Mε τη σειρά, με τη σειρά, με κουνγκιέστε.Anthimos έγραψε:Ρε Σιδερενιοι εχει και το Hunt & Shoot event α!!!( Reminder)

Mε τη σειρά, με τη σειρά, με κουνγκιέστε.Anthimos έγραψε:Ρε Σιδερενιοι εχει και το Hunt & Shoot event α!!!( Reminder)
spyrosspyrou851 έγραψε:Mε τη σειρά, με τη σειρά, με κουνγκιέστε.Anthimos έγραψε:Ρε Σιδερενιοι εχει και το Hunt & Shoot event α!!!( Reminder)
![]()
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΜΩ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ...ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΕΦΤΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ...ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ + ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟ!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Εγώ είμαι μέσα παίδες όπως είπα, εγώ πάντως καρτερώ τις περιβόητες σιεφταλιές του Χρίστου, αν έχει μόνο φάσσες το μενού εγώ δεν πατώSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Sergios έγραψε:Φαΐ???? Που και πότε???? Πετε μου λιο το πρόγραμμα.....σεφταλιες στον Χρίστο??? Αρρρρρρρ ακκανω α.....πετε του να σασει σαλάτα για τον Σόλων και μπύρες για μας:) Μάριε μου μέσα α???:)
ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6.00...ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ 2ΩΡΟ...8.00 ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 8.30 ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!![]()
ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑAnthimos έγραψε:Ρε Σιδερενιοι εχει και το Hunt & Shoot event α!!!( Reminder)
Θα χρειαστούμε τζιαι οδηγίες εμείς που δεν εξαναπήγαμε, για να μεν χαθούμεSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑAnthimos έγραψε:Ρε Σιδερενιοι εχει και το Hunt & Shoot event α!!!( Reminder)
Ρε φιλε σχολανω η ωρα 1930...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Pathfinder έγραψε:Κοπελια εγω δεν μπορω να ερτω.Δουλευω πρωινος γμτ.Ηταν καλη ευκαιρια να ξαναβρεθουμε και να γνωρισουμε και αλλους του φορουμ...
![]()
![]()
ΜΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΕΛΛΟΝ....ΕΝ ΠΡΩΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΤΙ ΩΡΑ ΣΧΟΛΑΣ!
ΑΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΔΥΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΟΥ ΕΝΑ ΓΚΑΜΠΕΡ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΟΦΚΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑ![]()
ΠΑΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΙ...ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΡΚΟΠΕΡΤΙΚΟΣ ΤΙ ΛΑΛΕΙΣ?
Άλλο τραπέζι Άνθιμε εν μας χαλά....έχει κανένα εστιάτορα Λεμεσό να δοκιμάσουμε μέλος του φόρουμ?Anthimos έγραψε:Ρε Σιδερενιοι εχει και το Hunt & Shoot event α!!!( Reminder)
Εγώ θα έρθω εκτός απροόπτου.....Όσο πιο γρήγορα μπορώ θα ξεκινήσω και βρεθουμαστε στο συνεδριακό.....και η ώρα 7 να έρθω μόνο 1 ώρα μου φτάνει να γυρίσω την έκθεση.....το φαΐ εν χάνετε με τίποταMARIOSE έγραψε:Παίδες χαίρομαι που θα βρεθούμε ξανά και με τους προηγούμενους αλλά και αυτούς που δεν γνωρίσαμε ξανά (Άντρο & Πανίκο φέρτε τζιαί τα καλάμια).![]()
Φίλε Μικρέ αν δεν κάνω λάθος είσαι από Λάρνακα?
Άλεξ δεν πειράζει ρε φίλε την επόμενη φορά ερκούμαστε Λατσί να πάμε να φάμε κανένα ψαρομεζέ τζιαί επεθύμισα τον![]()
Σπύρο (ήνγκλισ μπόη) τηλεφώνα μου να σου εξηγήσω πριν να ξεκινήσεις για να είμαστε στην ώρα μας να μην χαθούμε και να μην την φάμε από τον Σόλωνα!
![]()
Ο Σέρκης ξέρει τα ούλλα και είναι έτοιμος!!!![]()
Άνθιμε δεν ξεχνούμε και το hunt & shoot event!
Φίλε Phinix κόπιασε!!
Εν τζιαί εξίασα κανέναν πίσω έννεν??