Pet-shop
-
- Full Member
Re: Pet-shop
english setter έγραψε:που ακριβώς εν τούτο το pet shop ρε φιλε ?Kostantinos έγραψε: pet shop απεναντι απ την EKO στον Υψωνα.
καλημερα φιλε, το μαγαζι ειναι πριν τα φωτα του υψωνα (απεναντι απο την εκκλησια) εκατο μετρα στ αριστερα σου αν ερχεσαι με κατευθυνση απο Λεμεσο. Ειναι διπλα απο ενα περιπτερο, ακριβως απεναντι απο την ΕΚΟ.
-
- Full Member
καλημερα φιλε, εγω αγορασα περσυ τα ιταλικα ορτυκια απο το Φιλιππο που εχει ειδη φαρμας. Στα φωτα πριν το ξενοδοχειο ΠΕΥΚΟΣ. δεν ξερω αν εχει φετος η αν ξαωαεφερε. Εγω σταματησα να πιαννω πραματα απο κοντα του λογο του οτι ειναι πολυ πιο ακριβος απο αλλα καταστηματα με τα ιδια ειδη.dimitris savva έγραψε:ξερετε ποιος πωλα ιταλικα ορτυκια στη λεμεσο?
- FRANCHI
- Full Member
ονομάζεται ΤΤΑΦΟΥΝΑΣ δίπλα από το περίπτερο ΡΗΓΑΣKostantinos έγραψε:english setter έγραψε:που ακριβώς εν τούτο το pet shop ρε φιλε ?Kostantinos έγραψε: pet shop απεναντι απ την EKO στον Υψωνα.
καλημερα φιλε, το μαγαζι ειναι πριν τα φωτα του υψωνα (απεναντι απο την εκκλησια) εκατο μετρα στ αριστερα σου αν ερχεσαι με κατευθυνση απο Λεμεσο. Ειναι διπλα απο ενα περιπτερο, ακριβως απεναντι απο την ΕΚΟ.
I believe half of what I see and nothing of what I hear
- Savvas
- Full Member
Για Bob Whites στη Λεμεσό ξέρει κανένας?
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.