Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Pathfinder »

skimis έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ!!!! 2 ΣΤΑ 2 ΕΧΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ 2 ΕΝΤΟΣ ΒΟΛΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑΜΕ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΕΙ ΦΟΤΩ ΟΜΩΣ!!! ΩΡΑΙΟΣ ΦΙΛΕ ΣΩΛΩΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!! ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΜΕ VICTORY SUPER SPORTING 32GR No7.5
Μια χαρα επερασες και εσυ φιλε
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

skimis έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ!!!! 2 ΣΤΑ 2 ΕΧΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ 2 ΕΝΤΟΣ ΒΟΛΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑΜΕ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΕΙ ΦΟΤΩ ΟΜΩΣ!!! ΩΡΑΙΟΣ ΦΙΛΕ ΣΩΛΩΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!! ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΜΕ VICTORY SUPER SPORTING 32GR No7.5
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ...2 ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΠΟΥΛΙΑ!

ΒΛΕΠΩ ΕΚΑΤΣΑ ΣΟΥ ΤΑ 7.5ΣΑΡΙΑ :)

ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΑΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

MARIOSE έγραψε:Φίλε Αλέξη εν όμορφα τα νέα σου! Να σου ζήσει φίλε μου και το νέο μέλος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ευτυχία και υγεία φίλε μου!

Σόλωνα, είσαι καθηγητής.
ΜΑΡΙΕ ΟΠΟΥ Ν'ΑΣΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ...2 ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΠΟΥΛΙΑ!

ΒΛΕΠΩ ΕΚΑΤΣΑ ΣΟΥ ΤΑ 7.5ΣΑΡΙΑ :)

ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΑΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
ΟΝΤΟΣ ΦΙΛΕ ΣΟΛΩΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Φίλε Αλέξη εν όμορφα τα νέα σου! Να σου ζήσει φίλε μου και το νέο μέλος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ευτυχία και υγεία φίλε μου!

Σόλωνα, είσαι καθηγητής.
ΜΑΡΙΕ ΟΠΟΥ Ν'ΑΣΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!!!
Σίγουρα Σόλωνα! Θα είμαι εκτός Κύπρου μέχρι το τέλος του μήνα, μόλις επιστρέψω να το κανονίσουμε. Θα έχουμε πολλά να πούμε!

Φίλε Skimis μπράβο για την κάρπωση σου, νομίζω τα βρίσκεις μια χαρά με τις σιδερένιες 8-)
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Pathfinder έγραψε:

Σόλωνα, είσαι καθηγητής.
Ευχαριστω φιλε μου :)
Αλεξη μου καλως να το δεκτειτε να νε υγιες κ μενα πονο :-)
Μπραβο στον σολωνα κ στα υπολοιπα παιδιά της φασσας :-)
Δυστυχως ναι ερχετε το τέλος αν κ για εμας τελειωσε με το ενδημικο.
υπαρχει ομως μια χρονιά μπροστα μας για δράσεις κ αντιδρασεις ;-)
Σολωνα παντως για κηπουρος καμνεις σιουρα ρε φιλε. :-D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Laurona έγραψε:
Pathfinder έγραψε:

Σόλωνα, είσαι καθηγητής.
Ευχαριστω φιλε μου :)
Αλεξη μου καλως να το δεκτειτε να νε υγιες κ μενα πονο :-)
Μπραβο στον σολωνα κ στα υπολοιπα παιδιά της φασσας :-)
Δυστυχως ναι ερχετε το τέλος αν κ για εμας τελειωσε με το ενδημικο.
υπαρχει ομως μια χρονιά μπροστα μας για δράσεις κ αντιδρασεις ;-)
Σολωνα παντως για κηπουρος καμνεις σιουρα ρε φιλε. :-D
Να εισαι καλα φιλε :)...ειμαι σε αναγνωριση τωρα για την αυριανη τελευταια εξορμηση και οι κυριες πανε και ερχονται...λιγες και διακριτικες αλλα εδωσαν το παρον τους στην περιοχη...μακαρι να μας καμουν την χαρη και αυριο :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Εγω κοπελια την κυριακη λογο μη υπαρξης τσικλον ειπα να δοκιμασο στα σιδερα επια στην φιλακτρα η ωρα 9.00 κατα τεσ 10.00 καταμετοπι επιθεση απο 2 κυριες λαλω οπα μαναμου ετο τουμπλε μπενουν κοντα στα 25 μετρα μπαμ μπαμ η πρωτη σεκκα η δευτερη παει σαντανομενη και πεφτη 1κμ παρακατο(ηβρα την μετα που εφεφκα) αν εμενα εμπορουσα και για αλλα πουλια αλλα το κκεφι μου εγινε και εφια για το σπιτι!

Μαριε ειχα δικαιο για τον τοπο που σου ειπα κρατα πουλια πολλα αλλα εγω αφηκατες στη ησηχια τους επιασα 2 ειμαι πολλα χαππι!

εντομεταξη την ωρα που επιεννα στο ποστο εφιαν 2 φασσες που χαμε 10 μετρα διπλα μου με το οπλο ανοικτο ο θορυβος που εκαμαν χα τσιε χα να παθο ανακοπη :lol: :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

ANTROS BREDA έγραψε:Εγω κοπελια την κυριακη λογο μη υπαρξης τσικλον ειπα να δοκιμασο στα σιδερα επια στην φιλακτρα η ωρα 9.00 κατα τεσ 10.00 καταμετοπι επιθεση απο 2 κυριες λαλω οπα μαναμου ετο τουμπλε μπενουν κοντα στα 25 μετρα μπαμ μπαμ η πρωτη σεκκα η δευτερη παει σαντανομενη και πεφτη 1κμ παρακατο(ηβρα την μετα που εφεφκα) αν εμενα εμπορουσα και για αλλα πουλια αλλα το κκεφι μου εγινε και εφια για το σπιτι!

Μαριε ειχα δικαιο για τον τοπο που σου ειπα κρατα πουλια πολλα αλλα εγω αφηκατες στη ησηχια τους επιασα 2 ειμαι πολλα χαππι!

εντομεταξη την ωρα που επιεννα στο ποστο εφιαν 2 φασσες που χαμε 10 μετρα διπλα μου με το οπλο ανοικτο ο θορυβος που εκαμαν χα τσιε χα να παθο ανακοπη :lol: :lol:
Ωραίος φίλε! Έκαμες το double σου! 8-)
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

ANTROS BREDA έγραψε:Εγω κοπελια την κυριακη λογο μη υπαρξης τσικλον ειπα να δοκιμασο στα σιδερα επια στην φιλακτρα η ωρα 9.00 κατα τεσ 10.00 καταμετοπι επιθεση απο 2 κυριες λαλω οπα μαναμου ετο τουμπλε μπενουν κοντα στα 25 μετρα μπαμ μπαμ η πρωτη σεκκα η δευτερη παει σαντανομενη και πεφτη 1κμ παρακατο(ηβρα την μετα που εφεφκα) αν εμενα εμπορουσα και για αλλα πουλια αλλα το κκεφι μου εγινε και εφια για το σπιτι!

εισαι μαθημενος του ''παττα'' κ οχι του ''φουρου'' κ για αυτο :-D :-D :-D ;-)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”