ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Re: ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ

Δημοσίευση από mouzouris »

Γιατρός έγραψε:Δεν είναι ενστικτωδώς οι βολές σας ;
Καταφέρατε και κάνετε και προσκόπευση αναλόγως φυσιγγίου ;;; :roll:

Εγώ βάλλω ένα αργό τζιαι ένα γλίωρο !!! :lol: Κάποιο που τα δκιο εννά δώκουν τα σκάγια του πάνω στο στόχο
:lol: :lol: :o
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Στην πρωτη μου απαντηση ομολογω οτι με ενα αψε σβησε υπολογισμο του καταπληκτικου μου υπολογιστικου μυαλου....καπου επεσα εξω και θεωρησα την διαφορα στβν προσκοπευση σχεδον αμελητεα (της ταξης των μερικων εκατοστων).οταν ηρτα σπιτι εκαμα τον καφε μου να ξυπνησω (βλεπε ειμουν ξυπνιος που το Σαββατο πρωι λογω δουλειας :)) εκατσα και εκαμα τα μαθηματικα.Δεν γνωριζω την ταχυτητα του δισκου(εβαλα 60 χμ). Στα 40μ που αναφερε ο φιλος Αθως και με τις ταχυτητες των συγκεκριμενων φυσιγγιων η διαφορα στην προσκοπευση ειναι καπου στα 32cm το θεωρητικο κεντρο της βολης . Αν ειμασταν snipers θα θεωρουσα αστοχη τετοια βολη.Τωρα με ενα φυσιγγι με 300-400 σκαγια εννα μεν κατσουν 3-4 πανω στο πουλι?;) Ατε καληνυχτα σας παω να ππεσω ;):)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

mouzouris έγραψε:
Γιατρός έγραψε:Δεν είναι ενστικτωδώς οι βολές σας ;
Καταφέρατε και κάνετε και προσκόπευση αναλόγως φυσιγγίου ;;; :roll:

Εγώ βάλλω ένα αργό τζιαι ένα γλίωρο !!! :lol: Κάποιο που τα δκιο εννά δώκουν τα σκάγια του πάνω στο στόχο
:lol: :lol: :o
Μα τις χίλιες μουσάτες κοπέλες με μακρύ μαλλί του ταμείου θήρας
Δεν πάω καθόλου καλά με τις αναλύσεις που βλέπω :shock:
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

:D ;) Ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid= ... id=2522886
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ

Δημοσίευση από Pathfinder »

mouzouris έγραψε::D ;) Ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid= ... id=2522886
Τωρα τουτο εβαλες το για να μου πεις οτι εκαμα λαθος τα μαθηματικα μου ρε φιλε? ;):):):)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εγώ έχω πολλή πρόβλημα με την προσκόπευση......όπως περπατώ μόλις γυρίσω και δω το πουλί πέφτει...ειδικά άμαν εν πυκνέρι.... :lol: :lol: :lol: εκείνο που θέλω να πώ άμαν εξοικιωθείς με το όπλο και γίνει κομμάτι του εαυτού σου τα άλλα εν άσυλα κουβέντες του καφενέ και τα μέτρα το δευτερόλεπτο και η απόσταση προσκόπευσης....τούτα εν για δίσκους παραπάνω....αυτό αποκτάται με την πείρα και με όπλο στα μέτρα μας...

Εκείνο που ΚΑΠΟΤΕ παθαίνω και πιστεύω πολλοί απο σας είναι να αστοχώ σε πουλιά η λαγούς που τους βλέπω από μακριά και ξέρω ότι εννα ερτουν ράμμα πάνω μου ενώ το θήραμα που εν της μπιχτής σπάνια να ξεφύγει.... :?
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

1 θρυλικο φυσιγγιο Rottweil Waidmannsheil Pappe

Βγαζει ταχυτητα στο στομιο της καννης 380 m/s. Τα λογια ειναι περιττα.

http://rws-munition.de/en/hunting/produ ... #!1/156/42
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Και το "γρηγορο" τους Rottweil Waidmannsheil HV Plastik 395 m/s στο στομιο της καννης.

http://rws-munition.de/en/hunting/produ ... #!1/159/42
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Sergios έγραψε:Εγώ έχω πολλή πρόβλημα με την προσκόπευση......όπως περπατώ μόλις γυρίσω και δω το πουλί πέφτει...ειδικά άμαν εν πυκνέρι.... :lol: :lol: :lol: εκείνο που θέλω να πώ άμαν εξοικιωθείς με το όπλο και γίνει κομμάτι του εαυτού σου τα άλλα εν άσυλα κουβέντες του καφενέ και τα μέτρα το δευτερόλεπτο και η απόσταση προσκόπευσης....τούτα εν για δίσκους παραπάνω....αυτό αποκτάται με την πείρα και με όπλο στα μέτρα μας...

Εκείνο που ΚΑΠΟΤΕ παθαίνω και πιστεύω πολλοί απο σας είναι να αστοχώ σε πουλιά η λαγούς που τους βλέπω από μακριά και ξέρω ότι εννα ερτουν ράμμα πάνω μου ενώ το θήραμα που εν της μπιχτής σπάνια να ξεφύγει.... :?
Ακριβώς όπως τα έγραψες είναι και με εμένα φίλε εορτάζοντα. :D Αυτό σημαίνει πως κάτι κάμνουμε λάθος ;)
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Breda Pegaso έγραψε:Και το "γρηγορο" τους Rottweil Waidmannsheil HV Plastik 395 m/s στο στομιο της καννης.

http://rws-munition.de/en/hunting/produ ... #!1/159/42
Μου άρεσε που πατώντας πάνω στο shot size σου δίνει τις αποστασεις , τσοκ, και το θήραμα που σηστήνετε να παίζεις. Θα εκπλαγείτε ...... (να πω για την Κύπρο τωρά ή να μεν πω ;)
Που τα παίζουμε, με τι τσοκ και με τι νουμερο σκαγιών, τελικά εν πέφτουν ή αν πέσουν εν πληγωμένα, τζιαι μετά λαλούμε εν καμνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (πάλε εγίνικα κακός ) :evil:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”