ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΒΑΙΚΑL

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΒΑΙΚΑL

Δημοσίευση από chrysanthos »

Πολιτικες συζητησεις τζαι ποδοσφαιρο φιλε μου ειναι για αλλα φορουμ, δαμε συζητουμε για τζεινο που ενωννει ολα τα μελοι του φορουμ νομιζω, το κυνηγι και τα παρακλαδια του...
koursaros21
Full Member

Δημοσίευση από koursaros21 »

chrysanthos έγραψε:Πολιτικες συζητησεις τζαι ποδοσφαιρο φιλε μου ειναι για αλλα φορουμ, δαμε συζητουμε για τζεινο που ενωννει ολα τα μελοι του φορουμ νομιζω, το κυνηγι και τα παρακλαδια του...

αυτα ειναι...συμφωνω απολυτα. :!:
mikros

Δημοσίευση από mikros »

ρε μεν νεκατωνετε πολιτικα δαμεσα!!!εχει ανθροπους που μπενουν για να ξεκουραστουν που την καθημερηνοτητα και τη δουλει για να δουν και να θκεβασουν κατι για το χομπι τους,και θκιεβαζουν και μικρα παιδια που θελουν να μαθουν 5 πραματα και οι να τα φανατιζουμε με πολιτικες αποψεις!!!εφκεικα εχτος θεματος αλλα εν πειραζει...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

ANTWNIS.E έγραψε:
chrysanthos έγραψε:Εν ο Φοιβος Ερωτοκριτου που τα φερνει στην Κυπρο :idea:

E πρεπει να κρυφος καλο .Ο χριστοφκιας εσχει baikal και ακομα εν τα καταφερε να παιχτει ενε σπαζει τα καψουλλια

Ο καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος να εκφραζει τις ιδεολογικες του αποψεις. Αλλα ρε φιλε δαμε ενεν το καταλληλο μερος για να λεμε τα κομματικα υπαρχουν τοσα αλλα forum για πολιτικη οπου μπορεις να εκφραστεις και να ακουσεις και αλλες γνωμες. Ισως να ηθελες να καμεις ενα (κακογουστο) αστειο αλλα ως εδω ας μην το συνεχισουμε υπαρχουν ποιο ωρεα πραγματα οπως το κυνηγι το αγαπημενο μας αθλημα να ασχοληθουμε παρα με τα καμωματα και τα τσαλιμια των πολιτικων.
APOLLON AROSTIA MOU
Full Member

Δημοσίευση από APOLLON AROSTIA MOU »

chrysanthos έγραψε:Πολιτικες συζητησεις τζαι ποδοσφαιρο φιλε μου ειναι για αλλα φορουμ, δαμε συζητουμε για τζεινο που ενωννει ολα τα μελοι του φορουμ νομιζω, το κυνηγι και τα παρακλαδια του...
file chrysanthe, oti ipa itane ipo tipo astiou kai den ypirxe katholou idos ironias. PRAGMATIKA DEN KSERO KATHOLOU TO SIGGEKRIMENO OPLO KAI ANAROTITHIKA POS ME 400 EYRO AGORAZIS OPLO POU NA PAIZI. )))))
APOLLON AROSTIA MOU
Full Member

Δημοσίευση από APOLLON AROSTIA MOU »

chrysanthos έγραψε:Aπο 450 εως 700, εξαρταται πιο μοντελλο θελεις.
re, file mou mpike i periergia na do afto to oplo. ego ime apo lemeso. pios ine o antiprosopos tou edo stin lemeso? me touta pou akouo sto telos ena to agoraso tzai ego
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

