η αμματοπετρα its a must.dimitris savva έγραψε:κατι τετοιο σου κανει?ANTREAS KURTSXAAR έγραψε:Ε ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΛΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ.ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΝΟΜΑ ΤΗΛ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
3 ευρο το ενα και γραφεις ότι θέλεις.
ΚΟΛΑΝΑΚΙΑ ΣΚΥΛΟΥ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
- GiorgosT
- Full Member
Re: ΚΟΛΑΝΑΚΙΑ ΣΚΥΛΟΥ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΜΕΣ ΕΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥΝΤΟ ΚΟΛΑΝΑΚΙ
αμαν σας πω εν να γελάτεANTREAS KURTSXAAR έγραψε:ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΜΕΣ ΕΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥΝΤΟ ΚΟΛΑΝΑΚΙ

-
- Full Member
dimitris savva έγραψε:αμαν σας πω εν να γελάτεANTREAS KURTSXAAR έγραψε:ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΜΕΣ ΕΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥΝΤΟ ΚΟΛΑΝΑΚΙεν να πειτε τι γιρευω εγω τσιαμε
![]()
Σας χαιρετω
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα,ξερει κανενας συγκεκριμενα που μπορω να βρω κολλαρο ρουχενο πορτοκαλι ?στην λευκωσια
Υ.Σ:φιλε μου απο που εκαμες τις ταυτοτητες?
- marinos.a
- Site Admin
φιλε, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μεταξύ ραουνταπαουτ Τσεριου και Μετρό εχει ενα κτηνίατρο και pet sho διπλα. Εκεί έχει blaze orange κολανακια πλαστικά που δεν βρέχονται και είναι αθάνατα.
Εμείς μονο που τουτα τους βάζουμε.
Εμείς μονο που τουτα τους βάζουμε.
Si vis pacem, para bellum
- Anthimos
- Moderator
Αν επιμένεις στα ρουχινα εχει Hillman στον Real Game στα Λατσια
Σου συνηστω πλαστικα που μπορεις να γραψεις με ανεξιτηλο μαρκαδόρο το τηλεφωνο σου
Σου συνηστω πλαστικα που μπορεις να γραψεις με ανεξιτηλο μαρκαδόρο το τηλεφωνο σου
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
Όντως αυτά τα πλαστικά με το έντονο πορτοκαλί ή πράσινο είναι πολύ καλά για τη περίπτωση και αθάνατα. Έγραψα πέρσι το τηλ μου πάνω με μαρκαδόρο που γράφουν πάνω σε cd και μέχρι φέτος είναι μια χαρά. Εγώ το έπιασα πέρσι από GreenBlue στη Λεμεσό και σχετικά φτήνά 8-10 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Αξίζει τα.
εγώ ρε παιδιά δεν έχω κολάνι σε κανένα μου σκυλί είναι και αυτά ελευθερα σαν εμεναnature έγραψε:Όντως αυτά τα πλαστικά με το έντονο πορτοκαλί ή πράσινο είναι πολύ καλά για τη περίπτωση και αθάνατα. Έγραψα πέρσι το τηλ μου πάνω με μαρκαδόρο που γράφουν πάνω σε cd και μέχρι φέτος είναι μια χαρά. Εγώ το έπιασα πέρσι από GreenBlue στη Λεμεσό και σχετικά φτήνά 8-10 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Αξίζει τα.
- lefteris
- Full Member
Στην Δευτερα εχει ενα pet shop που εχει μιχανη και καμνει ταυτοτητες οπως τη θελεις σε 5 λεπτα
8 ευρο νομιζω η τιμη
8 ευρο νομιζω η τιμη