ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Phinix

Re: ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ 2013

Δημοσίευση από Phinix »

andreasana210326 έγραψε:
Phinix έγραψε:Καλημέρα φίλοι

Εγώ είμαι πολύ περίεργος να δω τη φάτσα ενός απο τούτους τους λεβέντες
τι προφίλ ανθρώπου είναι τέλος πάντων
πόση αρρώστια
έ-λ-ε-ο-ς
μια τατσα τόπος και πρέπει να έχουμε και έννοια από τις ψατζιες
πως σκέφτονται δηλαδή - πόσο κάλλο πρέπει να έχεις στον εγκέφαλο σου δηλαδή ρε να κάμεις κάτι τέτοιο
α, ναι ξέχασα - ο τάδε έπιασε τόσα θηράματα ποδα στους τόπους ΜΑΣ και να μεν ξανάρθει ο ...... να τους ποσπασω τους σκύλλους κτλ κτλ
μόνο έναν χρειάζεται να συλλάβετε
ΈΝΑΝ μόνο
τιμωρείστε τον παραδειγματικά και τέλος

ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗ8ΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ 8Α ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΙΓΑ ΚΑΙ ΓΤ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΝΑΙΣ8ΗΤΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝ8ΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΝΙΣΤΙΚΩΜΕΝΟΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

να μείνουν σπίτι τους
στο χέρι της πολιτείας είναι και για τούτο το θέμα άλλα και για όλα τα άλλα
θέληση
τόλμη στη νομοθεσία
τόλμη στην τήρηση της
αμείλιχτα να τους δοκουν πουπανω
χρειαζόμαστε ΝΟΜΟ για σκύλους

κάπου να γίνει μια αρχή
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

http://www.youtube.com/watch?v=azDoyHqby8U

Νωμιζο εν καλα να τα εχουμε υποψη μασ
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
axerkwtis

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ 2013

Δημοσίευση από axerkwtis »

Αποτι ξερω υπαρχει σημερα συναντηση βουλευτη με τον αρχηγο της αστυνομιας για το θεμα κ ειδικα τις περιπτωσεις στον Ακαμα..αναμενω εξελιξεις κ θα ενημερωσω..σε χτεσινη μας συζητηση αναφερα το προβλημα και τα διαφορα που συμβαινουν

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

axerkwtis έγραψε:Αποτι ξερω υπαρχει σημερα συναντηση βουλευτη με τον αρχηγο της αστυνομιας για το θεμα κ ειδικα τις περιπτωσεις στον Ακαμα..αναμενω εξελιξεις κ θα ενημερωσω..σε χτεσινη μας συζητηση αναφερα το προβλημα και τα διαφορα που συμβαινουν

Αναφερε τζαι τιποτε για την μπεκατσα ;)
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
axerkwtis

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ 2013

Δημοσίευση από axerkwtis »

Ανθιμε μου ηδη ξεκινησαν πολλα οσο αφορα το θεμα κυπριακο κυνηγι κ εγινε κ συναντηση με τον Αριστο για να επισημανει τα προβληματα..ξεκινησαν διαδικασιες για αλεπου κ ποντικα..σιγα σιγα ελπιζω να λυθουν αρκετα προβληματα..αλλα παντα ενα χελιδονι δεν φερνει την ανοιξη..χρειαζεται συλλογικη δουλεια

demetris21
Full Member

Δημοσίευση από demetris21 »

Προσοχή. Όπως πάεις που την Κοφίνου προς 'Αγιο Θεόδωρο - Λάρνακας πρίν να μπεις του χωρκού αριστερά, έχασε ένας γνωστός και τα 5 του σκυλιά πριν καμιά εβδομάδα το πολλή.
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

demetris21 έγραψε:Προσοχή. Όπως πάεις που την Κοφίνου προς 'Αγιο Θεόδωρο - Λάρνακας πρίν να μπεις του χωρκού αριστερά, έχασε ένας γνωστός και τα 5 του σκυλιά πριν καμιά εβδομάδα το πολλή.

Που ακριβώς φίλε.
Βοήθα λίγο να μην την πάθουμε την Κυριακή
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

demetris21 έγραψε:Προσοχή. Όπως πάεις που την Κοφίνου προς 'Αγιο Θεόδωρο - Λάρνακας πρίν να μπεις του χωρκού αριστερά, έχασε ένας γνωστός και τα 5 του σκυλιά πριν καμιά εβδομάδα το πολλή.
Λυπάμαι για τον γνωστό σου που έχασε τα σκυλιά του. Είναι πολύ οδυνηρό συναίσθημα να χάνεις "τα μωρά" σου.

Κυνηγώ και εγώ εκείνες τις περιοχές.
Βγήκε έξω με τα σκυλιά του για αναγνώρηση/εκπαιδευτικό πριν 1 εβδομάδα και βρήκε φόλες στην συγκεκριμένη περιοχή ?

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
demetris21
Full Member

Εξανάπιασα τωρά το παρέα μου ρε παιδια και όπως μου εξήγησε το τόπο θα σας τον πώ γιατι και εγώ έν ετυχε να κυνηγήσω την περιοχή εκείνη. Όπως περνάς την Κοφίνου φτάνεις σε ένα στρίψιμο και πάεις αριστερά προς Άγιο Θεόδωρο. Κανένα χιλιόμετρο πριν να φτάσεις στα πρώτα σπίτια του χωρκού ζιαμέ η αριστερά πλευρά του δρόμου εκείνα τα κομμάθκια που εν το βουνό καπου εκεί εκατέβασε τους σιήλλους του ο ανθρωπος ο οποίος τυχαίνει να είναι και χωρκανός και κάθε χρόνο εν εκεί που κυνηγούν. Στην δεξιά μεριά του δρόμου έχει και κάτι περβολούθκια! Τούτα μόνο ρε παιδια μακάρι να εμπορούσα να βοηθήσω και άλλο! Και ο κτηνίατρος είπε του ήταν τζελλουι και κατι άλλο είπε του που και να μεν το φάει ο σκύλος και απλά πατήσει μεσα κολλατσιαρα το πόδι του και γλύφει το να το φκάλει και πάλε δηλητηριάζεται. :evil: Έν επρόλαβε κάν να τους βάλει ενέσεις!
demetris21
Full Member

Ναι ο άνθρωπος επήε εκπαιδευτικό την περασμένη εβδομάδα καθημερινή. Να σκεφτείς είναι και 1 λεπτο που σπίτι του και έπαθε την δυστυχώς για τη μ*****α και την αχορταγία ορισμένων
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ”