Πανίκο δεν είσαι σωστός!! Γιατί άλλαξες την συνταγή; Που είναι το καρότο;πανικος έγραψε:καλα εκαμα ψες και εξαφανισα τα τεκμηρια 4 τρ αχηλες 2 τζικλες 2 ορτυκια
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
- SilverPigeonS
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- canastas
- Full Member
φίλε πανίκο τα βλέπω καθημερίνα αυτά και στήνω ολόκληρους καυγάδες με αυτούς που τα κάνουν. Πίστεψέ με όποιος διπότε αν ήταν σήμερα στην θέση μου και έβλεπε ολα αυτα τα πουλιά που είδα σιγόυρα θα παρανομούσε, αλλα ειλικρίνα έφυγε τελείος απο το μυάλο μου ότι δεν υπάρχει αδεία τώρα για τις τσίκλες...πανικος έγραψε:φιλε μου παω σχεδον καθε μερα κυνηγι και μακαρι ναμαστε εγω και εσυ οι παρανομοι.νομιζω βλεπεις και εσυ τι γινεται καθε μερα.μελισσοφαους,περδικια, μηχανουθκια των ορτυκιων στηματα για αμπελοπουλια και κατα τα αλλα ειμαστε παρανομοι που κτυπησαμε τες τζικλεςcanastas έγραψε:εγώ πήγα να παίξω καμιά τραχίλα και βρεθήκαν οι ξορισμένες τζιαμέ, εννα κάτσουμε φυλακή τζιε να ρωτούμε και το γιατί θέμα...αν τες πετυχω μεσα στις μερες αυτες ευχαριστως θα παρανομησω.κανει απο δικαιοσυνη εμπουχτισαμε μεσα σε τουτον το τοπο
THE BEST THERE IS
- beretta686-special
- Full Member
ρε κοπέλλια το ότι και κάποιος άλλος παρανομεί σε χειρότερο βαθμό έννεν δικαιολογία για να παρανομούμε τζε εμείς οι ίδιοι. ένιγουει το να πέξεις τζίκλες τωρά μπορεί να μεν προκαλεί ζημία κλπ κλπ. αλλά προς το παρόν είναι παράνομο γιατί εν έκοψε ο νους του νομοθέτη να επιτρέψει το κυνήγι της τσίκλας τον Οκτώβριο διότι μπορεί να τους καπνίσει να έρτουν. έκλεισε!! αν σε πιάσουν με τσίκλες τωρά κατηγορούν σε τζε πάεις ποσπαστός. Αν έσχει ορέξεις ο θυροφύλακας δηλαδή..
- πανικος
πατατουα κρεμμυδι μια ματσουα αγρελια περσινη που κρυφτηκε στο θαλαμο ριγανι λαδι καλο ασπρο ξυδι 2 αυγα φρεσκα.καρροτο ταιζω τους λαγους αυτες τις μερες και δεν ειχαSilverPigeonS έγραψε:Πανίκο δεν είσαι σωστός!! Γιατί άλλαξες την συνταγή; Που είναι το καρότο;πανικος έγραψε:καλα εκαμα ψες και εξαφανισα τα τεκμηρια 4 τρ αχηλες 2 τζικλες 2 ορτυκια

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- SilverPigeonS
Να τις δοκιμάσουμε κ με το ξύδι, αν και προτιμώ το λεμόνι! Η αλήθεια ρε φίλε αυτή η συνταγή σου όταν έχεις λίγα πουλιά και θέλεις να κάνεις ένα καλό φαγητό να σε πιάσει έστω και λίγο και να ''τσιλλήσεις'' την πινιά σου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ!!πανικος έγραψε:πατατουα κρεμμυδι μια ματσουα αγρελια περσινη που κρυφτηκε στο θαλαμο ριγανι λαδι καλο ασπρο ξυδι 2 αυγα φρεσκα.καρροτο ταιζω τους λαγους αυτες τις μερες και δεν ειχαSilverPigeonS έγραψε:Πανίκο δεν είσαι σωστός!! Γιατί άλλαξες την συνταγή; Που είναι το καρότο;πανικος έγραψε:καλα εκαμα ψες και εξαφανισα τα τεκμηρια 4 τρ αχηλες 2 τζικλες 2 ορτυκια
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- ANTROS BREDA
πανικος έγραψε:καλα εκαμα ψες και εξαφανισα τα τεκμηρια 4 τρ αχηλες 2 τζικλες 2 ορτυκια
τσιε η θυρα ετσι εξαφανιζει τα τεκμιρια που πιανουν στες υποθεσης!!! λαγους,τσικλες,αμπελοπουλια.........
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- kyriakos304
Γιααααξ....πανικος έγραψε:πατατουα κρεμμυδι μια ματσουα αγρελια περσινη που κρυφτηκε στο θαλαμο ριγανι λαδι καλο ασπρο ξυδι 2 αυγα φρεσκα.καρροτο ταιζω τους λαγους αυτες τις μερες και δεν ειχαSilverPigeonS έγραψε:Πανίκο δεν είσαι σωστός!! Γιατί άλλαξες την συνταγή; Που είναι το καρότο;πανικος έγραψε:καλα εκαμα ψες και εξαφανισα τα τεκμηρια 4 τρ αχηλες 2 τζικλες 2 ορτυκια
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- andreasana210326
φιλε Κυριακο..... 8ελει βοηθεια η κοπελλα????? να μεν κουραζεται και να πα8ει κανενα τραβημα....
μα που τα βρισκεται τουτα?? 

- sotiris!129
εφωναξες μου ?Γιατρός έγραψε:O αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
- Full Member
Μολις ακουσα τσικλες να περνάνε