ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL

Δημοσίευση από giorgos80 »

φιλε ελκος(μακρια που μας) εχω το καβαλλουρι της μπαικαλ κατασκευη του 2011.το οπλο εν καλο αλλα...θα σου ελεγα να μην κανεις το λαθος που εκανα εγω, να το παρεις δηλ. με αυτοματισμους.στην αρχη εκαμνε μου προβλημα η πεταλουδα, κολλουσε πανω στο ξυλο και οταν το εκλεινα δεν επεστρεφε τελειως πισω και δεν κλειδωνε το οπλο.για να κλειδωσει επρεπε να σπρωξω τη πεταλουδα μπροστα και μετα να το κλεισω.αυτο το προβλημα ξεπεραστηκε απο μονο του μετα απο καμια 100στη φυσιγγια φαγωθηκε το ξυλο απο το ανοιξε-κλεισε. μιλουμε ηταν η πεταλουδα 0.5-1 μιλιμετρο κατω.τωρα εχω προβλημα με το πανω το ejector το οποιο δεν μου πεταει εξω το καλυκα αλλα δεν ανοιγει
και το οπλο, θελει μεγαλη προσπαθεια να ανοιξει.αυτο γινεται ανελλειπως με κατι φυσιγγια λαμπρο σπορτινγκ 28 γρ. και 1 φορα στις 50 με τα υπολοιπα φυσιγγια που δοκιμασα.οποτε το παιρνεις διπλοσκανδαλο χωρις ejectors ή αν το θελεις με ολα τα εξτρα θα πρεπει να απαει σε οπλουργο για καθαρισμο απο τα γρεζια
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
elcos
Full Member

Δημοσίευση από elcos »

sotiris!129 έγραψε:ετσι ενει ρε φιλε αν δεν συνπαρασταθει ο ενας στον αλλο εν να παρανοισουμε στο τελος
αλλα που να εβρουμε το δικαιο μας ρε φιλε, ετο που πικα περνουμε τους και παρακαλουμε μια μερα να πετασει η χυνα :lol:
ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝ ΠΕΤΑ ΕΣΠΑΣΑ :lol:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ασχετο αλλα 28 gr trap victory 7.5no
τωρα το καλοκαιρι καθουνται του πολλα 3χ2chock εδοκιμασα τες 100% καθαρες βολες ουτε γαιμα ουτε τιποτε μετα τες 8 που βραζει η μερα!
elcos
Full Member

Δημοσίευση από elcos »

sotiris!129 έγραψε:ασχετο αλλα 28 gr trap victory 7.5no
τωρα το καλοκαιρι καθουνται του πολλα 3χ2chock εδοκιμασα τες 100% καθαρες βολες ουτε γαιμα ουτε τιποτε μετα τες 8 που βραζει η μερα!
ΦΙΛΕ ΣΩΤΗΡΗ ΕΝ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΡΕΘΗΚΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑΝ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑΝ ΜΕ ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΑΝ ΕΝ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΤΣΟΦΤΕΡΑ ΕΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΟΥΡΩ ΠΑΣ ΤΑ ΩΡΜΑΝΙΑ :D
elcos
Full Member

Δημοσίευση από elcos »

