ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ
- Laurona
Re: [b] ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ[/b]
RC 2 28 GR. 8 NOUMERO ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΝ ΚΥΚΤΑ, οτι κιαιρο και να εχει.
Κουρσοφτερα και αιματωμενα πολυ λιγα, και ξερω οτι εν ειμουν πανω τους.
Μακρυνες βολες φετος ειδικα εντυπωσιαστηκα.
Και το κυριοτερο 50 ευρω η κασια.
Ειναι το μονο πραμα που πιανω που τον συγκεκριμενο που τα πουλα, για να μεν θεωρηθει διαφημιση, γιατι σε οτιδξποτε αλλο δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις.( προσωπικη μου αποψη και δικαιωμα μου να το υποστηριζω, και δεν μιλω για τα πραματα που πουλα αλλα για την αντιμετωπιση του ΙΔΙΟΥ προς του πελατες)
Χρυσαφι να μου πουλας, αμα δεν με σεβεσε σαν πελατη, και υποτιμας την νοημοσυνη μου, δεν προκειτε να αγορασω.
Αλλα τες RC εν τες αλλασω με τιποτε στην τσικλα.
Ειμουν απολυτα ευχαριστημενος και με αλλα φυσιγγια, αλλα με αυτες εχω την ιδια ποιοτητα βολης με 2 ευρω λιγοτερα το πακεττο.
Μακρυνες βολες φετος ειδικα εντυπωσιαστηκα.
Και το κυριοτερο 50 ευρω η κασια.
Ειναι το μονο πραμα που πιανω που τον συγκεκριμενο που τα πουλα, για να μεν θεωρηθει διαφημιση, γιατι σε οτιδξποτε αλλο δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις.( προσωπικη μου αποψη και δικαιωμα μου να το υποστηριζω, και δεν μιλω για τα πραματα που πουλα αλλα για την αντιμετωπιση του ΙΔΙΟΥ προς του πελατες)
Χρυσαφι να μου πουλας, αμα δεν με σεβεσε σαν πελατη, και υποτιμας την νοημοσυνη μου, δεν προκειτε να αγορασω.
Αλλα τες RC εν τες αλλασω με τιποτε στην τσικλα.
Ειμουν απολυτα ευχαριστημενος και με αλλα φυσιγγια, αλλα με αυτες εχω την ιδια ποιοτητα βολης με 2 ευρω λιγοτερα το πακεττο.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
- Full Member
FRANCHI έγραψε:CHALENGER 28grNo9, της VICTORY
MINIMAX SKEET 28grNo9, της OLYMPIA
na ta dokimasw alla den einai xamila ta gramaria tous se rwtw epidi den exw ksana paiksei katw apo 31 gramaria egw?
- FRANCHI
- Full Member
φίλε εγώ δεν παίζω πολλά γραμμάρια δεν ξέρω για φυσίγγια με πολλά ας πει κάποιος άλλος. Το πάν είναι η σωστή κατανομή φυσικά και όχι τα πολλά σκάγια
I believe half of what I see and nothing of what I hear
-
- Full Member
tha to dokimasw tin tetarti kai tha sou pw gia to CHALENGER euxaristw gia tin voitheia
- FRANCHI
- Full Member
+1Laurona έγραψε: και υποτιμας την νοημοσυνη μου, δεν προκειτε να αγορασω.
I believe half of what I see and nothing of what I hear
-
- Full Member
Victory Alodola 28gr No10. Το συγκεκριμενο φυσιγγιο το παιζω παντος καιρου απο το ξυφατσιμα μεχρι το τσιταστρο κοντινες, μακρινες, ψυλες ΣΑΛΑΤΑ!!!!
- marinos.a
- Site Admin
επαυξάνω, ο μόνος λόγος που δεν τα πολυπαίρνω ειναι διοτι δεν τα βρίσκεις σε αλλα καταστήματα εκτος απο το beretta shop και ειναι εντελώς εξω απο το δρομο μου.Laurona έγραψε:RC 2 28 GR. 8 NOUMERO ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΝ ΚΥΚΤΑ, οτι κιαιρο και να εχει.
