ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Α σημερα εγελασε σου ο Αρτεμης στες φασσες! :lol:
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Breda Pegaso έγραψε:Α σημερα εγελασε σου ο Αρτεμης στες φασσες! :lol:
ηταν σεντρα σουτ :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Beckham μου εσυ! :lol:
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

2 τσίκλες περπατητο... καρτερι το πρωι ουτε και τσιχ... παντός είδα αρκέτα πουλιά στο περπατήτο αλλά εφέυγαν μπροστά και είμουν μόνος μου
THE BEST THERE IS
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

πανικος έγραψε:
dimitris savva έγραψε:στο κυνηγι παμε για να περασουμε καλα και να ξεφυγουμε απο την καθημερινοτητα, δεν παμε για συλλογη τροφης. το θηραμα ειναι αρκετο για ολους.το μυστικο για να περασεις καλα στο κυνηγι ειναι να πηγαινεις με ατομα που αγαπουν το κυνηγι και σεβονται την φυση.
για την κουβεντα που ειπες οτι αφηνα τον αλλο να πυροβολισει και τις δυο φορες ειναι για να δω αν το θηραμα δεν ηταν τραυματισμενο και μετα να πυροβολουσα εγω , γιατι μου ετυχε παλια να πυροβολισει καποιος τσικλα και να συνεχισει το πουλι να πετα και να το πυροβολω εγω μετα και να πεφτει και να καμει τοση φασαρια για ενα πουλι σαν και να ηταν νυστικος για καιρο.
να φκαλω τα briley και να μου δωσεις το browning :lol: :lol: :lol:
τουτα ολα που σου λαλει φιλε δημητρη ειναι φτηνες δικαιολογιες ταχα ειναι τα μπριλει και τετοια :D αμαν ο αλλος ειναι καλλιτζι πολυβολο να του δωσεις παλε καλλιτζι θα ειναι. :lol: :lol:
ε πανικο επεψαν σε οξα ηρτες μονος σου..?να μπεις κ συ διπλα του δημητρη φερε κ το skb σου κ συ κ αν ρεξει τπτ να παιξεις εν ναν καλα..να σου πω εγω για καλλιτζια αρχικαλλικα!απο τον συναγωνισμο αποσυρετε ο Χρυσανθος λογο οπλου..τα Laurona εν εχτος συναγωνισμου καμνει μονο για να νεκατωνεις τα καρβουνα :lol: :lol: :lol:

δημητρη εν συμφερει ουτε κ αν σ δωσω το browning..εξεχασες που επηαμε ορτυκια???σηκωνεται το ορτυκι μπαμ ο δημητρης που κανονικη αποσταση παει ο σκυλλος να το φερει κ ερκεται πισω χωρις πουλι στο στομα..παμε τζιαμε ειχε μιαν ματσα φτερα ελουβισε το και που την σχιεπε8κια επεταξε το..
αχιλλεως και πελλαρες..δημητρης σαββα!!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Breda Pegaso έγραψε:Beckham μου εσυ! :lol:
ο Αρτεμης εν ο beckham, εκαμεν της ενα shoot που τα 50 μετρα εν εκλοτσησεν :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

axerkwtis έγραψε:
πανικος έγραψε:
dimitris savva έγραψε:στο κυνηγι παμε για να περασουμε καλα και να ξεφυγουμε απο την καθημερινοτητα, δεν παμε για συλλογη τροφης. το θηραμα ειναι αρκετο για ολους.το μυστικο για να περασεις καλα στο κυνηγι ειναι να πηγαινεις με ατομα που αγαπουν το κυνηγι και σεβονται την φυση.
για την κουβεντα που ειπες οτι αφηνα τον αλλο να πυροβολισει και τις δυο φορες ειναι για να δω αν το θηραμα δεν ηταν τραυματισμενο και μετα να πυροβολουσα εγω , γιατι μου ετυχε παλια να πυροβολισει καποιος τσικλα και να συνεχισει το πουλι να πετα και να το πυροβολω εγω μετα και να πεφτει και να καμει τοση φασαρια για ενα πουλι σαν και να ηταν νυστικος για καιρο.
να φκαλω τα briley και να μου δωσεις το browning :lol: :lol: :lol:
τουτα ολα που σου λαλει φιλε δημητρη ειναι φτηνες δικαιολογιες ταχα ειναι τα μπριλει και τετοια :D αμαν ο αλλος ειναι καλλιτζι πολυβολο να του δωσεις παλε καλλιτζι θα ειναι. :lol: :lol:
ε πανικο επεψαν σε οξα ηρτες μονος σου..?να μπεις κ συ διπλα του δημητρη φερε κ το skb σου κ συ κ αν ρεξει τπτ να παιξεις εν ναν καλα..να σου πω εγω για καλλιτζια αρχικαλλικα!απο τον συναγωνισμο αποσυρετε ο Χρυσανθος λογο οπλου..τα Laurona εν εχτος συναγωνισμου καμνει μονο για να νεκατωνεις τα καρβουνα :lol: :lol: :lol:

δημητρη εν συμφερει ουτε κ αν σ δωσω το browning..εξεχασες που επηαμε ορτυκια???σηκωνεται το ορτυκι μπαμ ο δημητρης που κανονικη αποσταση παει ο σκυλλος να το φερει κ ερκεται πισω χωρις πουλι στο στομα..παμε τζιαμε ειχε μιαν ματσα φτερα ελουβισε το και που την σχιεπε8κια επεταξε το..
αχιλλεως και πελλαρες..δημητρης σαββα!!!
Ρε Μιχαλη ουτε για τες ελιες τες μαυρες πας τα καρβουνα εν καμνεις ;) να μεν σου πω και για το τσιακιλουι :lol:
Μονο για κανενα τορο και αυτο παιζεται...''δεν ειδαμε δεν ξερουμε''
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:Α σημερα εγελασε σου ο Αρτεμης στες φασσες! :lol:
ηταν σεντρα σουτ :lol:
μα ειδες με φιλε.... ελευθεροι σκοπευτες ταχα μου.... εγω ειμαι "σε σχεση σκοπευτης"...
εφαν την και απλωσε οπως το χαλακι του welcome....
αναλογως σημερα ειμασταν πολλα καλοι... και σκεφτειτε ακομα να σκοτωνε το beretta του 129.... :lol:
( δεν ειναι θεμα η καρπωση αλλα ο τροπος της καρπωσης)
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Ρε Μιχαλη ουτε για τες ελιες τες μαυρες πας τα καρβουνα εν καμνεις ;) να μεν σου πω και για το τσιακιλουι :lol:
Μονο για κανενα τορο και αυτο παιζεται...''δεν ειδαμε δεν ξερουμε''[/quote]
ακομα ενας που ηρτε πεμπαμενος..ρε χιλε χελεις να χερω το ττορο να τον ητεσταρουμε?αλλα εν να χελω να καμεις τουμπες πανω ααα...επισης χελω να χεσω ενα χεμα πολλα μεγαλο.. :mrgreen: :P :mrgreen: ποτε εν να ξανασυναχτουμεντε να παμεντε παρεα ουλλοι μαζι?μια εφτομα μας εμεινε..
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

20/2/2013...20 τζηκλες

Σημερα ειδα παρα πολλα χελιδονια , που πρεπει να ηρθαν σημερα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”