Τα Meindl στην Κύπρο ο Αντιπρόσωπος τους είναι ο H&A Strovolos. Επίσης καλά άρβυλα είναι τα Magnum. Φυσικά το πόσο αντέχει ένα άρβυλο στον καθένα μας είναι διαφορετικό. Έχει κόσμο που περπατά και "κολοσύρνεται" ρε παιδί μου. Άλλους που τα πόδια τους είναι πολύ πλατιά. Ορισμένοι όπου θωρούν λάντα διούν μέσα!! Έχει και ελαφροπόδιδες, αγρινάκια κτλ!! Πιο σημαντικό είναι να επιλέξεις το άρβυλο που είναι το καταλληλότερο για τον σκοπό που το θέλεις και μετά η μάρκα νομίζω.
παίδες και εγώ έχει 6 χρόνια φορώ orizo και είμαι πολλά ευχαριστημένος τωρά υπάρχουν δυο κατηγορίες τα waterproof τα οποία αντέχουν λίγη ώρα μέσα στο νερό χωρίς να βραχεί το ποδί πχ. να περάσουμε ένα ποταμό ώι τον αμαζόνιο γι'αυτό και η ετερεία τους δίνει εγγύηση έξι μήνες από την ημερομηνία αγοράς τους και υπάρχουν και τα water-resistant Cordura που είναι αδιαπέραστα απο το νερό φυσικά και τα δύο είδη για να αποδώσουν και να αντέξουν χριάζονται μετά απο κάθε χρήση τους την ανάλογη φροντίδα και περιποίηση αλλά επειδή είμαστε καλόψυχοι και σκευτούμαστε τους συνανθρώπους μας (εμπόρους) παίζουμε πελλό και κάθε χρόνο αγοράζουμε καινούρια !!!!!!!
Beretta έγραψε:παίδες και εγώ έχει 6 χρόνια φορώ orizo και είμαι πολλά ευχαριστημένος τωρά υπάρχουν δυο κατηγορίες τα waterproof τα οποία αντέχουν λίγη ώρα μέσα στο νερό χωρίς να βραχεί το ποδί πχ. να περάσουμε ένα ποταμό ώι τον αμαζόνιο γι'αυτό και η ετερεία τους δίνει εγγύηση έξι μήνες από την ημερομηνία αγοράς τους και υπάρχουν και τα water-resistant Cordura που είναι αδιαπέραστα απο το νερό φυσικά και τα δύο είδη για να αποδώσουν και να αντέξουν χριάζονται μετά απο κάθε χρήση τους την ανάλογη φροντίδα και περιποίηση αλλά επειδή είμαστε καλόψυχοι και σκευτούμαστε τους συνανθρώπους μας (εμπόρους) παίζουμε πελλό και κάθε χρόνο αγοράζουμε καινούρια !!!!!!!
Αμαν βρεχτουν τζαι βαλεις τα να στεγνωσουν μιτσιανισκουν τζαι κανενα δυο size
εφα τζαι εγω κατι ζευγαρια
Τα πρωτα μου κυνηγετικα αρβυλα ηταν κατι AIGLE ,μα το θεο ρε παιδια τους εβγαλα το λαδι τους ,τι νερα τι πιλατσια τι περπατημα εφασην δεν λεγετε ,οταν επεστρεφα στο σπιτι τα επλενα με το λαστιχο , με πηραν 8 χρονια οσπου και ανοιξεν η σταμπα κατω απο τη σολα. το μαχαζι που τα πηρα εκλεισε και δεν τα ξαναβρηκα πουθενα.
πραγματι για τα aigle τα παλια ακουσα παρα πολυ καλα λογια! Το καταστημα στη Λαρνακα που τα ειχε εκλεισε ομως και δεν ξερω που επηεν ,ηταν τουτος που εφερνεν και τες cheditte τες χαρτουτσιες ,αν ξερει κανενας που τα βρισκουμε ας μας πει.
επισεις τα crispy που λελει ο Κυπρος ειναι πολυ καλα αρβυλα και προσφερουν τα 2 βασικα που θελουμε δηλ μεβρανη gore tex και σολα vibram .Tα φερνει ο Κωσταντινηδης (beretta)
αν εβρησκαμεν ενα τιμοκαταλογο με τα αρβυλα του εν θα ηταν ασχημα παντως για να ξερουμε πανω -κατω.
ρε παιδια εχω πραγματικο προβλημα σε τουτο τον τομεα.
παλια ειχα κατι winchester με τα οποια εκυνηγησα 6 χρονια. μιλουμε για σπουδαια αρβυλα ενομιζα επερπατουσα στο βουνο με τις παντοφλουες μου τοσο ανετα και μαλακα.
οταν εκαταστραφηκαν εκαμαν μου δωρο τα orizo. πραγματικα η ποιοτητα φενεται αλλα εν εκατσαν πανω στο ποδι μου με αποτελεσμα να με κοφκουν. εν εταιριασαν πανω μου και τωρα γυρευκω αλλα. εφα τον τοπο αλλα εν ηβρα τα winchester που ειχα πουποτε.
please θελω λιγη βοηθεια μιας και εν μου καμνουν τα orizo. πετε μου κανενα που να ειναι μαλακο και ανετο