Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου
- MARIOSE
Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου
Κοπέλια κοπιάστε, να παν τα φαρμάκια κάτω... Πόσες τζιαί πόψε?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Sergios
Μασιαλλα μασιαλλα....νομίζω εν 62 ρε Μάριε μου....εννα περάσει ο καιρός....MARIOSE έγραψε:Κοπέλια κοπιάστε, να παν τα φαρμάκια κάτω... Πόσες τζιαί πόψε?
- MARIOSE
Όπου νάσαι φίλε πάμε στα βουνά! 

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΕΚΑΜΕΣ ΚΑΛΗ ΨΑΡΙΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΨΑΡΙ....ΦΟΥΧΤΥΣΙΜΟ:PMARIOSE έγραψε:Κοπέλια κοπιάστε, να παν τα φαρμάκια κάτω... Πόσες τζιαί πόψε?

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- spyrosspyrou851
Kαλησπέρα παιδιά, ακόμα μια κουρκουνοεξόρμηση σήμερα με το φίλο Σέργιο. 4:10 η αναχώρηση για την τοποθεσία μας. Πήραμε να παραλάβουμε το θείο του Σέργιου και ένα ακόμα άτομο και ξεκινήσαμε. Οι καιρικές προβλέψεις έκαναν λόγο για 2-3 μποφοράκια και ελπίζαμε να μας επιτρέψει ο καιρός να ποσκολιστούμε. Δυστυχώς όμως δεν μας έκαμε το χατίρι ο καιρός. Μόλις κατεβήκαμε υπήρχε και αρκετά δυνατός αέρας αλλά και η θάλασσα ήταν αρκετά φουρτουνιασμένη που εσήμαινε θα δυσκολευόμασταν, όπως και έγινε. Εντός 1-2 λεπτών που εστάθηκε στο πόστο του ο Σέργιος η θάλασσα του έπεψε σιερετίσματα με ένα μεγάλο σπλάσχ τζιαι ήταν σαν να του έσυρναν με το νεροπίστολο, έτσι αναγκαστικά άλλαξε λίγο εκεί που στεκόταν. Σήμερα ο Σέργιος έφερε ένα νέο μοτιφαρισμένο δόλωμα σε στύλ mcdonalds (τυρί-ketchup) και ελπίζαμε ότι οι κουρκούνες θα τραγουδούσαν "i’m lovin’ it" αλλά ήταν δύσκολα τα πράγματα εξ αρχής και τα τσιμπήματα αραιά. Έκατσε λίγο η φουρτούνα αλλά φαινόταν ότι δεν θα ήταν η μέρα μας. Ο Σέργιος κατάφερε να πιάσει 14 και ο θείος του 21, ενώ ο Σέργιος φάνηκε και λίγο τυχερός αφού τουλάχιστον κατάφερε να πιάσει 2-3 αρκετά μεγάλες και αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Αφού κοντεύκουμε και στην κυνηγετική περίοδο ξεκίνησα να κάμνω προπόνηση του Σέργιου με τους γλάρους λαλώντας του να μην κινείται τζιαι έρκεται πάνω του τζαι εσφύρουν του για να τον προειδοποιήσω άμαν έρκεται πουλί.
Περάσαμε και σήμερα καλά, μάλλον την άλλη εβδομάδα έχει αποχή καθώς ο Σέργιος μάλλον θα πάει να συνάξει κεράσια στα πεθερικά του στα Σπήλια. Αυτά για σήμερα από εμάς, 2 φωτογραφίες από τις μεγάλες κουρκούνες της ημέρας.
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... epshy1.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... m65c5c.jpg

Περάσαμε και σήμερα καλά, μάλλον την άλλη εβδομάδα έχει αποχή καθώς ο Σέργιος μάλλον θα πάει να συνάξει κεράσια στα πεθερικά του στα Σπήλια. Αυτά για σήμερα από εμάς, 2 φωτογραφίες από τις μεγάλες κουρκούνες της ημέρας.
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... epshy1.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... m65c5c.jpg
- Pathfinder
Ετσι αναλυση γεγονοτων παντως εν και βρισκουμε συχνα ρε Σπυρο μου...αλλο λιο να μας λαλεις ηντα που καμνει και εσσο του ο Σερκης μας:):):)...εννα διπλαρωσετε τα fair φετος αλλοπως διπλα διπλα οπως τα αντιαεροπορικα των ISIS να μεν αφηκετε να ερτει καμια ποδα:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
Τωρά έτσι ώρα πρέπει να θωρεί το VoicePathfinder έγραψε:Ετσι αναλυση γεγονοτων παντως εν και βρισκουμε συχνα ρε Σπυρο μου...αλλο λιο να μας λαλεις ηντα που καμνει και εσσο του ο Σερκης μας:):):)...εννα διπλαρωσετε τα fair φετος αλλοπως διπλα διπλα οπως τα αντιαεροπορικα των ISIS να μεν αφηκετε να ερτει καμια ποδα:)

- Pathfinder
Xaxaxaxa
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Sergios
Θορώ το....
και τρώω παγωτό βανίλια με γλυκό κυδώνι 

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
.Sergios έγραψε:Θορώ το....και τρώω παγωτό βανίλια με γλυκό κυδώνι
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!