Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Μετα τες 20 κοπελια ειμαι μεσα .
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εννα τελειωσει η αδεια αλλα να δουμε περκιμο τα καταφερουμε.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Το πιο ωραίο πράμα στο κυνήγι εν η ώρα που θα κάτσουμε με τον father για φαϊ τζιαι θα ανοίξει η βούρκα :) Είναι παράδοση.... κυνήγι χωρίς την βούρκα μες το αυτοκίνητο εν γινεται :D

Άμαν πάρω εγώ τα φαγητά τζιαι αρκέψω με τσεντούα νάϋλον ποτζιή, τσεντούα νάϋλον ποδά τα φαγιά εν τρώντε :lol: :lol:
Η απόφαση επάρθηκε :D :D να κάμω βούρκα :D :D

Νομίζω είμαι σε καλό δρόμο :) :) Ρώτα ποτζιή, ρώτα ποδά κάτι γίνεται ......
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

mouzouris έγραψε:Το πιο ωραίο πράμα στο κυνήγι εν η ώρα που θα κάτσουμε με τον father για φαϊ τζιαι θα ανοίξει η βούρκα :) Είναι παράδοση.... κυνήγι χωρίς την βούρκα μες το αυτοκίνητο εν γινεται :D

Άμαν πάρω εγώ τα φαγητά τζιαι αρκέψω με τσεντούα νάϋλον ποτζιή, τσεντούα νάϋλον ποδά τα φαγιά εν τρώντε [emoji38] [emoji38]

Πομπα φιλε...μια χαρα η βουρκα σου...δερμα απο που πηρες?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Pathfinder έγραψε:
mouzouris έγραψε:Το πιο ωραίο πράμα στο κυνήγι εν η ώρα που θα κάτσουμε με τον father για φαϊ τζιαι θα ανοίξει η βούρκα :) Είναι παράδοση.... κυνήγι χωρίς την βούρκα μες το αυτοκίνητο εν γινεται :D

Άμαν πάρω εγώ τα φαγητά τζιαι αρκέψω με τσεντούα νάϋλον ποτζιή, τσεντούα νάϋλον ποδά τα φαγιά εν τρώντε [emoji38] [emoji38]

Αλέξη δεν ξερω απο που τα βρήκαν. Εκάμαν δύο μήνες να μου φέρουν δκιο τομάρκα. Το πρώτο έφκαλεν σόττο :) ήταν το πειραματόζωο, δεν πέτυχε, έγιναν λάθοι που δεν διορθώνονταν, το δεύτερο πάει καλά. Όμως δεν φκάλλεις κουβέντα από που τα βρίσκεις, ποιος πουλά, πως να κάμεις το κόψιμο, πως να την ράψεις κλπ και κλπ. Οι μαστόροι που εμείναν να κάμνουν τούτη την δουλειά εν μετρημένοι :)
Άκουσα ότι έσσιη στην Λευκωσία έναν που πουλά, αν γνωρίζει κανένας ποιος είναι ας μας πει .....
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

mouzouris έγραψε:
Pathfinder έγραψε:

Αλέξη δεν ξερω απο που τα βρήκαν. Εκάμαν δύο μήνες να μου φέρουν δκιο τομάρκα. Το πρώτο έφκαλεν σόττο :) ήταν το πειραματόζωο, δεν πέτυχε, έγιναν λάθοι που δεν διορθώνονταν, το δεύτερο πάει καλά. Όμως δεν φκάλλεις κουβέντα από που τα βρίσκεις, ποιος πουλά, πως να κάμεις το κόψιμο, πως να την ράψεις κλπ και κλπ. Οι μαστόροι που εμείναν να κάμνουν τούτη την δουλειά εν μετρημένοι :)
Άκουσα ότι έσσιη στην Λευκωσία έναν που πουλά, αν γνωρίζει κανένας ποιος είναι ας μας πει .....
Τι σχήμα είχε το τομάρι ;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Κύριε Μουζούρη σου στέλνω το τηλ μου με προσωπικό μνμ. Φτιάχνω με τον πατέρα μου. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια μεσαίου μεγέθους έτοιμη. Αν σου κάμνει, αλλιώς πρέπει να κάμεις υπομονή γιατί και τα τομάρια είναι πολύ δυσεύρετα. http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... &start=400
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

savvis25 έγραψε:Κύριε Μουζούρη σου στέλνω το τηλ μου με προσωπικό μνμ. Φτιάχνω με τον πατέρα μου. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια μεσαίου μεγέθους έτοιμη. Αν σου κάμνει, αλλιώς πρέπει να κάμεις υπομονή γιατί και τα τομάρια είναι πολύ δυσεύρετα. http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... &start=400
Καλημέρα Σάββα, έχεις π.μ.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΦΕΡΜΑΣ

https://www.youtube.com/watch?v=Xy_v0HT ... jBzxPiC_5w
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Τι σχήμα είχε το τομάρι ;[/quote][/quote][/quote]

Γιατρέ, κάλιο αργά παρά ποτέ :) Έτο πως ξεκινά .... άστα να πάνε, βάσανο πολλή :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”