και οι αλοντολα δείχνουν πολυ καλα στοιχεία
Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
Αγαπητοί φίλοι θέλω να κάνω μια εισήγηση για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο έχω ανοίξει εγώ. Θα ηταν σωστό να γράφουμε για συγκεκριμένα φυσίγγια και για συγκεκριμένο καιρό που πρόσφατα εχουμε δοκιμάσει και όχι να λέμε γενικά λόγο εμπειρίας. Σεβαστή η άποψη σας αλλα πιστεύω για να είναι αυτό το θέμα ένα σωστό εργαλείο για τους φίλους που δεν έτυχε να βρεθούν σε συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες να μπορούν να βρουν το κατάλληλο φυσίγγιο η έστω ένα υποφερτό φυσίγγιο. Επίσης κάποιοι φίλοι που ρωτούν ποτε παίζετε το ταδε φυσίγγιο…. Υπάρχει άλλο θέμα ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΈΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ και μπορούν να βάλουν την ερώτηση τους εκεί. Ο φίλος ο louisll δίδει πράγματι ένα καλό παράδειγμα συγκεκριμένου καιρού, τοποθεσία θερμοκρασία κλπ.
Χθές Κυριακή σε περιοχή του Σταυροβουνίου, σε χαμηλό υψόμετρο με θερμοκρασία 12 βαθμούς λίγα σύννεφα Β-Α αέρας 3 μποφόρ ένταση το το φυσίγγιο CHALENGER 28grNo9, της VICTORY hταν πάλι πολύ καλό , κτύπησα 7 πουλιά όλα σεκκα , τα δυο μάλιστα σε απόσταση 35-40 μέτρων. Συγκρίνοντας το με τον καιρό που το χρησιμοποίησα ξανά , στη αρχή αυτού του θέματος μου δίνει ένα κοινό σημείο… τον δυνατό αέρα….αρα βγαίνει ένα ασφαλές συμπέρασμα ότι σε δυνατό αέρα είναι μια αξιόπιστη επιλογή.
Χθές Κυριακή σε περιοχή του Σταυροβουνίου, σε χαμηλό υψόμετρο με θερμοκρασία 12 βαθμούς λίγα σύννεφα Β-Α αέρας 3 μποφόρ ένταση το το φυσίγγιο CHALENGER 28grNo9, της VICTORY hταν πάλι πολύ καλό , κτύπησα 7 πουλιά όλα σεκκα , τα δυο μάλιστα σε απόσταση 35-40 μέτρων. Συγκρίνοντας το με τον καιρό που το χρησιμοποίησα ξανά , στη αρχή αυτού του θέματος μου δίνει ένα κοινό σημείο… τον δυνατό αέρα….αρα βγαίνει ένα ασφαλές συμπέρασμα ότι σε δυνατό αέρα είναι μια αξιόπιστη επιλογή.
-
- Full Member
Μαρίνο και Χρύσανθε,
Ελπίζω να εν καλές τούτες οι RC2 γιατί άκουω σας και εν να πίάσω 1-2 πακέτα να δοκιμάσω

Ελπίζω να εν καλές τούτες οι RC2 γιατί άκουω σας και εν να πίάσω 1-2 πακέτα να δοκιμάσω

-
- Full Member
φιλε Λεφκιε μηλας για το γκριζο το σκοπευτικο challenger η το πρασινο το game?LEFKIOS έγραψε:Αγαπητοί φίλοι θέλω να κάνω μια εισήγηση για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο έχω ανοίξει εγώ. Θα ηταν σωστό να γράφουμε για συγκεκριμένα φυσίγγια και για συγκεκριμένο καιρό που πρόσφατα εχουμε δοκιμάσει και όχι να λέμε γενικά λόγο εμπειρίας. Σεβαστή η άποψη σας αλλα πιστεύω για να είναι αυτό το θέμα ένα σωστό εργαλείο για τους φίλους που δεν έτυχε να βρεθούν σε συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες να μπορούν να βρουν το κατάλληλο φυσίγγιο η έστω ένα υποφερτό φυσίγγιο. Επίσης κάποιοι φίλοι που ρωτούν ποτε παίζετε το ταδε φυσίγγιο…. Υπάρχει άλλο θέμα ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΈΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ και μπορούν να βάλουν την ερώτηση τους εκεί. Ο φίλος ο louisll δίδει πράγματι ένα καλό παράδειγμα συγκεκριμένου καιρού, τοποθεσία θερμοκρασία κλπ.