ΩΡΑΙΟΣskimis έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ....ΠΑΡΑΘΕΤΩ Κ ΓΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΗΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ ...ΒΑΡΤΕ ΤΟ 1080 P!!! ΒΑΡΤΕ ΤΟ ΤΖΕ FULLSCREEN!!!
ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
skimis
- Full Member
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΩΡΑΙΟΣskimis έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ....ΠΑΡΑΘΕΤΩ Κ ΓΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΗΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ ...ΒΑΡΤΕ ΤΟ 1080 P!!! ΒΑΡΤΕ ΤΟ ΤΖΕ FULLSCREEN!!!
-
miky55
ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΧΟΝΤΡΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ,ΤΟ ΤΣΟΚ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΚΑΤΩ.SilverPigeonS έγραψε:Καλημέρα μας λεβέντες,
Χθες έκανα και εγώ την προσπάθειά μου. Τα ίδια με εσάς από πλευράς τραγουδιών και πιστολιών! Αλλά ρε παιδιά ώρες-ώρες ειλικρινά δεν μας βοηθά καθόλου το μυαλό μας. Να βλέπεις 15-20 άτομα ο ένας δίπλα στον άλλο και από μια μηχανή. Άκουγες κάτι σαν το echo. Λες και κολλούσε το cd του player. Πλέον δεν θεωρούνται παράνομα τα μηχανάκια. Στατιστικά βλέπουμε το 80-90% των κυνηγών να χρησιμοποιεί αλλά καμία καταγγελία δεν άκουσα ούτε πρόστιμο ούτε κύρωση. Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί όλα σιγά σιγά καταστρέφονται. Το να λες μόνο πως απαγορεύεται δεν σημαίνει τίποτα.
Εγώ πήρα 4 πρωί και 4 απόγευμα. Πρόβλημα με το νο.12. Δεν δούλευε καθόλου χθες. Ενώ το 9 ήταν τέλειο.
Αυτό που είδα και με εντυπωσίασε ήταν το απόγευμα σε μα περιοχή που είμαστε πιστοί θαμώνες εδώ και πολλά χρόνια, να δούμε πάνω από 100 πουλιά σε μεγάλο ύψος να κάνουν πορεία αντίθετη από αυτή του τζίταστρου, της επιστροφής δηλαδή. Αυτά τα πουλιά ή έμπαιναν εκείνη την ώρα στο νησί ή απλά μετακινούνταν.
Χαλάσαμε και αυτό το κυνήγι. Μπράβο μας.
-
dimitris savva
- kypros
Χωρίς μηχανάκια απλά και όμορφα παραδοσιακά
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- ANTROS BREDA
αμανα μου ποφησημα ρε Δημητρη εκουραστηκα εγω που το βιτεο
εν γιαυτο που εν παει ο μιτσης μαζι σου εκατακοψες τον βουρα πανω κατω!
εν γιαυτο που εν παει ο μιτσης μαζι σου εκατακοψες τον βουρα πανω κατω!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- Pathfinder
Καλημερα.Ποιος φανταζεται Πανικο μου οτι ετσι οπως παει(παιρνουμε) το κυνηγι μας μονο που μια οθονη θα το βλεπουμε:)Πανικος Setter έγραψε:dimitris savva έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=s7_Vhqi2YvU
τα μηχανακια δεν χρειαζονται αν εχει θα παιξεις ....
μπράβο σε όλους τους φίλους για το χρόνο που αφιερώνουν να μοιράζονται μαζί μας αυτά τα βίντεο
ποιος να φανταζόταν πριν 10 χρονια ότι θα μπορούσαμε να ξαναδούμε το κυνήγι μας μέσα που μια οθόνη
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- ANTROS BREDA
ποιος φανταζοταν τελευταια τεταρτη να εχω την καμερα ανοικτη συνεχια και την ωρα που επεξα το λαο να ηταν κλειστη
ηταν να ακκασο τες καννες την ωρα που το εκαταλαβα! 
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
-
skimis
- Full Member
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΗΝΗΓΟΥΜΕ!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ....
ΚΑΤΑ ΡΧΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ
Ο ΑΛΕΞ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ...ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΜΑΚΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ....ΜΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥΤΗ ..ΜΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ!
ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥ ΠΩΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ
ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ...''ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΟΥΛΟΥΘΚΙΑ''
ΚΑΤΑ ΡΧΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ
Ο ΑΛΕΞ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ...ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΜΑΚΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ....ΜΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥΤΗ ..ΜΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ!
ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥ ΠΩΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ
ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ...''ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΟΥΛΟΥΘΚΙΑ''
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!