ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΙΒΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΒΡΩ ΓΙΑ ΤΙΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥaxerkwtis έγραψε:η διευθυνση που βρηκα στο γραμμα ειναι
registered office : Grange road,Bournbrook
Birmingham, B29 6AR
εβγαλα λιες φοτο να δεις κ το δικο μου..τα νουμερα εμενα εχει τα πανω στις καννες εκει που μπαινει το ξυλαρακι
Westley Richards
- APOLLON_1
Re: Westley Richards
EPANIEL POWER
φιλε μην ψαχνεις τιμη..και να μην σε απασχολει το θεμα τιμης ετσι οπλου..αν θελεις για δικη σου γνωση απλα μονο ενας συλλεχτης μπορει να σ πει κ θαναι κατα προσεγγιση δεν θα ειναι η τιμη του..ετσι οπλα δεν εχουν τιμη και αν θελει καποιος να το πουλισει μονο σε δημοπρασια..πηγαινε σε ενα οπλουργο να δεις τι μειγμα εν οι καννες σου και τι ξυλο το κοντακι σου..
- APOLLON_1
1876 κατασκευη και πουληθηκε το 1879 και τον ιδιο χρονο κατασκευαστηκε και η αλλη η καννηAPOLLON_1 έγραψε:Ε ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ?
- APOLLON_1
ε μιχαλη σκευτουμε να πουλησω το οπλο αν εβρω φισικα στην κυπρο αποκλιετε
EPANIEL POWER
φιλε μου πρεπει να ηταν πολλα δυσκολη αποφαση...αφου το αποφασισες εν να σου προτεινα να μαθεις λεπτομερειες για το οπλο..την ηλικια του νομιζω ηβρες την μαθε και τι ξυλο εχει αλλα κ οι καννες τι μειγμα ειναι..υπαρχουν ατομα στο φορουμ που οι γνωσεις τους ειναι σαφως πολλες για το θεμα να βοηθησουν..ενας οπλουργος θα σε κατατοπισει επισης σχετικα με το θεμα αξιας..τωρα αν τιθεται θεμα συλλεχτικοτητας στην Κυπρο μονο καποιος συλλεχτης η πληστιριασμος αν γινεται που δεν ξερω να σου πω..