Ο φίλος Mr F3 ανάφερε οτι δεν είναι ικανοποιημένος με το Β525 και κυρίως αναφέρεται σε θέματα βλητικής απόδοσης που μου φαίνετε λίγο παράξενο. Εκανες κάποια μέτρηση ή είναι εμπειρική σου παρατήρηση στο κυνήγι; Εχει κανείς άλλος την ίδια άποψη για το συγκεκριμένο όπλο και γενικά τη απόψεις έχετε για το όπλο αυτό μιας και είναι ένα όπλο που βγήκε σχετικά πρόσφατα (2003-4 αν δεν κάνω λάθος) και η Βrowning αναφέρει ότι έγιναν αρκετές αλλαγές στον σχεδιασμό του;
Επίσης μην είμαστε τόσο επικριτικοί στην κίνηση της Browning να μεταφέρει την παραγωγή στην Ιαπωνία (The World Is Flat (book) by Thomas Friedman). Mήν ξεxνάμε τι έγινε με τα Μiroku. Ενώ όλοι τους γυρνούσαν την πλατη στη αρχη σαν φθηνές απομιμήσεις μετά; Eπίσης και σε άλλους τομείς τα προϊόντα της κορυφαίας Apple είναι made in China αλλά απο ποιότητα πετάνε...όχι απο τιμή όμως

Επίσης να αναφέρω οτι σε foroum του εξωτερικού κυκλοφορεί η φήμη οτι πολύ δημοφιλή ιταλικα όπλα κατασκευάζονται (parts) πλεον σε άλλη χώρα και απλά γίνεται ο τελικός έλεγχος στην Ιταλια για να πάρουν το made in Italy. (αυτό δεν το βρήκα πουθενά επίσημα το διάβασα απλά σαν φήμη η οποία μου ακούγεται λογική).
ο ΡΑΝΤ εγραψε:
Ούτε και εγώ θα αγόραζα το 525 , γιατί δεν μου φαίνεται τόσο ποιοτικό όσο οι προκατόχοι του. Και όμως δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω μέχρι αποδείξεως , ούτε και μπορώ να τα κατηγωρήσω για οτιδήποτε. Ο χρόνος θα δείξει
νομίζω ο φίλος Παντελής αξίζει ένα χειροκρότημα.....
cu tomorrow