ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
WAFFEN
Full Member

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από WAFFEN »

ειλικρινα κυριοι, για να λετε οτι εχει τζιηκλες φετος θεωρω οτι δεν φτασατε εποχες που παιζαμεν 50-60-70 τζιηκλες μεχρι το μεσημερι και αλλες στο τζιηθκιαστρο. δηλαδη θα παιζουμε 5 τζιηκλες και θα ειναι ειδηση οτι εχει τζιηκλες. κυριοι συναδελφοι τα φαινομενα ειναι μπροστα μας. πρεπει να ξεχασουμε τες τζιηκλες. ουτε οι βροχες, ουτε τα νερα-φαγια παιζουν ρολο πλεον. τα πουλια δεν ερχονται Κυπρο και λυπαμαι παρα πολυ αλλα δεν θα ξαναζησουμε πραγματικο κυνηγι τζιηκλας ξανα. δεν ειμαι απαισιοδοξος ή αρνητικος, αλλα ρεαλιστης.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε μου σιγουρα εγω προσωπικα εν εφτασα ετσι αρηθμους που λαλεις και το παραδεχομε! ΑΛΛΑ τουλαχστο εγω ζιαμε που εν να παω τωρα στες ζικλες εν να παιξω στον χαμο του κοσμου 10-15 πουλια μονος μου!
δαμε ακουω 4 οπλα 3 πουλια 2 οπλα 0 πουλια! σοβαρα μιλουμε για τζικλες οι για λαους! γινεται να παεις στες ζικλες ζε να μεν παιξεις 1????
Άβαταρ μέλους
nik
Full Member

Δημοσίευση από nik »

sotiris!129 έγραψε:καλα ρε παιθκια σοβαρα τωρα, εγω πως γινεται και σημερα να ειδα ζικλες? :? οχι πως τες εκυνηγουσαμε, εμεις επιαμε για λαο αλλα καθε καρα που εκλοναμε επετουσαν δε3ια αριστερα ζικλες! οχι 100δες αλλα αρκετες!!! το προι πρην κατεβασουμε τους σκυλους 2 ατομα 10 λεπτα επαιξαμε 4-5 ζε ειχαμε αρκισει θεμας να παμε! ζε εν εβρισκαμε με χαρτουτσιες της ζικλας ζε οσπου να εβρουμε να σαστουμε ζε να παιξουμε εγινε 6:30 ερε3αν ζε 20-30 ζικλες που το αυτοκινητο ζε επαιζαμε τες με 24gr ! μετα επειαμε να περασουμε που ενα ποταμο ζικλες ποδα ζικλες ποζι μαυροι που την αλλη!
καλα που πατε κυνηγι εγω εν να πελανω!
Ακριβώς το ίδιο και εγώ. Έτσι 5-6 μονον καθοντας έπεζατες ευκολα με στην πανιά.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

WAFFEN έγραψε:ειλικρινα κυριοι, για να λετε οτι εχει τζιηκλες φετος θεωρω οτι δεν φτασατε εποχες που παιζαμεν 50-60-70 τζιηκλες μεχρι το μεσημερι και αλλες στο τζιηθκιαστρο. δηλαδη θα παιζουμε 5 τζιηκλες και θα ειναι ειδηση οτι εχει τζιηκλες. κυριοι συναδελφοι τα φαινομενα ειναι μπροστα μας. πρεπει να ξεχασουμε τες τζιηκλες. ουτε οι βροχες, ουτε τα νερα-φαγια παιζουν ρολο πλεον. τα πουλια δεν ερχονται Κυπρο και λυπαμαι παρα πολυ αλλα δεν θα ξαναζησουμε πραγματικο κυνηγι τζιηκλας ξανα. δεν ειμαι απαισιοδοξος ή αρνητικος, αλλα ρεαλιστης.

Στην Τζικλα πρεπει να μπει QUOTA 25 πουλια , επειδη και εφτασαμεν εποχες που επεζες 30 + 40 πουλια , και εκαμαμεν αριθμους στον Ακαμα, αναπολωντας ομως το τοτε , εγω λεω καναμε υπερβολες και δεν ξερω κατα ποσο τις τοτε δικες μας υπερβολες τις πληρωνουμε τωρα κι εμεις αλλα και οι νεοι κυνηγοι που ακομα και το νουμερο 25 αποτελει ονειρο.....αλλα φετος πιστευω οτι σε ορισμενες περιοχες ως τις 10 το πρωι οποιος ασχοληθει καμνει 10 με 15 πουλια....αλλα δεν ειναι παγκυπριο το φαινομενο τουτο.....θελει ψαξιμο!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
635marios
Full Member

Δημοσίευση από 635marios »

δεν εχουν σχεδον καμια σχεση οι συθηκεσ στην κυπρο για να ερτουν και αλλα πουλια .παιζουν ρολο οι συνθηκεσ στουσ τοπουσ τουσ. αν οι συνθηκεσ διαβιωσησ τουσ ειναι καλεσ τοτε δεν θα ερτουν νοτιοτερα .το οτι μετακινηθικαν απο το εστικτο τησ αποδημιασ ειναι γεγονοσ .ειναι αυτεσ εστω και λιγεσ που πιασαμε .παλια τα λαζουρκα ερκουντα χιλιαδεσ εσκεπαζαν τον ηλιο που τζιαμε που επετουσαν τωρα πολυ λιγα διοτι οι συνθηκεσ οι καιρικεσ ειναι τετοιεσ που δεν ειναι αναγκη να κατευουν ποιο κατω .αν φετοσ κανει δυνατο χειμωνα βορειοτερα μασ η τα επομενα χρονια τοτε θα ξαναδουμε τισ παλιεσ καλεσ χρονιεσ .ασ μην απογοητευομαστε και να κανουμε υπομονη μιασ και οι μερεσ που ερχοντε ειναι πολυ συμαντικεσ για οριζοντιεσ αποδημιεσ .φετοσ τα πουλια που το σεπτεβρι που παρακολουθω ειναι πισω 10 μερεσ υπομονη και οχι κοτα να βαλουν αν πουν και κατευουν οπωσ παλια να τεσ πεζουμε καθε μερα εθα λιψουν .
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ερχουντε αγοραστε φουτζεκια ως την κυριακη θα γεμισουν οι τοποι ;) οσοι εισαστε τζικλαριες θα με θυμηθειτε :?:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

Λιγο ασχετη ερωτηση..Στην Ελλαδα γιατι εχουν κοτα(ΟΡΙΟ) για ολα σχεδον τα θηραματα?
αν εμπενε και σε εμας θα ηταν καλυτερα η χειροτερα?
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

KINIGOSS έγραψε:Λιγο ασχετη ερωτηση..Στην Ελλαδα γιατι εχουν κοτα(ΟΡΙΟ) για ολα σχεδον τα θηραματα?
αν εμπενε και σε εμας θα ηταν καλυτερα η χειροτερα?
ΚΑΛΥTEΡΑ!!
Browning ultra
Full Member

Δημοσίευση από Browning ultra »

Καλύτερα γιατι θα είχαμε καμια ευκαιρια να αυξηθουν τζαι το πουλιά :D :D :D
Browning ultra
Full Member

Δημοσίευση από Browning ultra »

ρε κοποελια τορα που εβρεξε ε να μας κατεβουν λιες οξα η ίδια κατάσταση :) :?:
Απάντηση