Beretta Perenia SV10 or 682 Gold e Sporting

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Re: Beretta Perenia SV10 or 682 Gold e Sporting

Δημοσίευση από Athos 1978 »

GiorgosT έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:
Vasils-TOZ34E έγραψε:Φίλε virtualgreek ευχαριστώ για τα σχόλια σου.

Μπορεί να ακουστεί σαν αγγελία σε ροζ φυλλάδα :D αλλά είμαι 1.90 με αρκετά μακριά χέρια.

Όσο για το πόσο κυνήγι – σκοπευτήριο υπολόγισε ότι πάω σκοπευτήριο μια φορά κάθε 2 εβδομάδες και παίζω 2-3 κουθκία χαρτουτσιες. Αλλά κυνήγι πάω σχεδόν σε όλες τις εξορμήσεις του ενδημικού και τις τσίκλας και 5-6 στην φάσσα.

Βασικά θέλω να πιάσω έναν όπλο που να μεν μου κάμνει ιδιοτροπίες στις χαρτουτσιες, εσυνήθισα με το Ρωσικό που παίζει ότι του βάλω, να μεν βράζει εύκολα, να μεν μου κόβει τα χέρια μου στο κυνήγι και γενικά να νιώθω ότι το όπλο που κρατώ στα χέρια μου εν θα με προδώσει (εν είμαι και ο καλύτερος σκοπευτής).
Φιλε Vasili σε χαιρετω, ελπιζω μετα απο την εχθεσινη μας συναντιση που μας ιδες ολους σχεδον με MIROKU & BROWNING να μην επιρεαστικες ,οπος ιπες εισαι μεταξυ του Beretta Perennia SV10 28” και του Beretta 682 Gold E Sporting 28” καλα και τα δυο αλλα εγω θα σου συστινα να παρεις ενα 687 silver pigion ιιι 30'' θα μπορεις να συνδιασης ανετα κυνηγι και σκοπευτιριο και 30 '' γιατι εισαι 2 μετρα :D
εεεε οχι μονο Mirocu k Browning αλλα και τα ακατανομαστα.
:D :D
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

GiorgosT έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:
Vasils-TOZ34E έγραψε:Φίλε virtualgreek ευχαριστώ για τα σχόλια σου.

Μπορεί να ακουστεί σαν αγγελία σε ροζ φυλλάδα :D αλλά είμαι 1.90 με αρκετά μακριά χέρια.

Όσο για το πόσο κυνήγι – σκοπευτήριο υπολόγισε ότι πάω σκοπευτήριο μια φορά κάθε 2 εβδομάδες και παίζω 2-3 κουθκία χαρτουτσιες. Αλλά κυνήγι πάω σχεδόν σε όλες τις εξορμήσεις του ενδημικού και τις τσίκλας και 5-6 στην φάσσα.

Βασικά θέλω να πιάσω έναν όπλο που να μεν μου κάμνει ιδιοτροπίες στις χαρτουτσιες, εσυνήθισα με το Ρωσικό που παίζει ότι του βάλω, να μεν βράζει εύκολα, να μεν μου κόβει τα χέρια μου στο κυνήγι και γενικά να νιώθω ότι το όπλο που κρατώ στα χέρια μου εν θα με προδώσει (εν είμαι και ο καλύτερος σκοπευτής).
Φιλε Vasili σε χαιρετω, ελπιζω μετα απο την εχθεσινη μας συναντιση που μας ιδες ολους σχεδον με MIROKU & BROWNING να μην επιρεαστικες ,οπος ιπες εισαι μεταξυ του Beretta Perennia SV10 28” και του Beretta 682 Gold E Sporting 28” καλα και τα δυο αλλα εγω θα σου συστινα να παρεις ενα 687 silver pigion ιιι 30'' θα μπορεις να συνδιασης ανετα κυνηγι και σκοπευτιριο και 30 '' γιατι εισαι 2 μετρα :D
εεεε οχι μονο Mirocu k Browning αλλα και τα ακατανομαστα.
ΦΙΛΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΟΗ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙΜΑΚΛΙΩΤΙΚΑ ΓΚΟΥΧΧΟΥ ΓΚΟΥΧΧΟΥ ΕΠΝΙΗΚΑ ΡΕ ΑΘΩ :D :D :D
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Κρυαδες :lol: :lol: :lol: Οσο για το καιμακλι γαμη και δερνη, βλεπε SAKIS :lol: :lol: :lol:
Stelios K.
Full Member

