ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2016-2017
-
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2016-2017
σήμερα τα μηχανάκια ηταν περισσότερα απο τους κυνηγόυς
1 τζίκλα και 20 ντουφεκιές
παιζουμε 5 τζίκλες με το ζόρι 10 ο καλύτερος και μετά μπαίνουμε φέης πουκ και βλεπουμε εκατοντάδες πουλιά.Μα που ειναι αυτά ρε παιδιά? γιατί πανε Ελλάδα να παίξουν τζίκλες κάποιοι και δέν πάνε με τα παιδία του φέης πουκ που δεν θέλεις και αεροπλάνο να πας?
1 τζίκλα και 20 ντουφεκιές
παιζουμε 5 τζίκλες με το ζόρι 10 ο καλύτερος και μετά μπαίνουμε φέης πουκ και βλεπουμε εκατοντάδες πουλιά.Μα που ειναι αυτά ρε παιδιά? γιατί πανε Ελλάδα να παίξουν τζίκλες κάποιοι και δέν πάνε με τα παιδία του φέης πουκ που δεν θέλεις και αεροπλάνο να πας?
- Giorgoscy
- Full Member
Αδερφε, όχι μηχανουαν να βαλεις, τον Στρατο Διονυσιου να βαλεις, τζιηκλες εν εσιει.
Όπως τα ειπες, ο καλυτερος να πιασει 10.
Ενταξει τζιηνα του φειςπουκ εν τζιε λαλουσιν ότι εν με τα δικτυα τα βερκια κτλ που τα πιανουν !!!
Όπως τα ειπες, ο καλυτερος να πιασει 10.
Ενταξει τζιηνα του φειςπουκ εν τζιε λαλουσιν ότι εν με τα δικτυα τα βερκια κτλ που τα πιανουν !!!
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ
-
- Full Member
Εγώ σήμερα εξόρμησα επαρχία Αμμοχώστου.. λίγα τα πουλιά σε σχέση με εχτές..!
Ξέρω τζε εγώ άτομα που ποστάρουν φωτογραφίες με πολλά πουλιά.. Η αλήθεια είναι οτι παίζουν γιατί πιένουν πάντηματα..! Τζίνοι που βάλουν δίκτυα δεν νομίζω να ποστάρουν..!
Πουλιά έχει αρκεί να έχεις όρεξη και παρέα, είτε για να περπατήσεις είτε για να παντήσεις..!
Ξέρω τζε εγώ άτομα που ποστάρουν φωτογραφίες με πολλά πουλιά.. Η αλήθεια είναι οτι παίζουν γιατί πιένουν πάντηματα..! Τζίνοι που βάλουν δίκτυα δεν νομίζω να ποστάρουν..!
Πουλιά έχει αρκεί να έχεις όρεξη και παρέα, είτε για να περπατήσεις είτε για να παντήσεις..!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
καλημέρα κοπέλια. Εγώ Αγγλία χόρτασε το μάτι μου φάσσες και μαυρόπουλους , πάπιες . Κυνηγετικά δέν έκανα κάτι αλλά πήγα σκοπευτήριο , μέσα στα σχιόνια.... περίμενα να περάσουν οι μαυρόπουλοι τσαι οι φάσσες που μπροστά μου και μετά να παίξω τον δίσκο!!!!

p.s στην φωτογραφία δέν είμαι εγώ που παίζω εν ο παρέας απο Αγγλία.... να μεν κάποιοι ότι επάσχυνα

p.s στην φωτογραφία δέν είμαι εγώ που παίζω εν ο παρέας απο Αγγλία.... να μεν κάποιοι ότι επάσχυνα

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Χαιρετώ την παρέα...Εξόρμησα χθές στην ίδια περιοχή όπου το Σάββατο κινήθηκαν πουλιά...πήρα με πολλήν πολλη΄ν υπομονή και επιμονή 8 πουλιά( έκατσα μέχρι τις 11!)....υπήρχαν αρκετοί κηνηγοί στην περιοχή και άλλα τόσα μηχανακια ο καθένας...το συμπέρασμα είναι ότι επειδή οι τζίκλες πλέον είναι του τόπου, όσο πέζουν τα μηχανάκια δεν κινούντε τα πουλια...χθες μέχρι τις 9.30 κρατουσα 1 τζίκλα που την έπεξα η ώρα 6.30...μέτα τις 9.30 που εφύαν ούλοι και ησήχασεν ο τόπος εκυνήγησα τζε γω που δεν είχα μηχανούιν!!!
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
κατι ακουστικε οτι ακαμα εχτες πεχτικαν πουλια σε καλους αριθμους . αληθευει?
- Chris B725
- Full Member
Καλημέρα στην παρέα !!
Όμορφη μέρα χθές... Ξανά μια από τα ίδια, περπατητό κυνήγι τζίκλας... Άργησα να πάω και στη περιοχή που περπατώ συνήθως είχε αρκετό κόσμο με αποτέλεσμα τα πουλιά να είναι φαρασμένα... Βρήκα και φρέσκες χαρτούτσιες χαμέ άρα κάποιος επερπάτησε πρίν από εμένα έτσι αποφάσισα να αλλάξω τοποθεσία. Πήρα όμως 3 πουλιά... Άλλαξα τοποθεσία έβαλα ακόμα 2 στην τσάντα και λέω θα πάω ξανά στην πρωινή τοποθεσία τωρά που ησύχασε ίσως να κουρνιάσαν κάποια πουλια... Έτσι ακριβώς, πήρα ακόμα 10 και είχα και 3 χαμένα... Κάποιες φάσεις σε φιλμάκι
Όταν περπατάς γλυτώνεις και τα νεύρα αφού ούτε μηχανούθκια σε απασχολούν ούτε τίποτε