giorgos80 έγραψε:φιλε ελκος(μακρια που μας) εχω το καβαλλουρι της μπαικαλ κατασκευη του 2011.το οπλο εν καλο αλλα...θα σου ελεγα να μην κανεις το λαθος που εκανα εγω, να το παρεις δηλ. με αυτοματισμους.στην αρχη εκαμνε μου προβλημα η πεταλουδα, κολλουσε πανω στο ξυλο και οταν το εκλεινα δεν επεστρεφε τελειως πισω και δεν κλειδωνε το οπλο.για να κλειδωσει επρεπε να σπρωξω τη πεταλουδα μπροστα και μετα να το κλεισω.αυτο το προβλημα ξεπεραστηκε απο μονο του μετα απο καμια 100στη φυσιγγια φαγωθηκε το ξυλο απο το ανοιξε-κλεισε. μιλουμε ηταν η πεταλουδα 0.5-1 μιλιμετρο κατω.τωρα εχω προβλημα με το πανω το ejector το οποιο δεν μου πεταει εξω το καλυκα αλλα δεν ανοιγει
και το οπλο, θελει μεγαλη προσπαθεια να ανοιξει.αυτο γινεται ανελλειπως με κατι φυσιγγια λαμπρο σπορτινγκ 28 γρ. και 1 φορα στις 50 με τα υπολοιπα φυσιγγια που δοκιμασα.οποτε το παιρνεις διπλοσκανδαλο χωρις ejectors ή αν το θελεις με ολα τα εξτρα θα πρεπει να απαει σε οπλουργο για καθαρισμο απο τα γρεζια
ΦΙΛΕ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΛΑΒΩ ΥΠΟΨΗΜ ΜΟΥ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε ρε φιλε τι να σου πω αφου καταλαβω σε :D τωρα τουτοι που θκιεβαζουν τα ποστ λαλουν "χα πελομιτσιοι εν καλικαες ζε φτεεν τους τα οπλα εφτεξεν τους τωρα η beretta" αλλα ναμπου να τους πεις αφου αν πεις ζε τιποτε εν να φκεις παντογνωστης...
θκιαβου με τουτιν τωρα που εν καλοκαιρι να μεν ξυφτεριζεις τα τριωνια και να φεφκουν ως παραζι! :lol:
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

elcos έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ BAIKAL.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ? ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ (ΚΡΙΣΗ) ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ BERETTA ΕΣΠΑΣΑ!! ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ,ΤΙΜΗ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ταπινη μου γνωμη φιλε: ΠΑΡΕΕΕΕΕΤΑ! το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με το baikal μου(κουτσοφτερα) και πηρα beretta και ησυχασα! τι σημαινει οτι τα ρωσικα δεν σκωτονουν ενω τα ιταλικα ναι? για τα κουτσοφτερα πιστευω οτι μονο καποιος εμπειρος οπλουργος θα μπορουσε να σε βοηθησει και νομιζω πως μπορει αν εισαι τυχερος να γινει και πολυ γρηγορα (ψαξε το σε δυο-τρεις). θα σου πω μονο αυτο και κλεινω: εσυ που εχεις συνηθισει με το beretta (ζυγισμα, εργονομια κλπ κλπ) αν γελαστεις να πιασεις το baikal να παεις να περπατησεις πας τα βουνα εν να νομιζεις πως κραεις καμοια μαγκουρα που Λατζιαν(επειδη εν ττοππουζες) και αν εβρεις και καμοιαν κουφη εν να της την δωκεις πουπανω με το κοντακκιν αντι να την παιξεις. αυτα τα λιγα φιλικα, χωρις συμφερον!
φιλε Μακρη βοηθεια!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

kanaris έγραψε:φιλε Μακρη βοηθεια!
Είναι όντως κρίμα να αλλάζετε όπλο για τον άλφα ή βήτα λόγο.
Όλα τα όπλα σκοτώνουν.

Το έχω πει πάρα πολλές φορές. "Δεν φταίει το τόξο ή το βέλος. Φταίει ο Ινδιάνος που το ρίχνει!".

Μετά την συνάντηση που είχαμε στο σκοπευτήριο, και εφόσον όσοι ήταν παρόντες το είδαν και με τα μάτια τους, υπάρχει έστω και ένας από τους παρόντες που μπόρει να βάλει το χέρι στην καρδιά και να πει ότι το όπλο του ή τα φυσίγγια του δεν σκοτώνουν ? (Υπήρχαν 8 διαφορετικά όπλα και πάνω από 20 φυσίγγια).

Φίλε elcow μετά τις 16 του μήνα μπορούμε να κανονίσουμε μία συνάντηση στο σκοπευτήριο για να δούμε γιατί το όπλο σου δεν σκοτώνει.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

http://youtu.be/ofcnDLA3pF
τουτη η καραμπινα δεν σκωτονει!!!
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

kanaris έγραψε:http://youtu.be/ofcnDLA3pFE
τουτη η καραμπινα δεν σκωτονει!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”