Απογοήτευση για τις ποσότητες της βροχής...άλλα περίμενα εγώ...

εγω εμεινα δουλεια μαριε μου αλλα ο καιρος δεν ειναι και τοσο ασχημος τελικα και εχει ολη μερα δεν ειμαι καλα που δεν πηγαMARIOSE έγραψε:Καλημέρα σας. Λίγα τα πουλιά σήμερα, ήταν και η βροχή κατά διαστήματα, μέχρι τις 9.30 που φύγαμε.
Απογοήτευση για τις ποσότητες της βροχής...άλλα περίμενα εγώ...
Την μόνη φορά που έπιασα πασιουρτούες ήταν την φορά που εμπήκαν πολλά πουλιά, τωρά τούτες που πιάννω εν πόξυλες. Τζίνες που εμπήκαν ήταν παχουλές καθώς εβάλαν βάρος για το ταξίδι, άμαν μείνουν λίγο καιρό παστινίσκουν.MARIOSE έγραψε:Ωραίος Σπύρο! Φατσάρουν μου ξερόπαστες οι τζικλούες φίλε, εν καλά που κατάλαβα?
Καλά τες εκατάλαβαspyrosspyrou851 έγραψε:Την μόνη φορά που έπιασα πασιουρτούες ήταν την φορά που εμπήκαν πολλά πουλιά, τωρά τούτες που πιάννω εν πόξυλες. Τζίνες που εμπήκαν ήταν παχουλές καθώς εβάλαν βάρος για το ταξίδι, άμαν μείνουν λίγο καιρό παστινίσκουν.MARIOSE έγραψε:Ωραίος Σπύρο! Φατσάρουν μου ξερόπαστες οι τζικλούες φίλε, εν καλά που κατάλαβα?
Μάριε, μάλλον έχεις δίκαιο...MARIOSE έγραψε:Φαίνεται ο αέρας και οι περισσότερες βροχές ήταν νοτιο-δυτικά Αντρέα μου.