Όμορφη μέρα χθές... Ξανά μια από τα ίδια, περπατητό κυνήγι τζίκλας... Άργησα να πάω και στη περιοχή που περπατώ συνήθως είχε αρκετό κόσμο με αποτέλεσμα τα πουλιά να είναι φαρασμένα... Βρήκα και φρέσκες χαρτούτσιες χαμέ άρα κάποιος επερπάτησε πρίν από εμένα έτσι αποφάσισα να αλλάξω τοποθεσία. Πήρα όμως 3 πουλιά... Άλλαξα τοποθεσία έβαλα ακόμα 2 στην τσάντα και λέω θα πάω ξανά στην πρωινή τοποθεσία τωρά που ησύχασε ίσως να κουρνιάσαν κάποια πουλια... Έτσι ακριβώς, πήρα ακόμα 10 και είχα και 3 χαμένα... Κάποιες φάσεις σε φιλμάκι

Όταν περπατάς γλυτώνεις και τα νεύρα αφού ούτε μηχανούθκια σε απασχολούν ούτε τίποτε

Συνεχίζουμε...Beretta22 έγραψε:Εγώ σήμερα εξόρμησα επαρχία Αμμοχώστου.. λίγα τα πουλιά σε σχέση με εχτές..!

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
- MARIOSE
Μιας και το ανέφερε ο φίλος Κρις πιο πάνω, είναι αυκαιρία να το ξαναπούμε. Τα άδεια φυσίγγια τα ρίχνουμε εκεί που πρέπει και όχι στο βουνό λεβέντες. Αν εσείς είσαστε τυπικοί με αυτό το θέμα προσπαθήστε όσο μπορείτε να επηρεάσετε άλλους φίλους/συγγενείς κτλ.
Διατηρήστε τη φύση καθαρή, εξάλλου είναι για εκείνες τις ωραίες στιγμές στο βουνό και τη φύση που πάμε κυνήγι και όχι για την κάρπωση!
Διατηρήστε τη φύση καθαρή, εξάλλου είναι για εκείνες τις ωραίες στιγμές στο βουνό και τη φύση που πάμε κυνήγι και όχι για την κάρπωση!
- Chris B725
- Full Member
Σωστός !! Θα προσθέσω και τα κουτιά των φυσιγγίων και κάθε λογής σκουπίδι...MARIOSE έγραψε:Μιας και το ανέφερε ο φίλος Κρις πιο πάνω, είναι αυκαιρία να το ξαναπούμε. Τα άδεια φυσίγγια τα ρίχνουμε εκεί που πρέπει και όχι στο βουνό λεβέντες. Αν εσείς είσαστε τυπικοί με αυτό το θέμα προσπαθήστε όσο μπορείτε να επηρεάσετε άλλους φίλους/συγγενείς κτλ.

I`d rather be hunting !!!
- giorgos80
Πως σχετιζεται ο θανατος αγελαδας με απαγορευση περιοχης για κυνηγι;
Με τους πεταμενους καλυκες ασφαλως.συγκεκριμενα σε περιοχη που εχει 40-50 σκαλες τριφυλια και ενδιαμεσα σχινιες απαγορευτηκε γιατι καποιοι επαιζαν πουλουθκια και εκαμναν τες χαρτουτσιες βουναρι μεσα στο τριφυλι.η αγελαδα ψωφησε λογω αποφραξης απο φυσιγγι.
Με τους πεταμενους καλυκες ασφαλως.συγκεκριμενα σε περιοχη που εχει 40-50 σκαλες τριφυλια και ενδιαμεσα σχινιες απαγορευτηκε γιατι καποιοι επαιζαν πουλουθκια και εκαμναν τες χαρτουτσιες βουναρι μεσα στο τριφυλι.η αγελαδα ψωφησε λογω αποφραξης απο φυσιγγι.