ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΒΑΙΚΑL
- giorgos80
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΒΑΙΚΑL
Γεια σας ,αγορασα προσφατα το γνωστο καβαλλουρι της εταιριας.το οπλο δεν εχει ριξει ουτε 2 κουτια φυσιγγια και χτες ενω εριχνα δισκους 2 η 3 φορες το οπλο μετα απο νταμπλ δεν ανοιγε και χρειαστηκε να το χτυπησω στο μηρο οπως σπαμε ενα κλαδι για να ανοιξει.εχω διαβασει οτι τα μπαικαλ με αυτοματισμους βγαζουνε προβλημα με τους εξολκεις αλλα δεν πιστευα τοσο νωρις και ημουν με την εντυπωση οτι οταν εχουνε προβλημα απλα δεν πετανε τους καλυκες οχι να μην ανοιγουνε κιολας.γνωριζετε τι μπορει να εχει?
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- LOUIS SETTER
- Full Member
Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΒΑΙΚΑL
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΧΩΘΗΚΕΣ ΑΔΙΚΑ .giorgos80 έγραψε:Γεια σας ,αγορασα προσφατα το γνωστο καβαλλουρι της εταιριας.το οπλο δεν εχει ριξει ουτε 2 κουτια φυσιγγια και χτες ενω εριχνα δισκους 2 η 3 φορες το οπλο μετα απο νταμπλ δεν ανοιγε και χρειαστηκε να το χτυπησω στο μηρο οπως σπαμε ενα κλαδι για να ανοιξει.εχω διαβασει οτι τα μπαικαλ με αυτοματισμους βγαζουνε προβλημα με τους εξολκεις αλλα δεν πιστευα τοσο νωρις και ημουν με την εντυπωση οτι οταν εχουνε προβλημα απλα δεν πετανε τους καλυκες οχι να μην ανοιγουνε κιολας.γνωριζετε τι μπορει να εχει?
ΤΑ BAIKAL ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ . ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΓΕΡΟ POLISH ΣΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ . ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΚΤΟ . ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ , ΟΠΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΟΠΛΟΥΡΓΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- virtualgreek
- Moderator
Μπορεί να φταίει και το φυσίγγιο.LOUIS SETTER έγραψε:ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΧΩΘΗΚΕΣ ΑΔΙΚΑ .giorgos80 έγραψε:Γεια σας ,αγορασα προσφατα το γνωστο καβαλλουρι της εταιριας.το οπλο δεν εχει ριξει ουτε 2 κουτια φυσιγγια και χτες ενω εριχνα δισκους 2 η 3 φορες το οπλο μετα απο νταμπλ δεν ανοιγε και χρειαστηκε να το χτυπησω στο μηρο οπως σπαμε ενα κλαδι για να ανοιξει.εχω διαβασει οτι τα μπαικαλ με αυτοματισμους βγαζουνε προβλημα με τους εξολκεις αλλα δεν πιστευα τοσο νωρις και ημουν με την εντυπωση οτι οταν εχουνε προβλημα απλα δεν πετανε τους καλυκες οχι να μην ανοιγουνε κιολας.γνωριζετε τι μπορει να εχει?
ΤΑ BAIKAL ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ . ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΓΕΡΟ POLISH ΣΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ . ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΚΤΟ . ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ , ΟΠΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΟΠΛΟΥΡΓΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
Το έχω δει με μερικά φυσίγγια πολύ γνωστής μάρκας εξωτερικού σε όπλο αξίας 6,500 Ευρώ. Έφταιγε το φυσίγγιο. Φούσκωνε η βάση του φυσιγγίου και δυσκολευόταν πάρα πολύ να ανοίξει το όπλο.
Δοκίμασε αυτό που λέει ο Louis Setter και μετά δοκίμασε διαφορετικά φυσίγγια.
Καλή σου μέρα
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- chrysanthos
- Full Member
Φιλε Γιωργο πες μου πιο μοντελλο ειναι, мр-27ЕМ-1С ή мр-27М-1С ή мр-233 ή мр-233ΕΑ(sporting).
- o kalamaras
- Full Member
Έτσι πιστεύω κι εγώ. Θα χαλαρώσει με τη χρήση και θα δουλευει σωστά σε λίγο. Ένας φίλος μου αγόρασε ένα μέρκελ πολύ σφιχτό. Στην αρχή επειδή δε μπορούσε να το λύσει το όπλο να το βάλει στο κουτί το πήγε σε έναν οπλουργό και του λιμάρισε λίγο κάποιες ενώσεις. Παίξε μαλακά φυσίγγια στην αρχή.LOUIS SETTER έγραψε:ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΧΩΘΗΚΕΣ ΑΔΙΚΑ .giorgos80 έγραψε:Γεια σας ,αγορασα προσφατα το γνωστο καβαλλουρι της εταιριας.το οπλο δεν εχει ριξει ουτε 2 κουτια φυσιγγια και χτες ενω εριχνα δισκους 2 η 3 φορες το οπλο μετα απο νταμπλ δεν ανοιγε και χρειαστηκε να το χτυπησω στο μηρο οπως σπαμε ενα κλαδι για να ανοιξει.εχω διαβασει οτι τα μπαικαλ με αυτοματισμους βγαζουνε προβλημα με τους εξολκεις αλλα δεν πιστευα τοσο νωρις και ημουν με την εντυπωση οτι οταν εχουνε προβλημα απλα δεν πετανε τους καλυκες οχι να μην ανοιγουνε κιολας.γνωριζετε τι μπορει να εχει?
