Φυσίγγια για τζίκλες- Τη γνώμη σας παρακαλώ
- spyrosspyrou851
Re: Φυσίγγια για τζίκλες- Τη γνώμη σας παρακαλώ
Πάντα χρησιμοποιώ 31gr Concorde *9 για το πρωί και 29gr Rocket *9 μόλις φκεί ο ήλιος ή έχει αερούι, φέτος θα ρίξω και λίγες 32 gr Super Tordo *9 για πρώτη (*4 τσιοκ) και 33.5 Lucky Shot *9 για δεύτερη (*2 τσιοκ) το πρωί στην θέση των Concorde.
- Athos 1978
- Full Member
Re: ατε τζιαι ηρταν οι γνωμες για τις τσικλες
+1000kypros έγραψε:Εχει πολλες καλες χαρτουτσιες, απλα πρεπει να ξερεις πια να.παιξεις την καθε ωρα. Εκεινοι που λεν οτι η χαρτουτσια δεν παιζει ρολο και φτανει να εισαι πανω, ειναι καταδικασμενοι να μεινουν μια ζωη μετριοι!
Απο την αλλη πρεπει καπου να κατασταλαξεις και να.εχεις 3 με 5 ειδη που να.σε καλυπρουν παντως καιρου.
Αν και εχω αποψη για πολυ παραπανω φυαιγγια σαν μια αρχη για καποιους που ψαχνωνται θα ελεγα.
Πρωι, ξεφωτη με υγρασια- κιλλερ 32 ταπα 12 νου ,σταρλαιτ νο 10 και ολυμπια σκεετ 32 κιτρινι
Ξεφωτη με ξυρο καιρο- τσιανεντζερ γκριζα νο 9
Ολη μερα - ολυμπια σουπερ σκεετ 32 πορτοκαλια, βικτορυ κονκορντ 31, και τσιανεντζερ γκριζα νο 9
Αερας- βικτορυ ροκετ 29 γρ νο 8 και ολυμπια χαι βελοσιτυ 31 νο 9
Αυτα σαν ενα δειγμα
Υπαρχουν παρα πολλα καλα φυσιγγια
Επισης σαν αρχη οταν Φυσα κλεινουμε το τσιοκ και χοντραινουμε το σκαι σε 8 αρι
Είσαι 100% σωστός
Open mind for a different view.
- Breda Pegaso
Εγω φετος επειδη εν θελω να παιξω πολλες τζιηκλες θα πεζω μονο ενα ειδος ατε το πολλυ δυο...

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Εγώ θέλω να μείνω μέτριος
Όπως ο υπόλοιπος πλανήτης
Για αυτούς που θέλουν να είναι τέλειοι, προτείνω αγορά φορητού μετεορολογικού σταθμού για να είναι ακριβής στις επιλογές των φυσιγγίων τους
.

Για αυτούς που θέλουν να είναι τέλειοι, προτείνω αγορά φορητού μετεορολογικού σταθμού για να είναι ακριβής στις επιλογές των φυσιγγίων τους

- Pathfinder
Παιδια πως εξηγειτε το γεγονος να βγαζει η σιηπεθκια και εβα ποδι φλογα αοο τις καννες το πρωι?το παρατηρησα για πρωτη φορα την περασμενη εξορμηση με φυσιγγιο που το παιζω απο την αρχη του κηνηγιου και δεν μου το ξαναεκανε.το ιδιο ειδα καξ στο οπλο του συντροφου μου που επαιζε τα ιδια φυσιγγια απο το ιδιο καταστημα που τα αγορασαμε μαζι.πως το εξηγειτε αυτο?Επισης 60-70% απο τα πουλια ηταν καταγεματωμενα και απο τους 2.προκειται για φυσιγγιο που παιζεται σχεδον απο ολους
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Εγω εχω παντα μαζι μου ενα του Lidlmouzouris έγραψε:Εγώ θέλω να μείνω μέτριοςΌπως ο υπόλοιπος πλανήτης
![]()
Για αυτούς που θέλουν να είναι τέλειοι, προτείνω αγορά φορητού μετεορολογικού σταθμού για να είναι ακριβής στις επιλογές των φυσιγγίων τους.

