ΠΑ.ΣΥ.ΚΥ
- marinos.a
- Site Admin
- chrysanthos
- Full Member
Re: ΠΑ.ΣΥ.ΚΥ
Καλησπερα κοπελια,
Θα εχουμε δευτερη συναντησιν εκτος απο αυτη που θα κανετε την παρασκευη, εγω 15 του δεκεμβρη ερχομαι κατω οπως ειπα σε προϊγουμενην αναφορα μου αλλα και ορισμενοι αλλοι κοντα στις γιορτες...???
Θα εχουμε δευτερη συναντησιν εκτος απο αυτη που θα κανετε την παρασκευη, εγω 15 του δεκεμβρη ερχομαι κατω οπως ειπα σε προϊγουμενην αναφορα μου αλλα και ορισμενοι αλλοι κοντα στις γιορτες...???
- FRANCHI
- Full Member
πάμε όπου νάναι ρε παιθκιά, εχτός από Mc Σκαρίνου 

I believe half of what I see and nothing of what I hear
- marinos.a
- Site Admin
Καλημέρα παίδες,
Να αρχίσουμε να συγκεντρώνουμε τα θέματα που θέλουμε να συζητήσουμε στη συνέλευση.
Γράψετε ο κάθε ένας αυτά που θεώρει ότι πρέπει να μιλήσουμε για να έχουμε συγκεκριμένη ατζέντα και να γράφουμε σημειώσεις γύρο από το κάθε θέμα.
Θέματα:
1. Βελτίωση εικόνας κυνηγού, ενδεχόμενο συνεργασίας με μέσα επικοινωνίας ή και άλλους ιδικούς του χώρου επικοινωνίας
2. Συζήτηση γύρο από το τι θέλουμε να δημιουργήσουμε από αυτή την φάση, σε τι σώμα θέλουμε να καταρτιστούμε
3. …
4. …
Θα φέρω εγώ υπολογιστή να κρατούμε τις σημειώσεις
Να αρχίσουμε να συγκεντρώνουμε τα θέματα που θέλουμε να συζητήσουμε στη συνέλευση.
Γράψετε ο κάθε ένας αυτά που θεώρει ότι πρέπει να μιλήσουμε για να έχουμε συγκεκριμένη ατζέντα και να γράφουμε σημειώσεις γύρο από το κάθε θέμα.
Θέματα:
1. Βελτίωση εικόνας κυνηγού, ενδεχόμενο συνεργασίας με μέσα επικοινωνίας ή και άλλους ιδικούς του χώρου επικοινωνίας
2. Συζήτηση γύρο από το τι θέλουμε να δημιουργήσουμε από αυτή την φάση, σε τι σώμα θέλουμε να καταρτιστούμε
3. …
4. …
Θα φέρω εγώ υπολογιστή να κρατούμε τις σημειώσεις
Si vis pacem, para bellum
- FRANCHI
- Full Member
Καλημέρα Μαρίνο
και εγώ αυτό έγραψα σε προηγούμενο ποστ, είναι σημαντικό να βρεθούμε και να έχουμε ήδη σκεφτεί μόνοι μας κάποια θέματα με λύσεις-εισηγήσεις για να συζυτήσουμε.
Τελικά θα βρεθούμε στο κέντρο Adamoς στο Governors? στο κέντρο Βασιλική στη Χοιροκοιτία? Τι λέτε?
και εγώ αυτό έγραψα σε προηγούμενο ποστ, είναι σημαντικό να βρεθούμε και να έχουμε ήδη σκεφτεί μόνοι μας κάποια θέματα με λύσεις-εισηγήσεις για να συζυτήσουμε.
Τελικά θα βρεθούμε στο κέντρο Adamoς στο Governors? στο κέντρο Βασιλική στη Χοιροκοιτία? Τι λέτε?
I believe half of what I see and nothing of what I hear
- marios10
- Full Member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΜ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Βλέπω προχωρήσετε το θέμα και μπράβο σας ετσι να δυναμώνουμε... φιλέ marino μμ ενα θέμα που πιστεύω ειναι να κανουμε εγγραφές μελών για να μαζευτεί ενα ποσό ώστε να μπορούμε να ανοιχτή ενα οίκημα κάτι.

Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ Παρασκευή η ώρα 7,00 στο κέντρο Βασιλική στην Χοιροκιτία εν οκ?
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Anthimos
- Moderator
Λοιπόν παμε για ανακαεφαλαιωση
Την Παρασκευη ωρα 19:00 θα γινει η πρωτη συναντηση στο εστειατόριο ΒΑΣΙΛΙΚΗ στη χοιροκιτία
Δηλώστε συμμετοχη!
Admin
Anthimos
marinos.a
Fanos......
Συνεχιστε όσοι θα ρθειτε την λιστα!!!
Την Παρασκευη ωρα 19:00 θα γινει η πρωτη συναντηση στο εστειατόριο ΒΑΣΙΛΙΚΗ στη χοιροκιτία
Δηλώστε συμμετοχη!
Admin
Anthimos
marinos.a
Fanos......
Συνεχιστε όσοι θα ρθειτε την λιστα!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- FRANCHI
- Full Member