APOLLON AROSTIA MOU έγραψε:
file chrysanthe, oti ipa itane ipo tipo astiou kai den ypirxe katholou idos ironias. PRAGMATIKA DEN KSERO KATHOLOU TO SIGGEKRIMENO OPLO KAI ANAROTITHIKA POS ME 400 EYRO AGORAZIS OPLO POU NA PAIZI. )))))
Φιλε οχι μονο παιζει αλλα και το σκοτωμα του εν θανατος ( ξερω οτι ενας απο τους καλυτερους σκοπευετες της Κυπρου ξεκινησε την κυνηγετικη του σταδιοδρομια με Baikal και ειδα απιστευτες βολες )
Μαζι με τα Bραζιλιανικα τα BOITO εν 2 οπλα τα οποια εκαταφεραν να συνδυασουν ποιοτητα με οικονομοια , τωρα πως ? Το ΒΑΙΚΑΛ ειναι μαζικης παραγωγης εχει πωλησεις σε μια απο τις πιο μεγαλες χωρες του κοσμου που εχει τεραστια κυνηγετικη κουλτουρα, την Ρωσσια . Το ΒΟΙΤΟ εκαμναν το στη Βραζιλια μια οικογενεια απο Ιταλους μετανάστες ονοματι ΒΟΙΤΟ και ειδικα αγοραζαν πολλα οι Αμερικάνοι οι οποιοι οταν επηγαιναν για παπιες στου βαλτους γυρω απο τον Αμαζονιο δεν επερναν τα πανακ
ριβα τους οπλα μαζι ετσι εγοραζαν ΒΟΙΤΟ κι οταν ετελιωνε το κυνηγι τα επετασσαν μες τον βαλτο γιατι δεν εδικαιουνταν να τα παρουν μαζι τους στην Αμερική και μετα επηγαιναν οι Βραζιλιανοι και τα εφκαλαν που τον βαλτο και εκαμναν τα δικά τους η τα επουλουσαν!!!
Την συγκριση ως THE BEST VALUE FOR MONEY GUNS ON THE PLANET εθκιαβασα την μες το περιοδικο SPORTING GUN πριν πολλα χρονια οπου ο συγγραφεας πλεκει το εγκωμιο των δυο οπλων ως οι καλυτερες φτηνες αγορες οπλου στο κοσμο!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Hercules
Full Member

Δημοσίευση από Hercules »

giorgos80 έγραψε:ακομα κατι αλλο που εχει το οπλο ειναι οτι η πεταλουδα τριφκεται πανω στο ξυλο και για να κλεισει το οπλο πρεπει να το κλεισω με δυναμη αλλιως η πεταλουδα εν πεφτει.εν τουτο που λεμε οτι πληρωνεις παιρνεις.εν με πειραζει ομως γιατι αγορασα ενα οπλο που εννα παει πολλα χρονια.ξερεται κανενα καλο οπλουργο στη λαρνακα που μπορει να το κοιταξει και να διορθωσει τις οποιες ατελειες εχει?

Φιλε εχω το Baikal MP-27-EM-1C Sporting, 29,5 inches, ported barrels.
Το πρωτο πραγμα που κανεις οταν αγορασεις αυτα τα οπλα ειναι μια επισκεψη σε οπλουργο για ενα γερο σερβις και λειανση του μηχανισμου καθως και των κλειδιων, action, κλπ. Οσα προβληματα εμφανιστουν θα ειναι στην παιδικη ηλικια του οπλου και συνηθως ξεπερνιονται με ενα καλο σερβις και στρωσιμο, δουλεμα του οπλου.
Το προβλημα που αναφερεις πιο πανω μπορεις να το επιδιορθωσεις και μονος σου παρα πολυ ευκολα και ειναι συχνο φαινομενο σε τετοια οπλα.

Προσωπικα δεν εχω δουλεψει στο κυνηγι το δικο μου οπλο αφου το εχω παρει για εφεδρικο στις τζικλες σε περιοδους οπου ο καιρος θα ειναι βροχερος.
Ειχα ακουσει καποια πολυ αρνητικα σχολια προσφατα απο καποιον οπλοπωλη οσον αφορα το σκωτομα των νεων Baikal και μπηκα σε σκεψεις...
Εδωσα το οπλο σε ενα πολυ καλο μου φιλο για να το δοκιμασει την πρωτη Κυριακη του ενδημικου οπου θα εξορμουσε για φασσες, τι πιο δυνατο τεστ για ενα οπλο...
Αποτελεσμα 11 φασσες, 2 αγριοπεριστερα και 3 περδικια, ενω οι αλλοι γυρω του τα ειχαν με τα φυσιγγια τους αφου τα αποτελεσματα τους ηταν πενιχρα. Ακομα και ο ιδιος ο φιλος, δεν τολμησε σε καμια στιγμη να αλλαξει το οπλο με το οπλο που κυνηγα για τοσα χρονια αφου το ρωσσικο πραγματικα ηταν σαν θεριστης.
Τα φυσιγγια που χρησιμοποιησε με μεγαλυτερη επιτυχια ηταν τα Victory Rocket 29gr.

Παντως για την αξια του το οπλο ειναι πραγματικα φοβερο, με στοιχεια οπως η μηδεν ανακρουση, τα παρα πολυ καλα κλειδια και το κοντακι με ενα καλο πελμα συνθετουν ενα παρα πολυ καλο συνολο που οπλα της τριπλασιας αξιας θα το ζηλευαν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”