ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ VS ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ VS ΝΙΚΕΛ

nike powder
Full Member

Re: ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ VS ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ VS ΝΙΚΕΛ

Δημοσίευση από nike powder »

κοπελλια για σασ να ευχαριστησω πρωτα τον φιλο που θα κανει την δοκιμη γιατι πιστευω οι περισσοτεροι απο εμασ εχουμε τουτη την απορια. εγω πιστευω οτι τα επινικελλομενα θα διξουν τα καλητερα ¨στοιχεια"
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

spyrosspyrou851 έγραψε:Σόλωνα μου, είσαι ένας πανικός :lol:

Ευχαριστούμε για τις δοκιμές σου. Μια ερώτηση, όσο αφορά τα χάλκινα/νικελωμένα, δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουν πρόβλημα μέσα στις κάννες; Εννοώ ότι κάποια όπλα είναι εγκεκριμένα για να ρίχνουν και ατσάλινα σκάγια, υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τα χάλκινα/νικελωμένα ή δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτά; Ευχαριστώ.
ΣΠΥΡΟ ΟΧΙ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ.
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΤΣΑΛΙΝΑ....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΔΕΧΕΤΕ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΣΚΑΓΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟ ΔΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

LEFKIOS έγραψε:Κριμα τα Gem 32gr που εχάλασες :lol: :lol: :lol: :lol: Σολων κατα τα αλλα καλο μέτρημα και μπραβο σου για το χρονο που σπαταλας για την επιμόρφωση του συνόλου. Να ρωρησω, πια ειναι η αποσταση δοκιμής που θακάνεις.?
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΕΣ :o ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ!!!

Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ 36Μ ΜΕ 3* ΚΑΙ 2*.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

mikros έγραψε:Για αλλη μια φορα κ.Σολωνα μπραβο...
Αναμενουμε με ανυπομονεσια τα αποτελεσματα και να δουμε αν επαληθεφθουν οι μυθοι.
Καλο θα ηταν αν μπορεις και εχεις το χρονο να κανεις και μια δοκιμη με ατσαλινα σκαγια :)

ΦΙΛΕ ΤΑ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ!!!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!!!
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Πιστευω οτι στη συγκεκριμένη απόσταση της δοκιμης τα μολυβδινα σκαγια θα εχουν τουλαχιστο καλυτερη διατριτικόυητα απο οτι τα αλλα. Αποψη μου πάντα. :)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ 2 ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΙΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΕΠΕΔΕΙΧΘΗ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΩΣΤΑ.ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΘΩΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!!!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΣΤΟΝΙΑ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩ,ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.....ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ!!!

Η ΔΟΚΙΜΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΣ 3.00 ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 22C ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ 42%(ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ).

ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΟΠΛΟ F.A.I.R SLX 600,30",ΑΥΛΟΥΣ 18.5 ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 36 ΜΕΤΡΩΝ ΣΕ 2 ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΣΟΚ 3* ΚΑΙ ΣΕ 2 ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΣΟΚ 2* ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΓΓΙ,ΣΥΝΟΛΟ 4 ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ,4 ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΚΑΙ 4 ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΔΟΚΙΜΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΣΤΑ 36 ΜΕΤΡΑ ΜΕ 4 ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΓΓΙ ΞΕΧΩΡΙΑΣΤΑ ΜΕ ΤΣΟΚ 2*.

1)ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΕΛΕΝΧΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΩΜΩΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΑΓΙ ΚΡΑΤΑ ΠΙΟ ΠΙΚΝΗ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ 76ΕΚ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΟ!!!

2)ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΚΑΓΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΟ!!!

3)ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΑΓΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ 76 ΕΚ!!!

ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΕΓΩ.....ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ!!!
ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ...ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ!!!

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΚΑΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ 76ΕΚ ΜΕ ΤΟ 3*ΤΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ 2*ΤΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ % ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΚΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΓΓΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΔΗ ΣΚΑΓΙΩΝ ΣΤΑ 36Μ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ...Ο ΑΡΙΘΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ.

