φυσιγγια πρωινου

Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

Re: φυσιγγια πρωινου

Δημοσίευση από leshi cy »

APOLLON_1 έγραψε:με ρότα κάποιος φίλος για τα φυσίγγια europa victory nikel αν pezoynte πρωί η ολημέρα αλλα δεν ξέρω διότι δεν τα ξανά "χρησιμοποιεισα" ξέρει κάποιος να μας πει?
καλημερα φιλε μου

φιλε το φυσιγγιο τουτο πρεπει να αρεσκει του οπλου σου , διοτι εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενοσ ενω αλλοι οχι !!

φιλε πεζο την μετα οταν ξημερωση , εσυρα την και μες τα νερα αλλα τα πουλια επεφταν ζωντανα καταγεματομενα !
ακομα και μετα την βροχη μολις φκαλλει ηλιο παλε σκωτονει παραπολλα!
παρολο που την πεζο και το καλοκαιρι τον χειμονα να εχει λιο ηλιο βρίσκω την τελεια στην αποδοση !
...ειναι συγκεντρωτικο φυσιγγιο και συνήθως εχω την 2 η!
tsitsios
Full Member

Δημοσίευση από tsitsios »

φιλε Μαριε,
Ειχα το ιδιο προβλημα μαζι σου οπως και πολλοι αλλοι που κυνυγησαμε περση περιπου στην ιδια περιοχη. Εγω παραλιγο να συρω το οπλο. Μετα τις 10 επαιζα PM40 και ηταν σαν να ηταν μια εβδομαδα ψοφισμενες.
Εγω εχω BROWNING ULTRA SPORTER και ακομα με προβληματιζει τι θα παιξω το πρωι της πρωτης. Σημειωσε οτι ηταν η πρωτη φορα στην κυνηγετικη μου καριερα που ειχα τετιο προβλημα ητε με αθτο το οπλο η με τα 2 προηγουμενα που ειχα.
Λοιπον παιδες ακουμε εισηγησεις για να μεν εβρεται 2-3 οπλα πεταμενα.... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

Δημοσίευση από Browning Ultra plus »

tsitsios έγραψε:φιλε Μαριε,
Ειχα το ιδιο προβλημα μαζι σου οπως και πολλοι αλλοι που κυνυγησαμε περση περιπου στην ιδια περιοχη. Εγω παραλιγο να συρω το οπλο. Μετα τις 10 επαιζα PM40 και ηταν σαν να ηταν μια εβδομαδα ψοφισμενες.
Εγω εχω BROWNING ULTRA SPORTER και ακομα με προβληματιζει τι θα παιξω το πρωι της πρωτης. Σημειωσε οτι ηταν η πρωτη φορα στην κυνηγετικη μου καριερα που ειχα τετιο προβλημα ητε με αθτο το οπλο η με τα 2 προηγουμενα που ειχα.
Λοιπον παιδες ακουμε εισηγησεις για να μεν εβρεται 2-3 οπλα πεταμενα.... :D :D :D
Φιλουι μου, ΕΝ ΕΣΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΥΣΙΕΚΚΙ ΝΑ ΚΑΜΝΕΙ ΠΑΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ :o
Οποτε ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΑ τζαι πετε μασ ομοσ που εννα εισαστε να φατσισουμε το γυρω μασ πριν προλαβουν αλλοι ;)
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

...τωρα να δεις που εννα μας πουν να αλλαξουμε οπλα :lol: :lol:

...τσιτσιο ρε φιλε εγω εννα καμο και κατι γεμοσιες 28γρ που εννα με βαλουν μεσα νομιζω :mrgreen:
ακουσα καλα λογια για τις rc αλλα δοκιμες γιοκ !!
οι θιουες μου εχουν browning και πεζουν το πρωι europa 30 kai starlight !!

εμενα εν μου καθουνται :D ...

φυσικα μιλουμε για το συγκεκριμενο καιρο ...αν βρεχει εσιη λυσεις που σπαζουν κοκκαλα!!

πμ 40 εν μου αρεσαν φιλε μου και βασικα εν χαρτουτσια που θελει ηλιο !
εχο για τον συγκεκριμενο καιρο αλλες πιο λια γραμμαρια εν χρειαζεται φυσιγγιο για μετα!!

...φετος εννα δουλεψο παραπανω νικελ σκαι και οτι γινη :mrgreen:
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Βοηθάτε με να καταλάβω και εγώ ...
Κάθε φορά είστε πάνω στο θήραμα και καταλάβατε ότι φταίει η χαρτούτσια ;
Υπάρχει τόσο πολλή θήραμα που κάποιος μπορεί να βγάλει ασφαλισμένα συμπεράσματα -αφού περνούν συνέχεια τα πουλιά και δοκιμάζει το όπλο/χαρτούτσια συνδιασμός- ότι πριν τις 8,μετά τις 9,πριν τις 7 και μετά τις 5 το απόγευμα θέλεις άλλες χαρτούτσιες ;
Την γνώμη σας παρακαλώ ... :roll:
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

φιλε καλημερα !!

