Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Andrew Christofides έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ..ΠΟΥ ΛΕΜΕ!

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΕ 3 ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 20-25Μ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΗΓΑΝ ΑΠΕΧΤΕΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΣΤΑ 35Μ+ 1 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑ + 1 ΧΑΜΕΝΗ!

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΧΑΡΗ ΓΙΑ ΝΕ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ + ΛΙΓΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΦΥΓΩ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΜΕ ΣΚΑΓΙΑ Ν5 ΝΙΚΕΛ ΚΑΙ ΣΚΑΓΙΑ Ν5 ΕΠΙΧΡΥΣΑ.....ΕΡΧΕΤΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ....ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ :roll: ΚΟΙΤΑΖΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΜΩΡΟ...ΜΑ ΤΙ ΜΩΡΟ :shock: :shock: :shock: ...ΜΑΝΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ :o

ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΟΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΟΙ ΜΠΟΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ!

ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ Η ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΓΚΕΤΕΣ ΠΑΡΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ!

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΑ 2 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑ....3 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ :cry:.... ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΨΙΧΑΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕ ΝΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ!!!
. Gia sou Solon Oreos mezes o koufos .
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΦΙΛΕ ΑΝΤΡΟ ΣΤΗ ΚΥΝΗΓΟΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ:D

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ ΕΚΑΜΝΕΝ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ...ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ ΚΡΕΑΣ :D !
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Ωραία τα νερούθκια Μάριε κάτι μου λαλεί θα πέσουν κουρκούνες φέτος.....πέρκει κινηθεί το πράμα με τις φάσσες φέτος που θα έχουμε το FAIR
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Sergios έγραψε:Ωραία τα νερούθκια Μάριε κάτι μου λαλεί θα πέσουν κουρκούνες φέτος.....πέρκει κινηθεί το πράμα με τις φάσσες φέτος που θα έχουμε το FAIR
Καλοκυνήγητο λεβέντη μου! Κάτι είπαμε για μια εξόρμηση για ψάρι, αρχές Μάρτη να είσαι έτοιμος :D
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Μυστήρια πραγματα! Σε δυο δοκιμασμενα ποστα για λαμαρίνες σε πεδινες περιοχες οπου υπηρχαν πολλα πουλια εδω και καιρο, τωρα που χιονισε πανω εξαφανιστηκαν!!!
ποιος ξερει... αγνωστες οι βουλες της φασσας!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

kanaris έγραψε:Μυστήρια πραγματα! Σε δυο δοκιμασμενα ποστα για λαμαρίνες σε πεδινες περιοχες οπου υπηρχαν πολλα πουλια εδω και καιρο, τωρα που χιονισε πανω εξαφανιστηκαν!!!
ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΑΣΟ :D :D :D ΠΟΣΕ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ :D :D :D

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΜΑΣ...Η ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ :? :? :?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

kanaris έγραψε:Μυστήρια πραγματα! Σε δυο δοκιμασμενα ποστα για λαμαρίνες σε πεδινες περιοχες οπου υπηρχαν πολλα πουλια εδω και καιρο, τωρα που χιονισε πανω εξαφανιστηκαν!!!
Τάσο δοκίμασε λίγο πιο ψηλά. Από ότι είδα μάλλον τα πουλιά ζευγαρώνουν πλέον και φτιάχνουν φωλιές σε άλλες περιοχές. Εκτός φυσικά αν τες ενοχλήσαν οι συνηθισμένοι ΓΑΡΟΙ τους οποίους ο παπάς μου συναντά πλέον πολύ συχνά να επιβαίνουν σε τετράτροχες και να κινούνται παντού ακόμα και σε κατοικημέςνες περιοχές κτυπώντας ότιδήποτε πετά...
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Σολωνα φετος που ασχοληθηκα πιο εντατικα με τις ''λαμαρινες'' ειπα πολλες φορες ''εν Σολωνα που θελετε'':-)
Μαριε περασε και το ζευγαρωμα απο τον νου μου αλλα το αποκλειω γιατι μιλαμε για κοπαδια των 15-25 κοκονων που τις βρηκα πολλες φορες κσι ηταν μαζι μεχρι ακριβως την προηγούμενη των χιονιων. Εκει ακριβως κατι αλλαξε...εγω θα περιμενα να μεγαλωσει η αγέλη οχι να αλλάξει τόπο! Μιλαμε για πουλιά που δεν ενοχλούνται απο αυτοκίνητα κλπ...
πραγματικα ενα απόγευμα και ενα πρωινό αυτη τη βδομαδα υπολογιζα πανω απο 10 πουλια και δεν εριξα ουτε φυσιγγιο! !!!!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

kanaris έγραψε:Σολωνα φετος που ασχοληθηκα πιο εντατικα με τις ''λαμαρινες'' ειπα πολλες φορες ''εν Σολωνα που θελετε'':-)
Μαριε περασε και το ζευγαρωμα απο τον νου μου αλλα το αποκλειω γιατι μιλαμε για κοπαδια των 15-25 κοκονων που τις βρηκα πολλες φορες κσι ηταν μαζι μεχρι ακριβως την προηγούμενη των χιονιων. Εκει ακριβως κατι αλλαξε...εγω θα περιμενα να μεγαλωσει η αγέλη οχι να αλλάξει τόπο! Μιλαμε για πουλιά που δεν ενοχλούνται απο αυτοκίνητα κλπ...
πραγματικα ενα απόγευμα και ενα πρωινό αυτη τη βδομαδα υπολογιζα πανω απο 10 πουλια και δεν εριξα ουτε φυσιγγιο! !!!!

ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Καλημέρα φίλοι μου...σάς εύχομαι καλό και ασφαλές κυνήγι.....με όλα αυτά τα νερά προσοχή στους χωματόδρομους!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Δεν λενε οτι αμαν δεις μαυρο γατο η παπα πρωι πρωι η μερα σου δεν παει καλα??:):)εεε εγω ειχα τον αρχιεπισκοπο κυπρου πρωι πρωι κυριολεκτικα.εφευγα που την δουλεια η ωρα 5:40 και επροσπερασε με στα ραουντ απαουτ της λεμεσου προς παφο πατημενος...μαλλον καποιος την εφαε ασχημα σημερα :):):)....οσο για την εξορμηση μου τιποτε σημερα...μια φασσα μου εδωσε χερι και πηγε χαμενη αφου επεσε πισω μου σε χορτα ψηλα ισα με το στηθος μου κυριολεκτικα.Η ωρα 9 εφυα λογω βαφτησιων στην λευκωσια...εγυρισε το μιλιμετρο μου σημερα :).τελευταια τεταρτη παλε και ωσπου το σκεφτομαι οτι ετελειωσε το κυνηγι μας ερκετε μου να με πιασουν τα κλαματα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”