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ!!!!!!!!
ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ ΛΟΓΟ ΧΩΡΟΥ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Και παλι μπράβο Σόλωνα, για την όλη σου προσπάθεια και προσφορά. Μην σε ανησυχούν τα κυαθια, έκαναν αρκετα καλη δουλειά, αφου οι κατανομές ειναι πολυ καλές, εξαιρετικές θα έλεγα για τα επιμεταλλωμενα.
Όπως ανάφερα και στην προηγούμενη μου παράθεση, θεωρω πιο σκληρά και ομοιομορφα τα επιχαλκωμενα, έπεσα έξω βέβαια στην κατανομη, αφου πίστευα οτι θα ηταν και πιο σφηκτή. Αυτο που με παραξενεύει λίγο ειναι οι υπερβολικές θα έλεγα, συσσωματώσεις που εχουν τα επινικελωμενα, εχω προσέξει και δυο σημεία στα επιχαλκωμενα, αλλα στα νικελ, ειναι πολλές. Νομίζω, χωρις να γνωριζω για την αγορα και προέλευση τους οτι οφείλεται στην ποιότητα επιμεταλλωσης που εχουν δεχτεί.
Στα μολύβδινα δεν μου αρέσουν καθόλου οι κατανομές που έβγαλαν, ίσος να φταίει και το οτι βλέπω πολυ όμορφες κατανομές στα επιμεταλλωμενα... :D
Μπράβο σου για άλλη μια φορά και καλη συνέχεια.
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Σου κατεβάζω το καπέλο για την όρεξη που έχεις και το χρόνο που σπαταλάς για τις δοκιμές που κάνεις και εύχομαι να μην σταματήσεις!!!
Η μετατόπιση που παρουσιάζεται προς τα δεξιά είναι λόγω του αέρα φαντάζομαι???...και αν αυτό ισχύει τότε δικαιολογούνται απώλειες σε τέτοιες συνθήκες.
Σε μια συζήτηση που είχα με άλλους ιδιογομωτές από Ιταλία τα επιμεταλλωμένα και επινικελλωμένα είναι τις περισσότερες φορές κακής ποιότητας με πολύ μαλακό μόλυβδο με ότι και αν αυτό συνεπάγεται.(χωρίς να υπονοώ πως τα απλά μολύβδινα είναι καλύτερα)
Πολύ θα ήθελα να δω τα σκληρά μολύβδινα της Remington σε μια Gem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :idea:
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

andreas78 έγραψε:Και παλι μπράβο Σόλωνα, για την όλη σου προσπάθεια και προσφορά. Μην σε ανησυχούν τα κυαθια, έκαναν αρκετα καλη δουλειά, αφου οι κατανομές ειναι πολυ καλές, εξαιρετικές θα έλεγα για τα επιμεταλλωμενα.
Όπως ανάφερα και στην προηγούμενη μου παράθεση, θεωρω πιο σκληρά και ομοιομορφα τα επιχαλκωμενα, έπεσα έξω βέβαια στην κατανομη, αφου πίστευα οτι θα ηταν και πιο σφηκτή. Αυτο που με παραξενεύει λίγο ειναι οι υπερβολικές θα έλεγα, συσσωματώσεις που εχουν τα επινικελωμενα, εχω προσέξει και δυο σημεία στα επιχαλκωμενα, αλλα στα νικελ, ειναι πολλές. Νομίζω, χωρις να γνωριζω για την αγορα και προέλευση τους οτι οφείλεται στην ποιότητα επιμεταλλωσης που εχουν δεχτεί.
Στα μολύβδινα δεν μου αρέσουν καθόλου οι κατανομές που έβγαλαν, ίσος να φταίει και το οτι βλέπω πολυ όμορφες κατανομές στα επιμεταλλωμενα... :D
Μπράβο σου για άλλη μια φορά και καλη συνέχεια.
ΑΝΔΡΕΑ...Ν'ΑΣΕ ΚΑΛΑ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΚΑΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ(ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΛΛΗΤΑ).
ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ 76ΕΚ ΣΤΑ 36Μ ΣΤΕΙΛΑΜΕ 150-180-204 ΣΚΑΓΙΑ....ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΗ Η ΑΤΡΑΚΤΟΣ(ΟΥΡΑ)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΟΥΠ ΣΚΑΓΙΩΝ. ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ.

ΣΕ ΟΣΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΗ ΠΟΤΕ....ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!

ΣΥΝΕΠΩΣ(ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ)ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΕΝΗ ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΚΑΓΙΩΝ...ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ ΠΟΥ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ..ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΞΗΣ ΤΟΥ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΕΙΝΑΙ 325C ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ 1080C ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΕΛ 1450C!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”