- 682 GOLD E
- Full Member
Re:
έχω την εντύπωση πως με ολα τα φυσιγγια είτε την ωρα που ξημερώνη είτε που νυχτώνει επειδη εν εχει φως, φαίνεται φλόγα όταν πυροβολάς.Pathfinder έγραψε:Παιδια πως εξηγειτε το γεγονος να βγαζει η σιηπεθκια και εβα ποδι φλογα αοο τις καννες το πρωι?το παρατηρησα για πρωτη φορα την περασμενη εξορμηση με φυσιγγιο που το παιζω απο την αρχη του κηνηγιου και δεν μου το ξαναεκανε.το ιδιο ειδα καξ στο οπλο του συντροφου μου που επαιζε τα ιδια φυσιγγια απο το ιδιο καταστημα που τα αγορασαμε μαζι.πως το εξηγειτε αυτο?Επισης 60-70% απο τα πουλια ηταν καταγεματωμενα και απο τους 2.προκειται για φυσιγγιο που παιζεται σχεδον απο ολους
- virtualgreek
- Moderator
Re:
Όλα τα όπλα και όλα τα φυσίγγια βγάζουν φωτιά σε συνθήκες μειωμένου φωτισμού.Pathfinder έγραψε:Παιδια πως εξηγειτε το γεγονος να βγαζει η σιηπεθκια και εβα ποδι φλογα αοο τις καννες το πρωι?το παρατηρησα για πρωτη φορα την περασμενη εξορμηση με φυσιγγιο που το παιζω απο την αρχη του κηνηγιου και δεν μου το ξαναεκανε.το ιδιο ειδα καξ στο οπλο του συντροφου μου που επαιζε τα ιδια φυσιγγια απο το ιδιο καταστημα που τα αγορασαμε μαζι.πως το εξηγειτε αυτο?Επισης 60-70% απο τα πουλια ηταν καταγεματωμενα και απο τους 2.προκειται για φυσιγγιο που παιζεται σχεδον απο ολους
Όσον αφορά το αίμα, καμία σχέση με τα φυσίγγια και τα όπλα. Απλά τα σκάγια πλήττουν φλέβες ή όργανα τα οποία ματώνουν. Όλα τα θηράματα ματώνουν, είτε είναι μικρά είτε μεγάλα.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- kypros
Re: Re:
virtualgreek έγραψε:Όλα τα όπλα και όλα τα φυσίγγια βγάζουν φωτιά σε συνθήκες μειωμένου φωτισμού.Pathfinder έγραψε:Παιδια πως εξηγειτε το γεγονος να βγαζει η σιηπεθκια και εβα ποδι φλογα αοο τις καννες το πρωι?το παρατηρησα για πρωτη φορα την περασμενη εξορμηση με φυσιγγιο που το παιζω απο την αρχη του κηνηγιου και δεν μου το ξαναεκανε.το ιδιο ειδα καξ στο οπλο του συντροφου μου που επαιζε τα ιδια φυσιγγια απο το ιδιο καταστημα που τα αγορασαμε μαζι.πως το εξηγειτε αυτο?Επισης 60-70% απο τα πουλια ηταν καταγεματωμενα και απο τους 2.προκειται για φυσιγγιο που παιζεται σχεδον απο ολους
Όσον αφορά το αίμα, καμία σχέση με τα φυσίγγια και τα όπλα. Απλά τα σκάγια πλήττουν φλέβες ή όργανα τα οποία ματώνουν. Όλα τα θηράματα ματώνουν, είτε είναι μικρά είτε μεγάλα.
Σ.
Σαββα διαφωνω. οντως μπορει να βγαλει λιγο αιμα οποιδηποτε θηραμα αλλα το αιμα βγαινει οταν το θηραμα ειναι ζωντανο μετα την βολη και το αιμα κυκλοφορα ακομα γιατι χτυπα η καρδια.
πολλη αιμα σημαινει οτι το θηραμα δεν εχει βληθει ακαριαια και αυτο μπορει να σημαινει ανεπαρκη φισιγγιο ή οχι αρκετα τραυματα για να το σκοτωσουν
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Re:
Εάν η φλόγα είναι έντονη και ξεπερνά το απλό φώς σε συνθήκες χαμηλού φυσικού φωτισμού, το φαινόμενο αυτό ονομάζεται "έκρηξη στομίου" και ωφείλεται στην μή ορθή και ολοκληρωμένη καύση της πυρίτιδας εντός του μήκους της κάννης..!!Pathfinder έγραψε:Παιδια πως εξηγειτε το γεγονος να βγαζει η σιηπεθκια και εβα ποδι φλογα αοο τις καννες το πρωι?το παρατηρησα για πρωτη φορα την περασμενη εξορμηση με φυσιγγιο που το παιζω απο την αρχη του κηνηγιου και δεν μου το ξαναεκανε.το ιδιο ειδα καξ στο οπλο του συντροφου μου που επαιζε τα ιδια φυσιγγια απο το ιδιο καταστημα που τα αγορασαμε μαζι.πως το εξηγειτε αυτο?Επισης 60-70% απο τα πουλια ηταν καταγεματωμενα και απο τους 2.προκειται για φυσιγγιο που παιζεται σχεδον απο ολους
http://win.isolservers.org/article.asp?AID=762