Πράγματι Χρύσανθε! Μόλις του είπα ότι θα πάω Λατσί αμέσως μου είπε να κανονίσουμε να βρεθούμε. Εμιλήσαμε στο τηλέφωνο τζιαί είπα του ότι τελικά θα ήμουν κάτω μόνο εργάσιμες μέρες τζιαί έκοψεν το λαιμό του να σχολάσει το απόγευμα, να ετοιμάσει την οικογένεια τζιαί να έρτει κάτω στο Λατσί να με δει. ΤΣΙΑΚΚΟΣ
Α, εξίασα το πιο σημαντικό! Τζιαί ο γιος του το ίδιο λεβέντης είναι!!
Τσιάκκος με τους τσιάκκους
Μάριε μου κι εγώ το χάρηκα πολύ , όπως και όλη η οικογένεια , άλλωστε εν πράμα που φάνηκε...
Περιττο να σου, ο μικρός ακομα συνεχίζει ... ένο(τρένο) παπά , λεττά!!! λεττά!! χαχαχαχα
Ρε δαμέ εσυ εν χαζίρι και ξέρεις παραπάνω τόπους που μένα στην Πάφο!!! και εννα σου πώ εγώ τα πόστα? ... ασε και έπιασα σημειώσεις !!! εννα τα μαρτυρήσω ούλλα!
έπήες τζικάτο πιασε πιασε ψάρι εν τζαι αφηκες τίποτε ομως !! εν τα λαλείς τούτα!!
Ε Σόλο αιστα λαικ τζιαι κόπιασε πάνω! Εν τόποι σου!!
Τζιαι εννα σου πω που να παεις να παίξεις φάσσες
Και εδω παει η παροιμοία... ''Ελα παπού να σου δείξω τα αμπέλια σου''!!!
Ρε Χρύσανθε εμένα άρεσε μου η σκέψη πάντως. Θα πάω στην λίμνη για κανένα μυλοκόπι το Σάββατο τη νύχτα, το πρωί θα σταυρώσω το δρόμο τζιαί θα κάτσω για κανένα τρυονούιν τζιαί 8 θα είμαι στο λιμάνι για κέφαλο τζιαί κουρκούνα. Ότι κάτσει! Το μόνο σίουρο εν οι ψαρομεζέδες στο Γιάγκο