Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

MARIOSE έγραψε:Εσένα εσυνάφερνα σε εψές. Είπαμε να σε επισκεφτούμε μέσα σε τούτες τες μέρες. :D

ΥΓ: Κάμε κάτι διότι θα σου την φαν την αγάπη σου! Τωρά που εκοίταξα κάτω έσιει τζιαί 2-3 αρσενικές δίπλα της... :lol:
ΕΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ.... ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!
ΦΑΣΣΑ1- ΚΟΡΗ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΠΕΘΑΝΕ Η ΑΝΙΨΙΑ ΣΟΥ Η ΜΑΡΟΥΛΑ
ΦΑΣΣΑ2- ΜΑ ΗΝΤΑΛΟΣ ΚΟΡΗ??
1- ΕΠΕΞΕΝ ΤΗΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΛΛΙΟΝ ΕΠΕΞΕ ΤΟ ΓΙΩΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΣΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΕΝΝΑΝ ΝΑ ΦΑΣΙΝ ΒΑΛΑΝΙΑ
2- ΟΥ Γ@ΜΩΤΟ ΚΟΡΗ!! ΑΜΠΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙΣ ΠΑΦΟ Α ΛΑΛΩ ΣΟΥ ΤΟ!! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟΥΤΟΝ ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΚΕΙΣ ΠΑΣ ΤΟ ΣΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙΣΙΗ ΣΟΥ!!
1- ΕΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥΤΟΙ....ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΕΝ ΤΟ ΦΟΟΥΜΕ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝ ΠΑΣ ΤΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

:lol: :lol: Σωστόοοος!! Γι' αυτό φακκούν μου γυρό συνέχεια τζιαί έρκουνται πάντα δίπλα μου.. :lol:
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

MARIOSE έγραψε::lol: :lol: Σωστόοοος!! Γι' αυτό φακκούν μου γυρό συνέχεια τζιαί έρκουνται πάντα δίπλα μου.. :lol:
ΕΝΩ ΝΑ ΕΡΤΕΙ Ο ΣΟΛΩΝΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΕΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΥΛΛΕΣ ΟΡΙΑΚΕΣ :D
ΠΑΛΕ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΕΣ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ :D 8-)
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Εν άλλη κατηγορία ο Σόλων! Η μάλλον, εν μια κατηγορία μόνος του! 8-)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

themos328
Full Member

Δημοσίευση από themos328 »

Panmoy έγραψε:Μετα απο τοσα χρονια εμπεριων μεσα στα βουνα και ακομα καποια πραματα με αφηνουν αφωνο...καθομαι στο ποστο μου και χτυπω μια φασσα σε οριακη αποσταση η οποια παει και πεφτει σεκκα στο απεναντι πλευρο πανω στην ακρη του γκρεμου. Για να περασω απεναντι ουτε λογος..οσες φορες το επιχειρησα εχασα τες ωρες μου και τη διαθεση μου. Θωρω 100 μετρα πιο πανω που το κοψιμο εναν συναδελφο να στέκεται και φωναζω του..."ρε φιλε, επεξα μια φασσα πουκατω σου τζαι πηγαινε πιαστην...εν κριμα να μεινει μες το βουνο. Πραγματικα εκαμα το με ουλλην μου την καλη διαθεση. Εκαυτευθηνα τον με ακριβεια τζαι ηβρε την αμεσως. Εβαλεν την μες την βουρκα τζαι ισιωσε πανω...ουτε φαουσα ουτε σπασμο....ουτε ενα θενκιου :shock: Ρε συναδελφε αν εισαι του φορουμ τζαι θκιαβαζεις το ποστ τουλαχιστον ελπιζω να το ειπες πουμεσα σ γιατι ακομα εν το χωνευκω....
το θήραμα μπορεί να είναι αυτοσκοπός, «η νίκη για τη νίκη», η επιδίωξη, δηλαδή, ενός στόχου μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της κατάκτησής του, μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στη δράση, μόνο και μόνο για την «τιμή του παιχνιδιού».
themos328
Full Member

Δημοσίευση από themos328 »

themos328 έγραψε:
Panmoy έγραψε:Μετα απο τοσα χρονια εμπεριων μεσα στα βουνα και ακομα καποια πραματα με αφηνουν αφωνο...καθομαι στο ποστο μου και χτυπω μια φασσα σε οριακη αποσταση η οποια παει και πεφτει σεκκα στο απεναντι πλευρο πανω στην ακρη του γκρεμου. Για να περασω απεναντι ουτε λογος..οσες φορες το επιχειρησα εχασα τες ωρες μου και τη διαθεση μου. Θωρω 100 μετρα πιο πανω που το κοψιμο εναν συναδελφο να στέκεται και φωναζω του..."ρε φιλε, επεξα μια φασσα πουκατω σου τζαι πηγαινε πιαστην...εν κριμα να μεινει μες το βουνο. Πραγματικα εκαμα το με ουλλην μου την καλη διαθεση. Εκαυτευθηνα τον με ακριβεια τζαι ηβρε την αμεσως. Εβαλεν την μες την βουρκα τζαι ισιωσε πανω...ουτε φαουσα ουτε σπασμο....ουτε ενα θενκιου :shock: Ρε συναδελφε αν εισαι του φορουμ τζαι θκιαβαζεις το ποστ τουλαχιστον ελπιζω να το ειπες πουμεσα σ γιατι ακομα εν το χωνευκω....
ηταν να χωρτασει καμια αλεπου παρα ο "συναδελφος" σου!
το θήραμα μπορεί να είναι αυτοσκοπός, «η νίκη για τη νίκη», η επιδίωξη, δηλαδή, ενός στόχου μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της κατάκτησής του, μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στη δράση, μόνο και μόνο για την «τιμή του παιχνιδιού».
chris197
Full Member

Δημοσίευση από chris197 »

φιλε Μαριε,
προσωπικα αυτο δεν το θεωρο κυνηγι αλλα σφαγη. :) :)
MARIOSE έγραψε:Για ζέσταμα...

https://www.youtube.com/watch?v=X5ow3ol-t-8
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

chris197 έγραψε:φιλε Μαριε,

Ήταν για ζέσταμα των ματιών φίλε.
Τέτοιες σφαγές δεν μου αρέσουν ούτε εμένα, ούτε μου έτυχε προσωπικά. :D

Να βάλω κάτι πιο καλό τότε για ζέσταμα (οφθαλμόλουτρο :mrgreen: ):

https://www.youtube.com/watch?v=Ozt850kO-JY
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

MARIOSE έγραψε:
chris197 έγραψε:φιλε Μαριε,

Ήταν για ζέσταμα των ματιών φίλε.
Τέτοιες σφαγές δεν μου αρέσουν ούτε εμένα, ούτε μου έτυχε προσωπικά. :D

Να βάλω κάτι πιο καλό τότε για ζέσταμα (οφθαλμόλουτρο :mrgreen: ):

https://www.youtube.com/watch?v=Ozt850kO-JY
Ηνταλως και εχει δοντια ακομα μες την μασελα της εν πολλη κουβεντα με ετσι επωμισεις :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”