Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ:P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Σήμερα δεν εκάμαν το λάθος να μου κοντέψουν οι φάσσες, :oops: Είδα 4-5 πουλιά που κάποιοι με τα G3 τους που είχαν τους επέπσαν σιερετίσματα. :D
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Λεβέντες ο απολογισμός μέχρι τώρα τι λέει? Η δική μου παρέα εισέπραξε μόνο απογοήτευση φέτος αφού οι κυρίες ήταν χασιμιές αλλά και 10 φορές πιο καχύποπτες παρά πέρσι... Θα δείξει η συνέχεια. 8-)

ΥΓ: Μα που εχάθηκεν τούτος ο Χρίστος σιόρ :roll: άραγε ακόμα κρατεί το πόστο?? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

MARIOSE έγραψε:Λεβέντες ο απολογισμός μέχρι τώρα τι λέει? Η δική μου παρέα εισέπραξε μόνο απογοήτευση φέτος αφού οι κυρίες ήταν χασιμιές αλλά και 10 φορές πιο καχύποπτες παρά πέρσι... Θα δείξει η συνέχεια. 8-)

ΥΓ: Μα που εχάθηκεν τούτος ο Χρίστος σιόρ :roll: άραγε ακόμα κρατεί το πόστο?? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ..ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΑΦΟΣΙΩΝΟΝΤΑΙ 100% ;)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Και στην ουσια το ωραιο κυνηγι της φασσας για μενα δεν εχει αρχισει καν...αν δεν πέσουν οι θερμοκρασιες και οι παραπανω να μενουν στα τζακια τους για μενα δεν μετρα για κυνηγι φασσας ;)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σόλωνα άμα δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στο Μωάμεθ. Θα πάω να τον έβρω τζιαί να κτυπήσω μιαν μιξ κοτόπουλο με σιεφταλιές φάσσας :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

MARIOSE έγραψε:Σόλωνα άμα δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στο Μωάμεθ. Θα πάω να τον έβρω τζιαί να κτυπήσω μιαν μιξ κοτόπουλο με σιεφταλιές φάσσας :lol:

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ....ΣΑΝ ΤΟΥΤΗ :D
ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ.....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΙΕΦΤΑΛΙΕΣ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ" ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 5 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Σόλωνα άμα δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στο Μωάμεθ. Θα πάω να τον έβρω τζιαί να κτυπήσω μιαν μιξ κοτόπουλο με σιεφταλιές φάσσας :lol:

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ....ΣΑΝ ΤΟΥΤΗ :D
ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ.....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΙΕΦΤΑΛΙΕΣ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ" ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 5 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ;)
Ας είναι, αξίζει το να δοκιμάσω καμιά φορά :D
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

MARIOSE έγραψε:Λεβέντες ο απολογισμός μέχρι τώρα τι λέει? Η δική μου παρέα εισέπραξε μόνο απογοήτευση φέτος αφού οι κυρίες ήταν χασιμιές αλλά και 10 φορές πιο καχύποπτες παρά πέρσι... