ΤΑΙΣΜΑΤΑ - ΛΙΜΠΙΣΜΑΤΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Re: ΤΑΙΣΜΑΤΑ - ΛΙΜΠΙΣΜΑΤΑ

Δημοσίευση από Hlias »

ρε κοπελια εγω παντος φετος ακομα εν ειβρα ταισματα :shock: ηβρα ενα μικρο διπλα σπο ενα νερο αλλα εβλαστησεν :lol: παντος ηβρα και φατσιες της φασσας αρα καπιος κανει παρτυ εκει :x
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Hlias έγραψε:ρε κοπελια εγω παντος φετος ακομα εν ειβρα ταισματα :shock: ηβρα ενα μικρο διπλα σπο ενα νερο αλλα εβλαστησεν :lol: παντος ηβρα και φατσιες της φασσας αρα καπιος κανει παρτυ εκει :x
παει να πει πως μονο ζιαμε παεις εκπαιδευτικα :lol: :lol: :lol:
εγω για να καταλαβεις μεχρι και την κουτσι Μαρια ειδα με ενα σακκο σιταρι στον ωμο :lol:
αλλα ετσι εν η νοοτροπια μας σαν λαος,δεν εχουμε που τον ηλιο μοιρα ...να φαμε εμεις και τα παιδια μας εν εχουμε αλλα τους πουλλους να τους ταισουμε :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Οπου δουμε ταισματα να τα δημοσιευσουμε,εννα τους πιαει ο ταμπλας την κυριακη :lol:
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Hunting Maniac
Full Member

Δημοσίευση από Hunting Maniac »

Κοπέλια καλημέρα. Πέρσι έτσι καιρό αλωνίζαμε τα βουνά και είχαμε πολλές πληροφορίες, αλλά φέτος με την κατάσταση που μας βρηκε, εν τολμούμε να φκούμε που το σπίτι!!!! Ας όψονται οι χαραμοφάηδες που μας κατέστρεψαν!!!! Οι μόνες έγκυρες πληροφορίες που έχω είναι από μεγάλα ταϊσματα στο Τρόοδος, αλλά από πιο χαμηλά δεν άκουσα ακόμα τίποτε. Μακάρι να αφήσουν τα πουλιά και μια φορά ήσυχα, να πάμε στο βουνό χωρίς άγχος και νεύρα αν θα δώκουμε πάνω σε καμιά παρέα που νομίζει το βουνό εν δικό της και να γίνει του Ελ Πάσο :D
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Εχουμεν τζε ποτουτα δλδ,επειδη ταιζουν εν μπορει να κοντεψει πλασμα?
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Hunting Maniac
Full Member

Δημοσίευση από Hunting Maniac »

christy2000 έγραψε:Εχουμεν τζε ποτουτα δλδ,επειδη ταιζουν εν μπορει να κοντεψει πλασμα?
Καλά να είσαι! Πρόπερσι σε ένα ταϊσμα στον Ορκόντα εφκάλαν σκοπιές με τις τετράτροχες όλη τη βδομάδα ως αργά τη νυχτα! Αλλά την Κυριακή εθέλαν αλεξίσφαιρα από τον κόσμο που κατέβηκε εκεί!!! :lol: Οκ ρε λεβέντες κάμετε ταϊσματα αφού κρατά η πούγκα σας, στο κάτω κάτω τρωνε και τα άλλα θηράματα, αλλά ως εκεί, όϊ να μου κλείνετε δρόμους και να μην αφήνετε κανένα να περάσει παντές και είναι η Συρία δαμέ!!!! Προφανώς κάποιοι δεν καταλάβουν ότι πάντα υπάρχουν πιο μεγάλα κτηνά από εκείνα που ξέρουμε!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Hunting Maniac έγραψε:
christy2000 έγραψε:Εχουμεν τζε ποτουτα δλδ,επειδη ταιζουν εν μπορει να κοντεψει πλασμα?
Καλά να είσαι! Πρόπερσι σε ένα ταϊσμα στον Ορκόντα εφκάλαν σκοπιές με τις τετράτροχες όλη τη βδομάδα ως αργά τη νυχτα! Αλλά την Κυριακή εθέλαν αλεξίσφαιρα από τον κόσμο που κατέβηκε εκεί!!! :lol: Οκ ρε λεβέντες κάμετε ταϊσματα αφού κρατά η πούγκα σας, στο κάτω κάτω τρωνε και τα άλλα θηράματα, αλλά ως εκεί, όϊ να μου κλείνετε δρόμους και να μην αφήνετε κανένα να περάσει παντές και είναι η Συρία δαμέ!!!! Προφανώς κάποιοι δεν καταλάβουν ότι πάντα υπάρχουν πιο μεγάλα κτηνά από εκείνα που ξέρουμε!!!!!!!!!!
Δλδ ρε φιλε,εταιζαν τοσο καιρο,επροσεχαν τον τοπο τζε παλε εγεμωσεν τζινιους?Εφαντην κανονικα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εχεις δικαιο φιλε,εχει πιο μιαλο κτηνο που τον καμιλο :lol:
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

Δημοσίευση από GRIGORIS »

christy2000 έγραψε:Οπου δουμε ταισματα να τα δημοσιευσουμε,εννα τους πιαει ο ταμπλας την κυριακη :lol:

να με ειδοποιατε να περνω μια τσουρουα να τα τρωει χαχαχαχαχαχ :lol: :lol: :lol:
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

το ωραιο ειναι οτι τουτοι ουλλοι οι κρεατοσυλλεκτες καμουν το ταισμα κρυφα... ε καλα πως μπορεις να το καμεις κρυφα αφου καμεις το σε μιαν περιοχη που περνουν 50 ατομα την εφτομα σε εκπειδευτηκα.... και καθονται οπως τους ανωμαλους και φκαλουν σκοπιες...

η τοπ κουβεντα που ακουσα τουτες τες μερες ηταν :
ειμουν στο μαγαζι καποιου φιλου και ειχεν ενα τυπο εμπηκεν μεσα και εμηλουσε στο τηλ και ελαλεν του αλλου να παει να πιασει 2 σακκους σιταρι και 2 σιταροπουλλες.... εγω ακουσα τον και αρκεψα να τον πειραζω να μου πει που ενα καμει ταισμα να παω εγω τζιε ο παρεας μου να καμουμε ταχα το ποτισμα.... :lol:
τελοσπαντων αρκεψεν τες λαφαζανιες του οτι περνουν 200 πουλια την ημερα χωρις το ταισμα και πελλαρες....
σε καποια φαση ερωτησεν τον ο παρεας αν βαλλουν και πλαστικα ομοιματα της φασσας....
αμεσως επιασεν ενα υφος ετσι σοβαρο και λαλει μας.... " ρε μα εισαστε πελλοι !!!!! αφου απαγορευονται τζινα τα πραματα" . :lol: :lol: :lol:
ε ρε jumbo που τους χρειαζεται.....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΤΑΙΣΜΑΤΑ - ΛΙΜΠΙΣΜΑΤΑ

Δημοσίευση από Γιατρός »

Αν δεν υπήρχαν οι καταψύχτες και οι καφενέδες για να λένε τις ιστορίες τους;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”