Σφεντόνες

Marinos
Full Member

Re: Σφεντόνες

Δημοσίευση από Marinos »

αν εβρισκαμε που κάποιον σκάγια η ανοιαμεν χαρτουτσιες, οι πολλές για να μεν το καταλάβει ο τζίρης μας, εβαλλαμεν τους και κάμποσο φτύμμα για να μινισκουν μαζί τάχατες αμάν τα εσιρναμε. κάτι σαν το κλειστό το tsok. αλλα που να ξέρουμε ότι εν έκαμνεν καμια διαφορα :lol: :lol: :lol: :lol:
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
ttoppouzis
Full Member

Δημοσίευση από ttoppouzis »

Marinos έγραψε:αν εβρισκαμε που κάποιον σκάγια η ανοιαμεν χαρτουτσιες, οι πολλές για να μεν το καταλάβει ο τζίρης μας, εβαλλαμεν τους και κάμποσο φτύμμα για να μινισκουν μαζί τάχατες αμάν τα εσιρναμε. κάτι σαν το κλειστό το tsok. αλλα που να ξέρουμε ότι εν έκαμνεν καμια διαφορα :lol: :lol: :lol: :lol:
oi re ekamne diafora stes kontines voles.... pio palia ekama kai valistiki dokimi pas sena kouti ton papoutsion gia na dw..... ;p
Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

με τις νέες σφενδόνες και το τι μπορεί να ρίξει δεν νομίζω
έχω εγώ και με τις μπίλιες που ρίχνει είναι σαν σφαίρα και χειρότερο
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

ttoppouzis έγραψε:
Marinos έγραψε:αν εβρισκαμε που κάποιον σκάγια η ανοιαμεν χαρτουτσιες, οι πολλές για να μεν το καταλάβει ο τζίρης μας, εβαλλαμεν τους και κάμποσο φτύμμα για να μινισκουν μαζί τάχατες αμάν τα εσιρναμε. κάτι σαν το κλειστό το tsok. αλλα που να ξέρουμε ότι εν έκαμνεν καμια διαφορα :lol: :lol: :lol: :lol:
oi re ekamne diafora stes kontines voles.... pio palia ekama kai valistiki dokimi pas sena kouti ton papoutsion gia na dw..... ;p
Ρε φιλε ποίες κοντινές βολές?? :lol: :lol: Εσύ έπαιξες στρουφο που τα 5 μετρα ποτε?? :lol:
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

Ρε παιθκιά εγώ εμεγάλωσα με μια σφεντόνα-λάστιχα στο χέρι. Ακόμα και στη βαλίτσα του σχολείο είχα λάστιχα και σκάγια μέσα. :) Και τι δεν έπεξα. Πεζούνια, λάμπες, στρούθους, δακκανούρες, αμπελοπούλια, ζευκαλάτες. Θυμούμε 3 φορές είχα παίξει μελισσοφάους του φτέρου!! Μια άλλη φορά έπεξα ένα γλάρο μεγάλο. Σκάγια νούμερο 5,6. Για κουρκουτάες έβαλλα σκάγια νουμερο 8 και έρεσκε μου που εσφυρούσαν τα σκάγια χαμέ και πας τους στήλλους και πας τα τεπόζιτα :lol: Με μπίλιες ήταν δύσκολο να κουτσίσεις αλλά μια φορά έπεξα ένα κουνέλι και έμεινε βουνάρι! Πόσες φορές έφαα τα δάκτυλα μου ή εγύριζε το λάστιχο με τη μπίλια μέσα και εδίαν μου την μες στο στήθος.
I believe half of what I see and nothing of what I hear
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

μια απο τα ιδια και εγω μεγαλωσα σε μια οικογενεια φανατικους των αμπελωπουλιων :lol: ;) ο παπας μου εν μου εδιαν το φλοπερ να παενω και αναγκαστικα εκαμνα βερκια με το γειτονα και εστιζαμεν τα πανω στις βατσινιες μετα με το λαστιχο στο χερι πουκατω που τις βατσινιες επεζαμεν αμπελοπουλια και κλορκους σκαι νουμερο 7-8-9 βασικα οτι εκλεφταμεν που εσσο ανοιαμεν τα λιο φτιμα και τα αμπελοπουλια σεκκα βολες που 10-15 μετρα και επερναμεν καθε μερα εσσο καμια 10αρκα αμπελοπουλια και αλλα τοσα που τα βερκια ηταν η δουλια μας οσπου εμεγαλωσαμεν και εσοβαρευτικαμεν ;)
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Τωρα δεν βρισκεις καλης πιοτητας λαστιχο , παλιολαστιχα που δεν εχουν την απετουμενη αποδοση :D .
καποτε θυμουμε εφερναν τα μπακαλικα το κοκκινο το σκουρο τζε πιαναμεν το με το μετρο και πετσι καλο και ηταν θανατος :lol: :lol:
MONO AU-79
Full Member

Δημοσίευση από MONO AU-79 »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Τωρα δεν βρισκεις καλης πιοτητας λαστιχο , παλιολαστιχα που δεν εχουν την απετουμενη αποδοση :D .
καποτε θυμουμε εφερναν τα μπακαλικα το κοκκινο το σκουρο τζε πιαναμεν το με το μετρο και πετσι καλο και ηταν θανατος :lol: :lol:

Α μπράβο εκείνα θυμούμαι τα και εγώ τα κόκκινα με το πετσί ήταν πολλή δυνατά πιιιιιιιιιιιιιιιι παλιοί καλοί καιροί :D
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Τωρα δεν βρισκεις καλης πιοτητας λαστιχο , παλιολαστιχα που δεν εχουν την απετουμενη αποδοση :D .
εγώ θυμούμαι τα καλά ήταν κάποια λάστιχα που είχαν χρώμα σκούρο πορτοκαλί και ήταν πολλά δυνατά και ετεντώναν 1 ορκά. Ειχαν και πούδρα πάνω. Πολλά λίγοι επουλούσαν. Κάτι άλλα ροζ ήταν ψεφτοπράμα δεν είχαν ελαστικότητα και εσχίζουνταν εύκολα.
I believe half of what I see and nothing of what I hear
isimerinos
Full Member

Δημοσίευση από isimerinos »

σκουρο πορτοκαλι ηταν για κακοκερια και αερα. για ηλιο ηταν τα ροζ :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”