ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
axerkwtis

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από axerkwtis »

Μετα που ξεσκονισμα της αποθηκης εβγαλα την μηχανη φωτο για οσους εν μπασμενοι καλυτερα στην τεχνη να μας πουν την γνωμη τους κ ηβρα κ μια σακκουλλα με το συγγεκριμενο πιστονι μεσα π δεν εχω ιδεα τι ειναι...αν ξερει καποιος ας βοηθησει
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Η μηχανή βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, εξ´ όσων βλέπω το μαχαιράκι της ειναι μεταλλικό και θα μπορείς να κλείσεις και καινούργιους κάλικες.
Ο συγκεντρωτήρας ειναι B&P Z2M μάλλον 18άρης.
axerkwtis

Αντρεα ευχαριστω για την απαντηση..μπορεις να μ δωσεις καποιες συνταγες για το συγκεκριμενο πιστονι?τι εφαρμογες εχει?
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

έπιασες και τούτη την δουλειά τώρα? :lol: :lol: :lol:
EPANIEL POWER
andreas78

Φιλε αν ειναι 18χιλ. ειναι για πολλα γραμμάρια (πάνω απο 34γρ) και δεν θα σου το συνιστούσα αν είσαι νέος στη ιδιογομωση, πραγμα που δεν γνωρίζω.
Εγω γενικα μόνο για σκοπευτήριο βαζω πιστονακια, στο κυνήγι βαζω μόνο μαλλινες και diana.
Θα σου πρότεινα να πάρεις μια εύκολη πυριτιδα όπως την D20 και συγκεκριμένα την SE, είναι για 28gr-30γρ και υπο καποιες περιστάσεις μπορείς να βγεις και 33gr και μπορώ να σου πω και συνταγές.
Τι πυριτιδες εχεις και τι καλικες?
axerkwtis

φιλε πυριτιδες δεν ειδα να εμεινε κατι βλεπεις πιο παλια αφου υπηρχε σε αφθονια μπαρουτι σπιτι κ οτι μπαρουτι ηθελες εκαμα την μεγαλυτερη μαλακια π μπορει να καμει καποιος σαν νεαρος....τσακρες...οταν με ενα μιγμα που δεν ειχα ιδεα ουτε τι εβαζα βγηκε πολλα δυνατο και ανοιξε μια τερατσια στην μεση οπως την παττιχα(μεσα στο σχολειο) εγινε θεμα με αστυνομιες και πολλα εξαφανιστηκαν...καψουλια ειδα πως εχει λια κ σκαι 12αρι αν προσεξα..δεν προσεξα να εχει σακκουλουι με μπαρουτι αρα...ο λογος π σε ρωτησα τι συνταγη μπορει να βγει με το συγκεκριμενο πιστονι βασικα εν για σκοπευτηριο π ειχα υποψην μ..εν νομιζω να επιανε ο παπας μ πιστονι για πολλα γραμμαρια γιατι τα οπλα τ ηταν ολα 65μμ θαλαμη..ισως η φωτο δεν σε βοηθησε στην αναγνωριση..
andreas78

Εγω σε 12/67 βάζω 24άρι πιστονάκι για 28gr, σε 12/70 βαζω το ίδιο αλλα μεσα βάζω χαρτονακι ή φελλο 2.5χιλ. για να με καλύψει αλλα κλείνω στρογγυλό ρελί.
Σε 12/67 καλικα με αστέρι θα μπορείς να βάλεις περίπου 32γρ αν όντος ειναι 18mm το πιστονακι.
Βρες καλικες, μπαρούτι και σκαγια για να μπορεις να εχεις μια πιο καθαρή εικόνα για το σεταπ που θα κάνεις.
Βγάλε φωτογραφίες τα καψουλια, αν ειναι παλιά (niroxin, 209...), θα ειναι κρίμα να τα ρίξεις στο σκοπευτήριο ή σε πίνακες.
mikros

Δημοσίευση από mikros »

axerkwtis έγραψε:φιλε πυριτιδες δεν ειδα να εμεινε κατι βλεπεις πιο παλια αφου υπηρχε σε αφθονια μπαρουτι σπιτι κ οτι μπαρουτι ηθελες εκαμα την μεγαλυτερη μαλακια π μπορει να καμει καποιος σαν νεαρος....τσακρες...οταν με ενα μιγμα που δεν ειχα ιδεα ουτε τι εβαζα βγηκε πολλα δυνατο και ανοιξε μια τερατσια στην μεση οπως την παττιχα(μεσα στο σχολειο) εγινε θεμα με αστυνομιες και πολλα εξαφανιστηκαν.
Ρε αθεοφοβε,εκαμες ετσι πραματα στο σκολιο?? :lol:
Και εν κανει,περσι που με εστειλες να ρωτησω την Παρασκευουλα(προην καθηγητρια σου) και να τις δοκω χαιρετισματα ειπεν μου τα καλυττερα λογια για λοου σου...εν μου ειπεν πως εκαμες και ποτουτα :lol:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

mikros έγραψε:
axerkwtis έγραψε:φιλε πυριτιδες δεν ειδα να εμεινε κατι βλεπεις πιο παλια αφου υπηρχε σε αφθονια μπαρουτι σπιτι κ οτι μπαρουτι ηθελες εκαμα την μεγαλυτερη μαλακια π μπορει να καμει καποιος σαν νεαρος....τσακρες...οταν με ενα μιγμα που δεν ειχα ιδεα ουτε τι εβαζα βγηκε πολλα δυνατο και ανοιξε μια τερατσια στην μεση οπως την παττιχα(μεσα στο σχολειο) εγινε θεμα με αστυνομιες και πολλα εξαφανιστηκαν.
Και εν κανει,περσι που με εστειλες να ρωτησω την Παρασκευουλα(προην καθηγητρια σου) και να τις δοκω χαιρετισματα ειπεν μου τα καλυττερα λογια για λοου σου...εν μου ειπεν πως εκαμες και ποτουτα :lol:
ρε μιτσι μα γιατι εν κιμασε εσυ εν εχεις σχολειο αυριο? :lol: :lol: :lol:
EPANIEL POWER
mikros

Δημοσίευση από mikros »

APOLLON_1 έγραψε:
mikros έγραψε:
ρε μιτσι μα γιατι εν κιμασε εσυ εν εχεις σχολειο αυριο? :lol: :lol: :lol:
ΣΧΟΛΕΙΟ??? μα τι εν τουτο, τρωετε???
εχω εξεταση αυριο...το γιατι εν κιμουμε αλλη ιστορια
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”