κυνηγετικα οπλα

Απάντηση
costas p
Full Member

Re: κυνηγετικα οπλα

Δημοσίευση από costas p »

σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σας να ειστε καλα αν υπαρχει κατι παραπανω θα με βοηθησει πολυ
Άβαταρ μέλους
giorgos-zabala
Full Member

Δημοσίευση από giorgos-zabala »

κοπελια το οπλο του παπα μου γραφη choke 17,2 17,9 τι choke εν τουτα δηλαδη??
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

giorgos-zabala έγραψε:κοπελια το οπλο του παπα μου γραφη choke 17,2 17,9 τι choke εν τουτα δηλαδη??
Είναι τα σταθερά τσοκ του όπλου. Ουσιαστικά είναι η απόκλιση/στένωση εν σχέσει με τον αυλό του όπλου. Αν μας γράψεις και τους αυλούς τότε θα μπορέσουμε να σου πούμε το αντίστοιχο τσοκ σε αστεράκια που είναι πιο κατανοητό για τους πλείστους κυνηγούς.

Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
giorgos-zabala
Full Member

virtualgreek έγραψε:
giorgos-zabala έγραψε:κοπελια το οπλο του παπα μου γραφη choke 17,2 17,9 τι choke εν τουτα δηλαδη??
Είναι τα σταθερά τσοκ του όπλου. Ουσιαστικά είναι η απόκλιση/στένωση εν σχέσει με τον αυλό του όπλου. Αν μας γράψεις και τους αυλούς τότε θα μπορέσουμε να σου πούμε το αντίστοιχο τσοκ σε αστεράκια που είναι πιο κατανοητό για τους πλείστους κυνηγούς.

Σ. Μακρής
φιλε μου γραφη στην αριστερη καννη 18,4 και choke 17,2/18,7 και στην δεξια 18,4 kai choke 17,9/18,7
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

giorgos-zabala έγραψε:
virtualgreek έγραψε:

Σ. Μακρής
φιλε μου γραφη στην αριστερη καννη 18,4 και choke 17,2/18,7 και στην δεξια 18,4 kai choke 17,9/18,7
Φίλε giorgo-zabala

με αυλούς 18.4 αφαιρούμε την διαφορά από το τσοκ και βρίσκουμε:
18.4 - 17.9 = 0.5 = 0.020 Ιντζες που αντιστοιχεί στο Modified ή αλλιώς στο 3
18.4 - 17.2 = 1.2 = 0.047 Ιντζες που αντιστοιχεί στο Extra Full ή αλλιως στο 1/2

Τώρα το 18.7 που γράφει μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα.
Μπορεί να είναι ο αυλός να ξεκινά από 18.7 και να καταλύγει σε 18.4.
Μπορεί το όπλο να πέρασε από άνοιγμα του αυλού σε 18.7

Αποκλείεται να είναι ο πλήρες αυλός διότι πλεόν το όπλο θα είχε τσοκ 2 και Extra Extra Extra Full (κάτι που δεν ισχύει).

Δεν ξέρω τι μπορεί να σημάινει.

Τι μάρκα όπλου είναι ? Είχε καθόλου στίγματα και πέρασε από οπλουργό ? Μήπως είναι εισαγωγή δεύτερο χέρι ?

Σ. Μακρής
Άβαταρ μέλους
giorgos-zabala
Full Member

φιλε το οπλο πρεπει να ειναι περαν τον 20 χρονων. ειναι μαρκασ zabala hermanos ηταν του παππου μου τζε τωρα κρατα το ο παπας μου. πανω γραφη zabala hermanos-eibar <diamond compressed steel>. διπλα που το 18,4 εχει 2 οπλα ζωγραφισμενα σε χιαστι. εχει και το 1430Gmos
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

giorgos-zabala έγραψε:φιλε το οπλο πρεπει να ειναι περαν τον 20 χρονων. ειναι μαρκασ zabala hermanos ηταν του παππου μου τζε τωρα κρατα το ο παπας μου. πανω γραφη zabala hermanos-eibar <diamond compressed steel>. διπλα που το 18,4 εχει 2 οπλα ζωγραφισμενα σε χιαστι. εχει και το 1430Gmos
Οπόταν αποκλείω την λειάνση της κάννης.

Που σημαίνει ότι είτε ο κώνος προσαρμογής να είναι 18.7 είτε ο αυλός να είναι 18.7 και να μειώνεται στο 18.4. Τείνω περισσότερο στο πρώτο.

το 1430Gmos είναι το βάρος των καννών σε γραμμάρια.

Τα όπλα σε χιαστές είναι της τράπεζας δοκιμών της Ισπανίας στο Eibar.

Σ. Μακρής
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

kypros έγραψε:
costas p έγραψε:kalispera sas kopelia tha ithela na mou dwsete kapoies plirofories gia to oplo pou agorasa prosfata einai ena
mst-108 ti fisiggia prepei na paizw se psiles thermokrasies,me ygrasia,me aera ktl elpizo na itan kali epilogi thanks
Μηπως εννοεις MTS 108 vostok το γνωστο mc 108 bell choke?

Υπαρχουν καινουργια στην Κυπρο νεα μοντελα? ποιος τα φερνει?

Επισης απ οτι εχω διαβασει αυτο το οπλο δεν ειναι bell choke αλλα Tula choke.

To tula choke της Fabarm ειναι το ιδιο αποτελεσματικο με το ρωσσικο???

Ατε ρε Λουη...!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
giorgos-zabala
Full Member

virtualgreek έγραψε:
giorgos-zabala έγραψε:φιλε το οπλο πρεπει να ειναι περαν τον 20 χρονων. ειναι μαρκασ zabala hermanos ηταν του παππου μου τζε τωρα κρατα το ο παπας μου. πανω γραφη zabala hermanos-eibar <diamond compressed steel>. διπλα που το 18,4 εχει 2 οπλα ζωγραφισμενα σε χιαστι. εχει και το 1430Gmos
Οπόταν αποκλείω την λειάνση της κάννης.

Που σημαίνει ότι είτε ο κώνος προσαρμογής να είναι 18.7 είτε ο αυλός να είναι 18.7 και να μειώνεται στο 18.4. Τείνω περισσότερο στο πρώτο.

το 1430Gmos είναι το βάρος των καννών σε γραμμάρια.

Τα όπλα σε χιαστές είναι της τράπεζας δοκιμών της Ισπανίας στο Eibar.

Σ. Μακρής
ευχαριστω φιλε για τισ απαντησεις σου :!:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”