ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
- MARIOSE
Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Αποτέλεσμα σημερινό. Τζιήκλες πολύ λίγες, το περδίκι ήρτε σκοτεινά να κάτσει πάνω μου διαφορετικά εν το έπαιζα ενώ η φάασα κτυπηθηκε από άλλο κυνηγό (μακάρι να είναι καλά το παιδί έδωσε μου την αφού το πουλί πετούσε ακόμα και πήγα και την ξανασήκωσα).
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Ωραία κάρπωση Μάριε, όπως καιο Σπύρος...μην μου παραπονιέστε μόνο ότι είναι λίγα τα πουλιά...μακάρι να εβρίσκαν όλοι να επέζαν!!!
Η ώρα 5 εμάς έβρεχε και με βάρια καρδιά ξανάκλυσα τα μάτια μου και κοιμήθηκα...

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- MARIOSE
Ευχαριστώ Αντρέα μου! Εν πειράζει που έβρεχε φίλε, την Κυριακή με το καλό!mikros έγραψε:Ωραία κάρπωση Μάριε, όπως καιο Σπύρος...μην μου παραπονιέστε μόνο ότι είναι λίγα τα πουλιά...μακάρι να εβρίσκαν όλοι να επέζαν!!!

- marios10
- Full Member
Re: Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Εγω σημερα επαιξα 3 περτικια 32 τζικλες και 2 μπεκατσες στο ονειρο μου και μετα αλλαξα πλευρο.
Εξυπνησα 7 παρα πρωτη φορα επαθα ετσι πραμα.
Λαλει μ και η γυναικα ηνταλος τζαι εν επιες σημερα λαλω της αφηκα την μερα για σενα.

Εφκαλαμε τν μερα στα μαχαζια:D
Μπραβο κοπελια για την καρπωση σας.
Εξυπνησα 7 παρα πρωτη φορα επαθα ετσι πραμα.

Λαλει μ και η γυναικα ηνταλος τζαι εν επιες σημερα λαλω της αφηκα την μερα για σενα.

Εφκαλαμε τν μερα στα μαχαζια:D
Μπραβο κοπελια για την καρπωση σας.
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- MARIOSE

- APOLLON_1
1 με το ζοριΠανικος Setter έγραψε:βρήκε κανένας μπεκάτσες ?
EPANIEL POWER
- Breda Pegaso

Τα απορτ της ημερας
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Εγώ σήμερα πήγα στα τζιονια για καμιά μπεκατσα. Εστριψα για τους αγίους βαβατσινιας και παρκαρα. Στα 5 λεπτά η σκυλα μπήκε σε ένα παλιαμπελο και ξεκινησε πονταρισμα.ξαφνικά έμεινε φερμαριστη. Βουρω να πάω κοντά της και τι εσικωστηκε...?
Φραγκολινα. Της εριξα ένα ωραιοτατο καλλιτζη. Τωρα ας μου εξηγήσει κάποιος τι εγυρευκε τζιπανω η φραγκολινα.κανονικά ως τα 650 μέτρα υψόμετρο είναι η εξάπλωση της
Στη τελική καλύτερα που μου εφυε
Φραγκολινα. Της εριξα ένα ωραιοτατο καλλιτζη. Τωρα ας μου εξηγήσει κάποιος τι εγυρευκε τζιπανω η φραγκολινα.κανονικά ως τα 650 μέτρα υψόμετρο είναι η εξάπλωση της
Στη τελική καλύτερα που μου εφυε
-
- Full Member
Παιδια καλησπερα σας. Ειμαι κανουργιο μελος στο φορουμ παρολο που εχει καιρο που το παρακολουθω. Αποτι καταλαβα απο τις αναρτησεις ουτε σημερα κινηθηκαν πουλια.
- spyrosspyrou851
Eκτές πάντως οι τζίκλες ήταν πράγματι πιο λίγες σε σύγκριση με άλλες εξορμήσεις, άλλες φορές εσήκωνα παραπάνωshipettis έγραψε:Παιδια καλησπερα σας. Ειμαι κανουργιο μελος στο φορουμ παρολο που εχει καιρο που το παρακολουθω. Αποτι καταλαβα απο τις αναρτησεις ουτε σημερα κινηθηκαν πουλια.