Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ...ΟΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!
ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΡΑΒΩ ΣΤΑ 1080 30fps ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΜΕ 720!
ΑΛΕΞ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ....ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΖΟΥΜ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ 2 ΧΑΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΕΙΚΟΝΑ...Γ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1.5-2!
ΕΑΝ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕ 720-60fps Ο ΧΡΟΝΟΣ ΛΥΨΗΣ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΙΣΟ...1.30!
ΑΛΕΞ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ....ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΖΟΥΜ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ 2 ΧΑΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΕΙΚΟΝΑ...Γ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1.5-2!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΣΟΛΩΝΑ ΣΕ ΧΕΡΕΤΩ...ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ.....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!

- Pathfinder
Δεν ξερω αν παιζει ρολο ο χρονος ληψης αλλα ξερω οτι αν γραφεις στα 60 frames per second η συνοχη της εικονας στην κινηση και μετακινηση της καμερας ειναι πολυ ανωτερη και πιο ομαλη στο συνολο του βιντεο.Tωρα αν κανεις και ζουμ Σολο μου νομιζω οτι ερχεσαι και αναιρεις την ληψη στα 60fps γιατι η συγκεκριμενη καμερα ειναι ψηφιακο(digital) το ζουμ της και οχι αναλογικο (analog) και αναγκαζεται να σου κοψει λεπτομερειες απο ολο το βιντεο.Ωσπου να ερτει η δικη μου καμε ενα δοκιμαστικο χωρις ζουμ και με ζουμ σε κατι εν κινηση να δουμε...λεμε τωρα εν τζιε καμνω τον εξυπνο τζιε να αρκεψεις να μουρμουρας ααSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ...ΟΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΧΩΡΙΣ ΖΟΥΜ ΚΑΙ ΜΕ ΖΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2 ΖΟΥΜ.Pathfinder έγραψε:Δεν ξερω αν παιζει ρολο ο χρονος ληψης αλλα ξερω οτι αν γραφεις στα 60 frames per second η συνοχη της εικονας στην κινηση και μετακινηση της καμερας ειναι πολυ ανωτερη και πιο ομαλη στο συνολο του βιντεο.Tωρα αν κανεις και ζουμ Σολο μου νομιζω οτι ερχεσαι και αναιρεις την ληψη στα 60fps γιατι η συγκεκριμενη καμερα ειναι ψηφιακο(digital) το ζουμ της και οχι αναλογικο (analog) και αναγκαζεται να σου κοψει λεπτομερειες απο ολο το βιντεο.Ωσπου να ερτει η δικη μου καμε ενα δοκιμαστικο χωρις ζουμ και με ζουμ σε κατι εν κινηση να δουμε...λεμε τωρα εν τζιε καμνω τον εξυπνο τζιε να αρκεψεις να μουρμουρας ααSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ...ΟΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!
ΕΑΝ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕ 720-60fps Ο ΧΡΟΝΟΣ ΛΥΨΗΣ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΙΣΟ...1.30!;)
ΧΩΡΙΣ ΖΟΥΜ!
ΜΕ ΖΟΥΜ!
- Pathfinder
Δυσκολο να σου πω με 2 διαφορετικες φασεις...αν και για να ειμαι ειλικρινης η πρωτη χωρις ζουμ εστω και αν η καμερα ηταν πισω και χαμηλα νομιζω ηταν καπως καλυτερη...οπως και να εχει φιλε ας το αφησουμε εδω
...θα το δοκιμασω και εγω και βλεπουμε

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Pathfinder
τι λετε κοπελια...θα μας αφηκει αυριο να φκουμε που τα αυτοκινητα η τσαμπα εζητησα και χαρη να φυω που την δουλεια πιο γρηγορα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...ΕΎΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΕΞΌΡΜΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ...ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΔΕΙΧΝΕΙ 7C ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.....ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ?
- Pathfinder
Καλησπερα παιδες...κανενας μεσα ακομα?που εισαστε βρε?για μενα η κακη μερα φανηκε που το πρωι.Πρωτη βολη και η φασσα σεκκα να κουρακα πανω στην μουττη του κυπαρισιου που ηταν σαν κουππα.το δεντρο τουλαχιστον 20μετρα υψος και τα πρωτα 2μετρα χωρις κλωνια...επιασαν με τα ιχλιχλι μου...να θωρεις την ουρα της και να μεν μπορεις να καμεις τιποτε.Στη συνεχεια 2κανονικα ξηφτερισματα στα 30μετρα απο αυτα που λαλεις μα πως ειναι δυνατον να πηαινει ακομα αφου ετιτσιρωθηκε...και επομενος αθλος ενα υπεροχο βασιλικο καλλικωμα στα 30μετρα αφου με επιασε στον υπνο και με καπελλωσε.Τελικος απολογισμος 3 στο χερι.Την 2η επρεπε να αφησω τα πραματα μου στο ποστο, να πιασω το αυτοκινητο και να παω στην απεναντι πλευρα να την πιασω αφου ηταν γκρεμος απροσπεραστος.Εκαμαμε τα ουλλα σημερα:)

- spyrosspyrou851
Pathfinder έγραψε:Καλησπερα παιδες...κανενας μεσα ακομα?που εισαστε βρε?για μενα η κακη μερα φανηκε που το πρωι.Πρωτη βολη και η φασσα σεκκα να κουρακα πανω στην μουττη του κυπαρισιου που ηταν σαν κουππα.το δεντρο τουλαχιστον 20μετρα υψος και τα πρωτα 2μετρα χωρις κλωνια...επιασαν με τα ιχλιχλι μου...να θωρεις την ουρα της και να μεν μπορεις να καμεις τιποτε.Στη συνεχεια 2κανονικα ξηφτερισματα στα 30μετρα απο αυτα που λαλεις μα πως ειναι δυνατον να πηαινει ακομα αφου ετιτσιρωθηκε...και επομενος αθλος ενα υπεροχο βασιλικο καλλικωμα στα 30μετρα αφου με επιασε στον υπνο και με καπελλωσε.Τελικος απολογισμος 3 στο χερι.Την 2η επρεπε να αφησω τα πραματα μου στο ποστο, να πιασω το αυτοκινητο και να παω στην απεναντι πλευρα να την πιασω αφου ηταν γκρεμος απροσπεραστος.Εκαμαμε τα ουλλα σημερα:)
Μπράβο ρε Αλέξη μου, οι Biturbo κλωτσούν οξά;

- Pathfinder
Οι biturbo ειναι μωρα μπροστα στις Prairie