ΒΕΛΓΙΚΟΙ ΛΑΓΟΙ
-
- Full Member
Re: ΒΕΛΓΙΚΟΙ ΛΑΓΟΙ
θα βρείτε σε καταστημα εδω
22623265
22623265
- AndreasDr
ρε φίλε πουλούν πάρα πολλοί, ακόμα και ο φιλελεύθερος είχε αφιέρωμα σε έναν που έχει εκτροφείο με πουτούτα, κάπου έχεις δίκιο, διότι που τι στιγμή που όλα τα δημοσιεύματα τα χαρακτηρίζουν ως επικύνδινα τότε έπρεπε να απαγορευτούν. Εγώ επούλησα 9 που μου εγέννησε αλλά ούλλα σφαγμέναHarrisAce έγραψε:e μεν τους πουλάτε ρε κοπελια για να μεν γεμοσει ο τόπος.τώρα ποιος φταίει?τσινoς που αγοράζει οξa τσινoς που πουλα?

Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
- Full Member
ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΓΕΝΝΟΥΝ . ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΛΙΑ. ΕΝ ΠΕΛΛΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝ ΟΙ ΑΛΟΥΠΟΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ. ΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΠΤ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
- HarrisAce
- Full Member
τι να πω?αν πωλούνται ανεξελεχτα και είναι τόσο επιβλαβές όσο λένε,όλο και κάποιου θα φύγουν,όλο και κάποιος θα τα αφήσει ελευθερα.και μετά τι?δεν ξέρω.μερικές φορες βγάζουμε μονοι μας τα ματια μας
δαμε ο Αριστος ειβρε ρακουν ρε παιθκια ο κοτσινοφτερνος εν να μας καταστρεψει? εκαταστραφικαμε ειδι!!!
την αλλι φορα ψεματα αληθεια εν ξερω εν ελαλουσαν ειβραν κροκοδειλο σε ενα φραχτι?
την αλλι φορα ψεματα αληθεια εν ξερω εν ελαλουσαν ειβραν κροκοδειλο σε ενα φραχτι?
-
- Full Member
ok file m perimenw apantisi souAndreasDr έγραψε:Φίλε αυτό να ελπίζουμε ούλλοι, διότι τότε θα είναι το τέλος του ενδημικού....AU-79 έγραψε:Ελπιζω να μεν τους δουμε του χρονου στο ενδημικο.
ττοππόυζη να ρωτήσω τον συγγενή αν έχει για πούλημα και να σου πω.
Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΚΡΥΒΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΘΑΜΝΟΥΣ ΤΟΥΤΑ. ΕΝ ΑΝΟΙΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΟΚΟΥΝΕΛΛΑ. ΑΡΑ ΕΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΕΒΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΥΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΣΟ Ο ΛΑΓΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ? ΜΕΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΟΥΝ ΚΑΝΕΝΟΥ ΟΙ ΚΥΠΡΑΙΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ.HarrisAce έγραψε:τι να πω?αν πωλούνται ανεξελεχτα και είναι τόσο επιβλαβές όσο λένε,όλο και κάποιου θα φύγουν,όλο και κάποιος θα τα αφήσει ελευθερα.και μετά τι?δεν ξέρω.μερικές φορες βγάζουμε μονοι μας τα ματια μας

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
-
- Full Member
ΟΚ Κ ΠΟΘ ΕΜΕΝΑ.ttoppouzis έγραψε:ok file m perimenw apantisi souAndreasDr έγραψε:Φίλε αυτό να ελπίζουμε ούλλοι, διότι τότε θα είναι το τέλος του ενδημικού....AU-79 έγραψε:Ελπιζω να μεν τους δουμε του χρονου στο ενδημικο.
ττοππόυζη να ρωτήσω τον συγγενή αν έχει για πούλημα και να σου πω.
-
- Full Member
tou xronou an men peksw kanena lao ena peksw ena velgiko kai ena fkalw mita tou foto
ena eimai pola aparadektos an kamw etsi prama

ena eimai pola aparadektos an kamw etsi prama

Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
- demetris-demetriou
- Full Member
ΣωστόςHarrisAce έγραψε:e μεν τους πουλάτε ρε κοπελια για να μεν γεμοσει ο τόπος.τώρα ποιος φταίει?τσινoς που αγοράζει οξa τσινoς που πουλα?