κυνηγας φασσες την 1η κυριακη ?
ισως να φανουν υπερβολικα τα οσα πω ...αλλα
μεσων ορο πεζουμε 20+ πουλια !
εσιη χρονιεσ 15 αλλες 25 ...και παει!
εν θα πω παραπανω γιατι εν νομισεται πως σας περιπεζω!

...αμαν που τισ 7,00 μεχρισ τις 8 χτυπήσεις πανω απο 20 πουλια εν μπορεισ να το καταλαβεις ?

περσι μεσα σε 10 λεπτα εσυρα πανω απο 10-12 χαρτουτσιες σε αποσταση βολης ( μετρια για μενα ) και επιασα 2 πουλια !
και πιστεψεμε βλεπεισ και ακουεις αν εισε πανω στο πουλι !
αλλο καλλητζια ( που καλλικονο εν λαλω :lol: οι ) και αλλο να τα χτυπας και να φευκουν η πεφτουν μακρια σου !
...το κυνήγι του λαγου η των περτιτζιων εν εσιη καμια σχεση με τισ φασσες φιλε μου !

...αμαν σου πω ποσες χαρτουτσιες περνω μαζι μου εννα νομισεις πως σε περιπεζω :D
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

εν ένα περίπου με τις ώρες ρε φίλε εν τσιαι βλέπουμε το ρολόι :). Άμαν μάθεις ένα φουσιέκκι σε ποιό καιρό - θερμοκρασία κάμνει βάλλεις το τσίνο...και τωρά που εν λίγο κρυαδούα το πρωί και μετά εν ζέστη αλλάζεις τες. Άμαν κρυώσει καλά ο καιρός σχεδόν ούλλα κάμνουν..
Άμαν δεν κάμνει ένα φουσιέκκι κλωτσά το όπλο και τα πουλιά πέφτουν γεματωμένα ή δεν παίφτουν και βλέπεις κενά στα φτερά τους και πετούν όπως τα b-52 και πέφτουν μακρυά
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

leshi cy έγραψε:φιλε καλημερα !!

κυνηγας φασσες την 1η κυριακη ?
ισως να φανουν υπερβολικα τα οσα πω ...αλλα
μεσων ορο πεζουμε 20+ πουλια !
εσιη χρονιεσ 15 αλλες 25 ...και παει!
εν θα πω παραπανω γιατι εν νομισεται πως σας περιπεζω!

...αμαν που τισ 7,00 μεχρισ τις 8 χτυπήσεις πανω απο 20 πουλια εν μπορεισ να το καταλαβεις ?

περσι μεσα σε 10 λεπτα εσυρα πανω απο 10-12 χαρτουτσιες σε αποσταση βολης ( μετρια για μενα ) και επιασα 2 πουλια !
και πιστεψεμε βλεπεισ και ακουεις αν εισε πανω στο πουλι !
αλλο καλλητζια ( που καλλικονο εν λαλω :lol: οι ) και αλλο να τα χτυπας και να φευκουν η πεφτουν μακρια σου !
...το κυνήγι του λαγου η των περτιτζιων εν εσιη καμια σχεση με τισ φασσες φιλε μου !

...αμαν σου πω ποσες χαρτουτσιες περνω μαζι μου εννα νομισεις πως σε περιπεζω :D

ok :)
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

είχα το πει και παλιά θα το πω και τώρα δεν έχει "χαρτουτσια" που δεν σκοτώνει όταν είσαι πάνωτου ότι θέλετε "πετεμου" έστω "κουτσοφτερο" ένα πέσει. εγώ έχει τόσα χρονια που κυνηγό ποτε μου δεν άλλαξα "χαρτουτσιες" και ούτε δοκίμασα άλλες europa mpez και κόκκινη μονο φάσσα "περτικο" λαγό
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

APOLLON_1 έγραψε:είχα το πει και παλιά θα το πω και τώρα δεν έχει "χαρτουτσια" που δεν σκοτώνει όταν είσαι πάνωτου ότι θέλετε "πετεμου" έστω "κουτσοφτερο" ένα πέσει. εγώ έχει τόσα χρονια που κυνηγό ποτε μου δεν άλλαξα "χαρτουτσιες" και ούτε δοκίμασα άλλες europa mpez και κόκκινη μονο φάσσα "περτικο" λαγό
...για τις φασσες τουτο εν περπατα !!
και αληθεια να λεγεται γενικα αμαν εν κοφκει η χαρτουτσια ( εν μιλουμε 15 μ μακρια ) εν δυσκολο να κρατησεις θηραμα εν πα να εισε αψογος σκοπευτης
αλλα ο καθενας εχει την αποψη του !!
γνωμη μου :mrgreen:
και εγω θα σου πω εν εχει χαρτουτσια που εννεν καλη απλα θελει τιν ωρα τις !! :roll:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”