Δημοσίευση από Stelios K. »

Beretta 682 gold e 30''. με 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
και καλες επιτυχιες
Άβαταρ μέλους
Vasils-TOZ34E
Full Member

Δημοσίευση από Vasils-TOZ34E »

Φίλε Αtho με φοβάσαι και δεν με πελάνατε. Αντίθετος μπορώ να σου που ότι ήσασταν όλοι πολλά βοηθητικοί.

Άλλαξαν λίγο τα δεδομένα τωρά και είμαι μεταξύ ΜΚ10 και 682. Το μέσα μου γέρνει προς το 682 αλλά κάτι με τραβά πίσω (δεν ξέρω τι).

Παιθκιά ειλικρινά θέλω να μου πουν όσοι είχαν ή έχουν το 682 Gold E Sporting και το δουλεύουν στο κυνήγι να μου πουν λίγα λόγια (ρωτώ για το 682 διότι ξέρω πολλούς που δουλεύουν το ΜΚ10 και είπαν μου πολλά καλά λόγια).

P.S.: Σαν έγραφα αυτό το μήνυμα έκαμα ένα διάλειμμα και έστησα το όπλο μου και επώμησα καμία 10αρια φορές και είπα που μέσα μου ότι έτσι όπλο εν να δυσκολευτώ να έβρω.

Βασίλης
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Έχω το beretta gold e 30" sporting
Όποτε θες πάμε να το παίξεις, στείλε μου πμ
Εσύ πρέπει να αποφασίσεις!
Άβαταρ μέλους
Vasils-TOZ34E
Full Member

Δημοσίευση από Vasils-TOZ34E »

Φίλε LouisLL χρησιμοπιάς αυτό το όπλο στο κυνήγι ή μόνο σκοπευτήριο?

Αν ναι πες μου τις εντυπώσεις σου.

Εντωμεταξύ έχω πρόβλημα και δεν μπορώ να στέλλω ΠΜ. Μίλησα σήμερα με τον Costas_ και είπε μου ότι θα το ψάξουν. Όταν λύσω τούτο το θέμα εν να σου στείλω ΠΜ να πάμε να το δοκιμάσω.

Βασίλης
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Vasils-TOZ34E έγραψε:Φίλε Αtho με φοβάσαι και δεν με πελάνατε. Αντίθετος μπορώ να σου που ότι ήσασταν όλοι πολλά βοηθητικοί.

Άλλαξαν λίγο τα δεδομένα τωρά και είμαι μεταξύ ΜΚ10 και 682. Το μέσα μου γέρνει προς το 682 αλλά κάτι με τραβά πίσω (δεν ξέρω τι).

Παιθκιά ειλικρινά θέλω να μου πουν όσοι είχαν ή έχουν το 682 Gold E Sporting και το δουλεύουν στο κυνήγι να μου πουν λίγα λόγια (ρωτώ για το 682 διότι ξέρω πολλούς που δουλεύουν το ΜΚ10 και είπαν μου πολλά καλά λόγια).

P.S.: Σαν έγραφα αυτό το μήνυμα έκαμα ένα διάλειμμα και έστησα το όπλο μου και επώμησα καμία 10αρια φορές και είπα που μέσα μου ότι έτσι όπλο εν να δυσκολευτώ να έβρω.

Βασίλης
Φίλε Vasili παντός εγω πιστεύω οτι επηρεάστηκες λιγάκι βλέποντας το 70% τις παρέας προχθές να κράτα miroku . Όταν ζητάς την άποψη κάποιον που έχουν 682 η mk10 σίγουρα το 99% θα σου πουν τα καλύτερα για αυτά άρα όταν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε διο ισάξια οπλα πάνω κάτω εγώ νομίζω να ακολουθήσεις ( το μέσα σου ) όπως είπες και θα πάρεις την σωστή απόφαση .

Φιλικά Αθως .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athos 1978 την 20 Αύγ 2012, 01:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”