ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015
-
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015
Εε κοπελια ερωτουν το απογευμα αν ακουσατε τιποτε. Καθομε στην βεραντα τζε ακουω καθε 5 -6 λεπτα 2-3 τσικ μπενουν πουλια. Ειπεν ενα καμει νερα!θεμας περκιμον τα κρατησει!
-
- Full Member
ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ....0 ΑΠΟ 0 ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ??? 0....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!! ΑΦΑΝΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ...2ΩΡΟΣ ΠΡΩΙΝΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΕΡΤΩ ΔΟΥΛΙΑ ΕΣΙΜΑΘΚΙΑΣΑ 1 ΤΖΙΚΛΑ ΤΖΕ ΤΖΙΝΙ ΕΣΚΕΦΤΙΚΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ 30¨ ΜΕΤΑ ΤΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ...ΓΙΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.....
- Phinix
πάντως,
οποιον ρωτήσεις είναι πολύ θετικά τα μηνύματα

οποιον ρωτήσεις είναι πολύ θετικά τα μηνύματα

Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
-
- Full Member
ΦΙΛΕ PHINIX ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΦΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΖΕ ΠΑΘΑΜΕΝΤΗΝ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΟΤΙ ΕΣΙΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΤΟΠΟ ...ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΙ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΦΙΛΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΖΙΚΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΤΖΙΚΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΡΚΗΣΕ 1 ΩΡΑ...ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΡΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΟΣΚΟΛΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΗΝΗΓΟΙ!!!
- spyrosspyrou851
Την προηγούμενη Τετάρτη είχε πάρα πολλές τζίκλες, αλλά όπως είπα δεν ασχολήθηκα μαζί τους καθώς είχαν προτεραιότητα τα περδίκια, λίγα πράγματα σήμερα, άκουσα κάποιες και είδα κάποιες ψηλά αλλά δεν ήρθε κάποια σε απόσταση βολής. Άκουσα και αρκετούς μαυρόπουλους το πρωί, τουλάχιστον 3. Θα δείξει παιδιά.
- Phinix
μιλώ για πληροφορίες έγκυρες !!!skimis έγραψε:ΦΙΛΕ PHINIX ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΦΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΖΕ ΠΑΘΑΜΕΝΤΗΝ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΟΤΙ ΕΣΙΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΤΟΠΟ ...ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΙ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΦΙΛΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΖΙΚΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΤΖΙΚΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΡΚΗΣΕ 1 ΩΡΑ...ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΡΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΟΣΚΟΛΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΗΝΗΓΟΙ!!!
ο πατέρας μου και αδελφικοί μου φίλοι
όλοι επαρχία λάρνακας
λίγες τσίχλες ψηλές το πρωί
οσο γιαυτο που λες, μου έτυχε να τες δω με τα ματια μου τη μια μέρα, και το πρωί την επωμενη εκεί να μην έχει ούτε μια
ολοι ελπιζουμε στο καλυτερο
- giorgos80
μα που Λαρνακα ρε φιλε βαβλα λαγεια δραπια χοιροκιτια μαρι ζυγι σημερα ειδαμε 6-7 πουλια.πιο ψηλα που λες???Phinix έγραψε:μιλώ για πληροφορίες έγκυρες !!!skimis έγραψε:ΦΙΛΕ PHINIX ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΦΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΖΕ ΠΑΘΑΜΕΝΤΗΝ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΟΤΙ ΕΣΙΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΤΟΠΟ ...ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΙ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΦΙΛΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΖΙΚΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΤΖΙΚΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΡΚΗΣΕ 1 ΩΡΑ...ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΡΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΟΣΚΟΛΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΗΝΗΓΟΙ!!!
όλοι επαρχία λάρνακας
οσο γιαυτο που λες, μου έτυχε να τες δω με τα ματια μου τη μια μέρα, και το πρωί την επωμενη εκεί να μην έχει ούτε μια
-
- Full Member
Καλησπερα κοπελια. Εχει 2 3 ημερες καθουμε στην βεραντα τζε ακουω τες τσικλες!που μπενουν εν θα σας πω ψεματα ειμε Αγιο Δομετιο Λευκωσια. Με χαρτουτζιες πουλω με τιποτε!ειμε ενας κυνηγος που αγαπω τζινο που καμω!
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΕ PHINIX ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΠΤ...ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΧΤΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ...ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΧΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ( ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΕΡΑΣ,ΒΡΟΧΗ Κ.Τ.Π)...ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΛΕΜΟΣ!!! ΤΟ ΠΡΩΙ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ!!!
- Phinix
Αγ. θεόδωροςgiorgos80 έγραψε:μα που Λαρνακα ρε φιλε βαβλα λαγεια δραπια χοιροκιτια μαρι ζυγι σημερα ειδαμε 6-7 πουλια.πιο ψηλα που λες???Phinix έγραψε:μιλώ για πληροφορίες έγκυρες !!!skimis έγραψε:ΦΙΛΕ PHINIX ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΦΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΖΕ ΠΑΘΑΜΕΝΤΗΝ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΟΤΙ ΕΣΙΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΤΟΠΟ ...ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΙ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΦΙΛΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΖΙΚΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΤΖΙΚΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΡΚΗΣΕ 1 ΩΡΑ...ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΡΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΟΣΚΟΛΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΗΝΗΓΟΙ!!!
όλοι επαρχία λάρνακας