εξω η να τους χαλασουν τααααα σχεδιααααα τουςςς...ελπιζουμε κυριεςςςς και κυριοιιιι οσοι τελικαααα βγηκατε να σας εκατσεεεε.....για το hunt and shoot Ανδρεεεεαααας Καζαααςςς. :):)εφυγα απο το σπιτι στις 7 για καμια ωρα υπολογιζα ετσι οπως εβλεπα τον καιρο...τελικα εκαμε μας την χαρη σχεδον ολη μερα αν εξαιρεσουμε λιγη ψοφοκρυαδα λια νερα καθε 20 λεπτα λιο χαλαζι σε 2 size ...πουλια οπως ηταν αναμενομενο χασιμια με μονο 2 ευκαιριες να μου δινουν χερι ολη μερα.Ηβρα και λια αγρελουθκια λιες πατατουες να γινουν με τον κολιαντρο (ποτζεινες που αφηνει πισω το τρακτο να μεν πειτε οτι εδωκα μες το χωραφι του αδρωπου:) )ειμαστε πομπα :)Εικόνα
Διασου ποούλλα το περβολουι θωρω.... :lol: Το μεσημερι εκαμα διαλειμμα τζαι επια στον Στεφο...ειπα ηταν να ερτεις αλλα που....αρρωσκια πανω σου....εμεινες μες την κρυαδα τζιαμε κουγκρι :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Panmoy έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Αγαπητοιιι τηλεθεατες καλησπεεεερα σααας...βαρομετρικοοοο χαμηλοοοο εδωκε της Κυπρου πας την κκελεεεε με αποτελεσμα τα μετεωρολογικαααα δελτιιιιιααααα να προειδοποιουν για πολικες θερμοκρασιιιιιιιες και παγετουςςςςςς..ολα αυτα οπως ειδατε και εσειιιις σηηηηημερα αγαπητοιιιιιι τημεθεατεςςς ηταν αποτελεσμα φαντασιιιιιαααααςςςςς ....λιγα νερααααα και λιιιιοοοο χαλαζουιιιι φοβηηηητσιασαν πολλους φασσσααααριες στο να βγουν εξω η να τους χαλασουν τααααα σχεδιααααα τουςςς...ελπιζουμε κυριεςςςς και κυριοιιιι οσοι τελικαααα βγηκατε να σας εκατσεεεε.....για το hunt and shoot Ανδρεεεεαααας Καζαααςςς. :):)εφυγα απο το σπιτι στις 7 για καμια ωρα υπολογιζα ετσι οπως εβλεπα τον καιρο...τελικα εκαμε μας την χαρη σχεδον ολη μερα αν εξαιρεσουμε λιγη ψοφοκρυαδα λια νερα καθε 20 λεπτα λιο χαλαζι σε 2 size ...πουλια οπως ηταν αναμενομενο χασιμια με μονο 2 ευκαιριες να μου δινουν χερι ολη μερα.Ηβρα και λια αγρελουθκια λιες πατατουες να γινουν με τον κολιαντρο (ποτζεινες που αφηνει πισω το τρακτο να μεν πειτε οτι εδωκα μες το χωραφι του αδρωπου:) )ειμαστε πομπα :)Εικόνα
Διασου ποούλλα το περβολουι θωρω.... [emoji38] Το μεσημερι εκαμα διαλειμμα τζαι επια στον Στεφο...ειπα ηταν να ερτεις αλλα που....αρρωσκια πανω σου....εμεινες μες την κρυαδα τζιαμε κουγκρι [emoji38]
Τεταρτες και Κυριακες εν εχει με Στεφανο με Στεφανιες με τιποτε...ορκιζομαι ρε Παντελη μου 3η φορα που το προσεξα οτι με επιασε τηλεφωνο την ωρα που ημουν επωμισμενος με το πουλι στην ακιδα...συμπασχει ο ανθρωπος :)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΕΞ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΠΟΥ ΠΟΜΠΑ ΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕ 2 ΠΟΥΛΙΑ....ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΚΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ :?: :?

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙΣΑ ΑΚΟΜΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ;)
Andrew Christofides
Full Member

Δημοσίευση από Andrew Christofides »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ..ΠΟΥ ΛΕΜΕ!

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΕ 3 ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 20-25Μ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΗΓΑΝ ΑΠΕΧΤΕΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΣΤΑ 35Μ+ 1 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑ + 1 ΧΑΜΕΝΗ!

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΧΑΡΗ ΓΙΑ ΝΕ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ + ΛΙΓΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΦΥΓΩ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΜΕ ΣΚΑΓΙΑ Ν5 ΝΙΚΕΛ ΚΑΙ ΣΚΑΓΙΑ Ν5 ΕΠΙΧΡΥΣΑ.....ΕΡΧΕΤΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ....ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ :roll: ΚΟΙΤΑΖΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΜΩΡΟ...ΜΑ ΤΙ ΜΩΡΟ :shock: :shock: :shock: ...ΜΑΝΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ :o

ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΟΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΟΙ ΜΠΟΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ!

ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ Η ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΓΚΕΤΕΣ ΠΑΡΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ!

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΑ 2 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑ....3 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ :cry:.... ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΨΙΧΑΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕ ΝΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ!!!
. Gia sou Solon Oreos mezes o koufos .
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”