ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Phinix

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από Phinix »

ANTROS BREDA έγραψε:ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ!!
φιλε,

θα σου ελεα,.... λαθος σου, αλλα αφου ηταν και ο μικρος του, καλυτερα που συγκρατήθηκες

κάπου χρειάζεται και η αυτοσυγκράτηση και ειδικότερα η ανωτερότητα

άσχημο feeling πάντως
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

ANTROS BREDA έγραψε:καλημερα κοπελια, πολλα πιο λια πουλια παρα την περασμενη ευδομαδα αλλα εποσκολιστηκαμε επιασα 10 η ωρα 11 επρεπε να φιο λογο οικογενιακον υποχρεοσεων :oops: ! πραγματικα εχτες εκαταλαβα οτι το να βκεις εκτος εαυτου ειναι θεμα δευτερολεπτον παμε στο ιδιο ποστο εδω και 3 ευδομαδες διπλα μας καθετε ενας κυριος γυρο στα 55 πολλες φορες εκαμε επικυκινθινα παιξιματα και ειπατου να προσεχη λιο! εχτες ερκεται η τσικλα και καθετε χαμε μες την μεση μας εγω ουτεν καν εσηκοσα οπλο να την παιξω και βλεπω τον να την σημαδκιαζη αμεσος εγυρισα πλατι και εσκιψα με τη σιηπεδκια του εφα τα ουλλα παστην ραχη! αρκεψα του φωνες και η απαντηση ηταν (εγω εν χαμε που επεξα και ενεν πανω σου) πραγματικα ευχαριστω τους αλλους της παρεεας που επενεβικαν και εν επια κοντα του επειδη ακομα ηταν να τρωη!
Τι να πεις ρε Αντρο μου...παλε καλα που δεν ηταν πιο κοντα σου ο γαδαρος
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ρε Άντρο η αλήθκεια είναι πως πρέπει να συγκρατιόμαστε ρε φίλε. Γάρους έχει πολλούς και είναι όπως τα Τζάμπο => "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!"
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

ο κυριος ηταν περιπου 40 μετρα που εμενα το καλο ηταν οτι τα σκαγια εχτυπησαν χαμε και μετα πανω μου και εκοψεν η φορα τους! ο γιος του οσον και αν ακουγετε περιεργο εκαμνεν και παλλικαρκες ηταν περιπου 17! επιαμε πολλα καλα η σιηπεδκια το εφτηχημα ηταν οτι τον ειδα και εγυρισα ραχη να βκαλω φωτο τες τρυπες πανο στην καρεκλουα εμενα εγλυτοσε με το γιλεκκο! ο κυριος αυτος επαιξε αρκετες φορες ετσι!! αν μου ελαλεν ενα συγνωμη εκαμα λαθος εν θα εβκενα που τα ρουχα μου αλλα αρκεψε και εφοναζεν θεμας οτι εν χαμε που επεξε σανα και εγω επετουσα και εν θα με επιαννεν!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

MARIOSE έγραψε:Ρε Άντρο η αλήθκεια είναι πως πρέπει να συγκρατιόμαστε ρε φίλε. Γάρους έχει πολλούς και είναι όπως τα Τζάμπο => "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!"
Μαριε μου εν εμπορουσα να συγκρατιθο επειδη ειχα του καμει ειδη παρατηριση 3-4 φορες και παλε εκαμεν εκεινο που φοφομουν! για να καταλαβεις εφοναζαν αλλη που εν ηταν στην παρεεα μας οτι εχω απολυτο δικαιο ειδαν την φαση και εκοπικεν η χολη τους!!
AggelosΑ
Full Member

Δημοσίευση από AggelosΑ »

Εγώ προσωπικά προτιμώ να πάω σε ένα τόπο πιο ήσυχο τζαι ας μεν παίξω. Έκαμα το λάθος τζαι επια εκτές σε τόπο γνωστό. Ήταν της Πόπης που τους τζινιούς. Τζίκλες πολλα λιες, έπιασα 2 που τες 5 που επεράσαν. Οι 2 επεράσαν τελια χαμηλά και είπα να μεν τους σείρω αμπα και φάω κανένα πλάσμα. Ήταν η τελευταία φορά.

