ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ ΚΤΥΠΑ ΘΗΡΑΜΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ ΚΤΥΠΑ ΘΗΡΑΜΑ

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

mouzouris έγραψε:Φίλοι μου αγαπημένοι, κατά πάσα πιθανότητα σε αυτήν την απόσταση η ζημιά έγινε από την πολύ κλειστή δεσμη των σκαγιών και όχι από το πιστονάκι. Με την ταχύτητα που έχουν τα σκάγια σε αυτή την απόσταση δεν θα μείνουν μέσα στο κρέας του θηράματος.
Αν ήταν έτσι, δεν έπρεπε το τραύμα να είναι μια τρύπα see-through; Όπως λέμε δλδ τζιαι άμαν υπάρχει τραύμα από κανονική σφαίρα through and through. Με σημείο εισόδου και σημείο εξόδου. Από την φώτο δεν βλέπω σημείο εξόδου, ότι και να προκάλεσε το τραύμα δεν ήταν αρκετό να του βγάλει μια τρύπα και να περάσει από μέσα. Το πιο πιθανό να είναι πράγματι το πιστονάκι που είναι πλαστικό και δεν μπορεί να διαλύσει το θήραμα. Άν το κτυπούσε μια κλειστή δέσμη, για θήραμα μεγέθους τζίκλας το πιο πιθανό θα έλιωνε παρά το τραύμα της φώτο. Θα μας λυνόταν εύκολα η απορία αν έβρισκε το πιστονάκι ο φίλος Λέφκιος αμέσως μετά την βολή, να δούμε αν υπήρχε αίμα πάνω αφού του φάνηκε παράξενο το παίξιμο.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Κοπελια περσι σ ενα περδικι που παιξαμε ταυτόχρονα με τον kypros εφαεν το πιστονάκι κι εμεινε σφηνωμενο μέσα και το εβγαλα.....τα σκαγια...?......εδιαπεράσαν το πουλι και δεν ειχε πανω ουτε ένα
Το περδικι δεν εκρεπαρε μαλλον εγινε οπως τη φωτογραφια της τζικλας που εβαλε ο LEFKIOS δηλαδη ειχε μια μεγαλη πληγη στο στηθος!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Μου ετυχε και μενα το περιστατικο τωρα που το ξανασκεφτομαι πριν 1 χρονο. Και νομιζα οτι εφαε και σκαγια.

Σκαγια νομιζω δεν τρωει το πουλι, απλα τρωει μονο το πιστονακι. Μιλουμε για 10 μετρα... Η ντουφεκια (τα σκαγια) μπορει να ειναι και πιο πανω ή πιο κατω δεν ξερω και 30 εκ...

Αν ετρωε σκαγια στη δικη μου την περιπτωση θα γινοταν αχρηστο το πουλι. Εφαε μονο το πιστονακι και ανοιξε τρυπα. Επισης ηταν και αποσπωμενος πατος που ειναι πιο σκληρο πλαστικο.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Anthimos έγραψε:Κοπελια περσι σ ενα περδικι που παιξαμε ταυτόχρονα με τον kypros εφαεν το πιστονάκι κι εμεινε σφηνωμενο μέσα και το εβγαλα.....τα σκαγια...?......εδιαπεράσαν το πουλι και δεν ειχε πανω ουτε ένα
Το περδικι δεν εκρεπαρε μαλλον εγινε οπως τη φωτογραφια της τζικλας που εβαλε ο LEFKIOS δηλαδη ειχε μια μεγαλη πληγη στο στηθος!!!
Αυτό που απορώ εγώ, αν τα σκάγια εδιαπέρασαν το πουλί τότε σίγουρα πρέπει να υπήρχε τρύπα που επεράσαν που μέσα. Αλλά για πουλί μεγέθους τζίκλας το θεωρώ κάπως αδύνατο να περάσει μια δέσμη σκαγιών από μέσα του τζιαι να μεν λύσει. Το ότι δεν υπάρχει τρύπα σημαίνει ότι κάτι κτύπησε πάνω του, του έκαμε ζημιά αλλά δεν έμεινε πάνω του ούτε πέρασε μέσα του, δλδ του κτύπησε και έππεσε.
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Τούτο δαμέ λέει σας τίποτε? Έτυχε μου πέρσι...
Αλλά νομίζω απλά δεν ανοίξαν σωστά τα σκάγια, ή άργησαν να φύγουν από το πιστονάκι...

"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Πριν κυριακές στην τζίκλα.. Scatter 31 στο ξέφωτο.. Απόσταση 8μ περίπου.. Η τζίκλα κόπηκε στη μέση σχεδόν!! Αν την έβλεπες θα έβλεπες ότι σαν να εκρέμετουν απο ΜΙΑ κλωστή!! Αν της εφυσούσα ήταν να πέσει ο κώλος της.
Πρώτη κυριακή πέρδικας φέτος.. Πέρτικος σαν την όρνιθα.. Βολή στα 6μ περίπου.. Έφαε 28σκάγια τα μοσα ερέξαν που την άλλη 6νο. Και εφτεροπέταν χωρίς σταματημο!! Δεν έκοψε η χαρτούτσια φαίνετε αλλά.. 28 σκάγια γμτ!! Γιατί εν έποεσε σεκκο;
Θα βάλω φωτο μετά
Φιλικά,
Αναστάσης
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Koutsofteros έγραψε:Τούτο δαμέ λέει σας τίποτε? Έτυχε μου πέρσι...
Αλλά νομίζω απλά δεν ανοίξαν σωστά τα σκάγια, ή άργησαν να φύγουν από το πιστονάκι...

Μαλλον αντιαεροπορικο εδαφος αερος patriot!!!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εγώ την Κυριακή είχα σε ενα σακούλι κάμποσες διάφορες χαρτουτσιες έπιασα μιαν πας την βιασύνη μου έβαλα την στο 4αρι γιατί εθορουν την τζικλα που ερκετουν......η κλεισμένη εσχισε να κάτσει πας την ελιά πιυ εστεκουμουν που κάτω της κι εφωναξα της για να γυρίσει στα 5 μέτρα περίπου χωρίς να κάτσω καν καλά το όπλο πάνω μου επεξα την και εγινικε πυροτέχνημα απλώς έγινε ενα με τον αέρα:( εγελουσαν ουλλοι που με έβλεπαν της παρέας και απόρησα τι φυσιγγιο ηταν....η τυχη της ηταν Ηλιονα Ζυπλας Νο.5 η κουβέντα που λαλούν ος που εν το καντήλι σου....
Άβαταρ μέλους
Georgios
Full Member

Δημοσίευση από Georgios »

Έτυχε μου παρόμοιο περιστατικό σε τζίθκιαστρο την περασμένη Δευτέρα σε καθημερίνη περιοχή που εξόρμησα! Όπως ήμουν άνετος έσχισεν μια πάνω που τη κκελέ μου στα 7-8 μέτρα ξαπολώ της την (7,5 νούμερο olympia super trap) επετάχτηκεν ίσια πάνω η τζίκλα και πραγματικά εξφεντονίστηκε τουλάχιστον 5 μέτρα που το αρχικό της ύψος και ύστερα έπεσε ΚΟΜΜΑΤΙΑ! Ήβρα τα εξαρτήματα της μετά τη χειρουργική σχιπεθκιά που έφαεν τζιε πραγματικά έφαν την ούλλη την σχιπεθκιά! :lol: Ενας που πίσω μου στα 40 μέτρα λαλει μου: "Ρε μα εν φάσσα που έπαιξες?" Τόσα πολλά εξαρτήματα έγινε που έσυρνε κομμάτια-κρέας τζίκλας!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”