andreas78 έγραψε:Μα γιατι να μην είσαι....??
Το σεταπ σου ειναι σωστό, το κλεισιμο περισσότερο απο πολυ καλο, το μονο που μενει ειναι η σκοπευση, το ρελιασμα και τα βαθιά νερά, δεν σημαίνουν πάντα οτι τα φυσιγγια ειναι ανώτερα...
Προσφέρουν απλά καποιες ευκολίες σε περίπλοκα στησίματα και πειραματισμους. Τόσα χρονια οι ιδιογομωτες έριχναν αρέλιαστα αναγομωσης και στρογγυλά και τα θηράματα έπεφταν μια χαρα και παντός καιρού.......!!!
AO για μια βασιλισσα που θελει να φκαλουν τα ποθκια σου νερο!
1.80 Χ 36γρ. Νο 7 1/2 - Z2M 18mm. Καλυκας Victory κλεισμενος στα 58,3 mm. χειλος 1,50 mm αρελιαστη κλεισμενη στη MEC με μαχαιρι Gaep. Ταχυτητα 380 -390 m/s στο 1,5 m.
Εχει γεμιστει για τις αναγκες του Κυλινδρου μου για καλυψη μεχρι τα 30-35 μετρα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Να βάλω και εγώ ένα σετ απ της ΑΟ που είναι η αγαπημένη μου
1,90 χ 34 νο 5 gualandi super g H12mm καλυκας Olympia cx2000 ρελιασμενος στα 57,3mm
ταχύτητα 425μ/δ στα 2m
Breda Pegaso έγραψε:AO για μια βασιλισσα που θελει να φκαλουν τα ποθκια σου νερο!
1.80 Χ 36γρ. Νο 7 1/2 - Z2M 18mm. Καλυκας Victory κλεισμενος στα 58,3 mm. χειλος 1,50 mm αρελιαστη κλεισμενη στη MEC με μαχαιρι Gaep. Ταχυτητα 380 -390 m/s στο 1,5 m.
Εχει γεμιστει για τις αναγκες του Κυλινδρου μου για καλυψη μεχρι τα 30-35 μετρα.
Μπράβο ρε Στεφανε και σε σένα, αν και εχω είς γνώση τα φυσιγγια σου προ πολλού.........
Είδατε ρε παίδες τι ωραία χρώματα έπιασε το τοπικ, βάλτε κι άλλοι να κανουμε οφθαλμολουτρο...