Φίλε Άντρο αν είχα τζινιο στα 40 μέτρα που μένα σε καθαρό πεδίο ήταν να πεθάνω που το άγχος όσπου να τελειώσει η μέρα
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ :)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

φιλε μου εγω εν καθουμε ποτε κοντα σε αλλους απλα ο κυριος ειδε οτι επεζαμε πριν 2-3 εξορμησης και σιγα σιγα μετρο μετρο ενα μπει μες την πουγκα μας ακομα λιο!
Άβαταρ μέλους
Priest+++
Full Member

Δημοσίευση από Priest+++ »

Φίλε Αντρο, μονο αν τον εμουστουνιαζες δεν θα το ξαναεκανε εκείνος και ο γιος εν συνεχεία.
Αποψη μου, σε έτσι περίπτωση που εχεις να κανεις με γαδαρους που ρισκάρουν την ζωή του οποίουδηποτε για ενα πουλλι ή ενα λαο μονο με πισκαλιες κοφκουν!!!
Istriano® reloaded
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ........ΗΡ8Ε ΕΝΑΣ 65ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 30Μ.......ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ(ΗΤΑΝ ΧΩΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΛΙΟΥΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ).
O ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΛΟΥΠΑ ΗΡ8Ε ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΧΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟΥ.

ΛΕΩ ΤΟΥ ''ΚΑΛΗΜΕΡΑ''. ΕΓΥΡΙΣΕ ΕΙΔΕ ΜΕ......ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.

ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΤΖΙΚΛΑ...ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑ8ΙΣΤΟΣ....ΕΠΠΕΣΕ ΜΕΣΤΑ ΣΤΑ ΠΟ8ΚΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ. ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟ 2 ΤΖΙΚΛΕΣ.... ΕΙΔΑ ΤΟΝ.... ΕΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ.

''ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣΤΡΕ''...ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

''ΕΙΜΑΙ ΔΑΜΕ, ΜΕ ΕΙΔΕΣ??'' ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΔΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ...ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ''

ΕΓΥΡΙΣΕ ΕΙΔΕ ΜΕ..ΛΑΛΕΙ ΜΟΥ '' ΜΑ ΕΧΕΙ ΚΥΝΗΓΟ ΔΑΜΕ ΠΙΣΩ ΜΟΥ''?? ΝΑΙ ΛΕΩ ΤΟΥ...(ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΡΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΜΕΣΤΟ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ)...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΤΖΙΚΛΑ...ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΕΖΕΙ ΤΗΝ...ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΖΙΝΗ.

''ΜΑΣΤΡΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΡΑΒΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΓΤ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ 20Μ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΡΦΟ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΙΣ 4ΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΑΜΕ.''

ΑΠΑΝΤΗΣΗ....''ΓΙΑΤΙ ΕΝΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΤΡΑΒΗΣΩ??Α? 8ΚΙΑΟΛΕΕΕΕΕΕΕ''

''ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΣΤΡΕ ΜΕΙΝΕ ΤΖΙΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΙΞΕΙΣ ΟΥΛΛΕΣ...ΝΑ ΜΕΝ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΜΙΑ''.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΛΛΙΚΩΣΕ 5-6 ΤΖΙΚΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ 20ΛΕΠΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΕ ΣΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ....ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΥΑ ΚΑΙ ΕΚΑΜΝΕ ΟΤΙ ΕΚΡΑΤΑΝ G3 KAI EΠΑΙΖΕ ΤΕΣ ΜΕΣΟΥΡΑΝΑ.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.....ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΓΑΡΟΥΣ??ΓΤ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”