- giorgos80
το μοντελο ειναι мр-27ЕМ-1С μου το εκανε 2 φορες σε νταμπλ οταν εριχνα ενα φυσιγγι δεν ειχα προβλημα.γενικα το οπλο ειναι πολυ σφικτο αλλα κατι το εμποδιζε να ανοιξειchrysanthos έγραψε:Φιλε Γιωργο πες μου πιο μοντελλο ειναι, мр-27ЕМ-1С ή мр-27М-1С ή мр-233 ή мр-233ΕΑ(sporting).
- chrysanthos
- Full Member
Κοιταξε να δεις Γιωργο, δυο που τα νεα μοντελλα της ΒΑΙΚΑL το εναν ειναι σιγουρα το мр-233ΕΑ(sporting) και το αλλον αν δεν κανο λαθος мр-27ЕМ-1С εχουν το συστημα enjector lock. Πανω που το σημειο που εφαρμοζουν τα δοντουθκια του παρακοντακκου υπαρχουν δυο βιδουες και οταν τις γυρισεις 90 μοιρες τη καθε μια κλειδωννουν οι εξωλκεις. Το οπλο θα δουλευκει απλα οπως τα συνηθησμενα χωρις αυτοματην εξωλκιση.giorgos80 έγραψε:το μοντελο ειναι мр-27ЕМ-1С μου το εκανε 2 φορες σε νταμπλ οταν εριχνα ενα φυσιγγι δεν ειχα προβλημα.γενικα το οπλο ειναι πολυ σφικτο αλλα κατι το εμποδιζε να ανοιξειchrysanthos έγραψε:Φιλε Γιωργο πες μου πιο μοντελλο ειναι, мр-27ЕМ-1С ή мр-27М-1С ή мр-233 ή мр-233ΕΑ(sporting).
Ομως πριν κανεις οτιδιποτε που τουτα ουλλα ανοιξε το οπλον καμε του μια γεριν απολυπανσην τζαι ξανα λαδκιασε ουλλα τα κλειδκια του, αφεις το να τραβησει καλα σε ενα σημειο με λιο ψιλη θερμοκρασια(30-35 βαθμους) οϊ να το κρουσεις. Μετα καμε του λιη γυμναστικη, ανοιξε το τζαι κλειστο καμποσες φορες, ειχα τζαι'γω το ιδιο προβλημα μ'ενα νεο ΒΑΙΚΑL πριν 4 χρονια τζαι σιγα σιγα εφερε τα μιλια του. Μετα τις 150-170 χαρτουτσιες εννα στρωσει καλα, ποιασε 24 γραμμαρια φτινες χαρτουτσιες τζαι παιξε καμποσες για να δουλευτει το οπλο τζαι πανω που ουλλα να μαλακωσουν τα ελατηρια.
Αγορασα τζαι'γω προχτες το τελευταιο μοντελλο τις ΒΑΙΚΑL το ΜΡ-233ΕΑ(sporting) τζαι τωρα τουτο που σκεφτουμαι ειναι οτι πρεπει να περασω ξανα τουτο το δρομον τζαι μερες εν εμειναν...

- giorgos80
παντως το οπλο εν πανωμου και εκαμα ωραια παιξιματα αλλα εμαραζωσα γμτ που μου εκαμε ετσι προβλημα τοσο νωρις.παντως θα ακολουθησω τη συμβουλη σου.οσο για τις βιδες το εχω υποψη μου ,αλλα δεξιοστοφα ή αριστεροστροφα να τες γυρισω?
- chrysanthos
- Full Member
Αν δεν καμνω λαθος πρεπει να τις γυρισεις συμφωνα με την φορα τον δεικτον του ρολογιου... δεν το εχω δοκιμασει αλλα απ'οτι θυμαμαι ετσι μου εξηγισεν ο μηχανικος στο γραφειον της εταιρειας στη Μοσχα. Ειναι ευκολο να το δοκιμασεις αν εχεις αυτες τις ψευτικες χαρτουτσιες με το εσωτερικον ελατηριο.
- giorgos80
ακομα κατι αλλο που εχει το οπλο ειναι οτι η πεταλουδα τριφκεται πανω στο ξυλο και για να κλεισει το οπλο πρεπει να το κλεισω με δυναμη αλλιως η πεταλουδα εν πεφτει.εν τουτο που λεμε οτι πληρωνεις παιρνεις.εν με πειραζει ομως γιατι αγορασα ενα οπλο που εννα παει πολλα χρονια.ξερεται κανενα καλο οπλουργο στη λαρνακα που μπορει να το κοιταξει και να διορθωσει τις οποιες ατελειες εχει?