ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εμενα φαινεται μου το αντιθετο. Με βαση τουτη που εχω σπιτι.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Παίδες το θεμα είναι οτι και στις δύο έχει ατελη καύση, κανονικά μια εκ των δύο δεν έπρεπε να κάνει τέτοιο πρόβλημα. Θα πρέπει να κοιτάξει και τα καψουλια του, ειδικά αν προέρχονται απο Β" κάλυκες. . ;)
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

Breda Pegaso έγραψε:Εμενα φαινεται μου το αντιθετο. Με βαση τουτη που εχω σπιτι.

και εγω στηριχτηκα σε αυτη που εχω σπιτι την 206 , ρε μηποσ ειναι δ20 :lol:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εν να μας πελλανουν! Εγω παντως ειδα ξανα 2 D20 αλλα η μια σιγουρα δεν ηταν...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Αντρεα προσεξε την ωρα που την βαζεις μεσα στον καλυκα οχι με τη μηχανη και ακουσε τον θορυβο που κανουν. Ειμαι σιγουρος οτι η αριστερα που σε εμενα φερνει σε 206S θα ακουγετε σαν να ριχνεις ριζι μεσα!!!! Εχει πιο σκληρα κ ξηρα φυλλιδια.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

Ρε παιδιά, προσέχετε με τις πυρίτιδες. Αγοράζετε μόνο από κάποιον που υπευθυνα ξέρει τι δίνει. Εξουσιοδοτημένο άνθρωπο. Αυτό είναι ο κανόνας Νο 1 για την ιδιογώμωση. ΔΕΝ διαπιστώνουμε μόνοι μας εξ όψεως ποια πυρίτιδα είναι!! Πολλές πυρίτιδες μοιάζουν μεταξύ τους και διαφέρουν από παρτίδα σε παρτίδα ακόμα και στην όψη.
Εμπιστευόμαστε μόνο αυτόν τον υπέυθηνο άνθρωπο που τις πουλά και τι γράφει πάνω η συσκευασία. Πάρε και ένα τηλ τον εισαγωγέα, κανονικά πρέπει να σου προτίνει και τη δοσολογία.

Οι πυρίτιδες διαφέρουν από παρτίδα σε παρτίδα. Κάποτε είχα CSB5 και 3 και μέτρησα τις πυκνότητές τους με μέθοδο παρόμοια με αυτή που περιγράφει ο φίλος με το μπουκάλι. Οι πυκνότητες ήταν αντίστροφες από τις επίσημες προδιαγραφές. Μάλλον η μία (5) ήταν πολύ μακρυά από την προβλεπόμενη πυκνότητα γιατί δυσκολευτηκα να βρω τη δοσολογία της.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Παιδια ενα ειναι σίγουρο η προοδευτικοτητα τους ειναι χ32+
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Αντρέα και να είναι εγώ πάλι δεν τις εμπιστεύομαι...τι bar θα δώσουν?
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Ειλικρινά δεν ξέρω μια δοκιμή δεν θα με χαλούσε στο 1,60 με 686 στα 32 γραμμάρια μιας και δεν καίγεται στο 1,50 με 28-30 γραμμάρια, με απάτητο βύσμα και όχι βάθη ρέλι και 8αστερο δεν θα ξεπεράσω τα 750 μπαρ ;)
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Εφόσον η πυρίτιδα δεν είναι αυτη που θεωρητικά αγοράσατε και εφόσον ο προμηθευτής σας εντελώς ανεύθυνα σας έδωσε αυτό το απροσδιόριστο υλικό ως D20 και επιπλέον δεν σας βεβαιώνει με πάσα ευθύνη ότι πρόκειται για συγκεκριμένη πυρίτιδα, τότε σκορπίστε την στο κήπο του σπιτιού για "λίπασμα"
Δεν παίζουμε, δεν δοκιμάζουμε στο περίπου δεν πειραματιζόμαστε ΠΟΤΕ με ασταθή και απροσδιόριστα εκρητικά υλικά.
Αντρέα, πές ότι ζημιώθηκες κάποια ευρώ και ξέχασε την.
Υ.Γ: Στην ακραία περίπτωση που επιμένεις σε δοκιμές και αντιμέτωπίσεις πιθανή ¨αφλογισία" μην βιαστείς να ανοίξεις το όπλο σου.ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!
Αφησε να περάσουν 2 λεπτά και μετά άνοιξε το .
Φιλικά
Κώστας.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”