ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

πανικος έγραψε:Λεωνιδα μου να σου φερω να φαει το μωρο φιλε μου αφου εσου ταιζεις τον φασσες σκλεροπετσες .σαν το κολουι το ασπρο της τζικλας εννοειτς δεν εχει :D
Αντρεα και χρυσανθε ερχονται κυριακη κοντα σας αερααα..
E Πανικο μου...κρατας και συ Laurona τζαι γλυκοθωρείς τους κωλους των τσικλων???? :lol: :lol: :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

πανικος έγραψε:καλα τα πηγε η αδεια σημερα φιλε καττο.2 οπλα 21 τζικλουες.βγηκαν πουλια ψεσ απο 8-0200 και σταματησαν.ποσχολιστηκαμε με τα ψεσινα οτι εμειναν σημερα δεν ειχε πρωινο περασμα :D ρε αχερκωτικον με τον βηχα ειπα σου να ερτεις αλλα επινες τα ωσ ο πρωι :lol:
Μπραβο πανικο μου ωραια περασατε!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

2 τσιχλίτσες σήμερα παιδιά!!! + 1 καλλικωμενη, +1 που έχασα και + 1 που ήρτεν οπως το λουκούμι αλλά ο κύριως ΒΑΙΚΑΛ ήταν ασφαλισμένος!!! μια χαρά είναι τζε το ζευκαρούι μας!!! είδα κάποια πουλιά (20-30) τα οποία πέρασαν πάρα πολύ ψηλά αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν καλή μέρα!!! εχτές ετζίζαμεν της κοκόνας πας το κολομέρι για να πετήση αλλά σήμερα της δευτερης που έπεξα, εγύρεφκα τον κόλο της να τον εβρω :D :D :D .... μιλούμε ότι τα gemini chokes είναι το κάτι άλλο!!! τραβέρσα το πουλί, πέζω το με το *** απο απόσταση 30μ περίπου τζε καλλικώνω την, πέζω την τζε με το ** με olympia trap 28gr 7.5no τζε βλέπω 2 πράματα να πέφτουν...πάω τζαμέ βρίσκω την τζίκλα τζε 3μ δίπλα το κόλο της με το νούρο!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

skimis έγραψε:2 τσιχλίτσες σήμερα παιδιά!!! + 1 καλλικωμενη, +1 που έχασα και + 1 που ήρτεν οπως το λουκούμι αλλά ο κύριως ΒΑΙΚΑΛ ήταν ασφαλισμένος!!! μια χαρά είναι τζε το ζευκαρούι μας!!! είδα κάποια πουλιά (20-30) τα οποία πέρασαν πάρα πολύ ψηλά αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν καλή μέρα!!! εχτές ετζίζαμεν της κοκόνας πας το κολομέρι για να πετήση αλλά σήμερα της δευτερης που έπεξα, εγύρεφκα τον κόλο της να τον εβρω :D :D :D .... μιλούμε ότι τα gemini chokes είναι το κάτι άλλο!!! τραβέρσα το πουλί, πέζω το με το *** απο απόσταση 30μ περίπου τζε καλλικώνω την, πέζω την τζε με το ** με olympia trap 28gr 7.5no τζε βλέπω 2 πράματα να πέφτουν...πάω τζαμέ βρίσκω την τζίκλα τζε 3μ δίπλα το κόλο της με το νούρο!!!
Ωραίος! Εγώ θα επιανα τον κώλο και θα αφηνα την υπόλοιπη τσικλα χαμε :lol:

1 τζικλα εγω σήμερα, είδα 4-5 στο ποφύσημα και κατα τις 7:30 ερκουνταν 2 πάνω μου όπως το λουκούμι, αν και είχα ευκαιρία για ντουμπλέ επροτίμησα να παίξω την 1 για να την έβρω σίουρα γιατί αν έπεφτε κ η 2η θα έχανα και τις 2 με ετσι χόρτα που είχε η περιοχή
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Ε δημήτρη μου αν ήταν πασιά θα έπιανα τον κόλο αλλα επειδή ήταν όπως τον αιθίοπα!!! επροτήμησα να πιασω το υπόλοιπο!!!
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Σωτήρη αύριο θα έχει να πάμε και που;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Γιατρός έγραψε:Σωτήρη αύριο θα έχει να πάμε και που;
εν να μεν εχει καμια ζι καμια δα?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Καλημέρα παίδες, καλά και ασφαλισμένα κυνήγια και πολλές τουφεκιές. Μακάρι να έχει πουλιά. Καλή σας μέρα.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

δυστιχος ουτε και σημερα ειχε και δεν εφτανε αυτο και καμια που επαιζα την εχανα (5 χαμενες) ... μια ζι μια δα ομως ως τες 10 κατι εγινε !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Πεντε πουλακια σήμερα απο τις 8 μέχρι τις 12μιση βρηκα τα τρια.
και 7 ο λεβεντης ο σιλβερπιτζεον αλλα επεζε τες πολλα σφικτα κ την μια εκρεπαρεν την οποταν πηρε 6 :lol:

Πολλα καλα αν σκεφτείς την φετινη κατασταση.

8 παρα πεντε ειδαμε τζικλα κ συραμε.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”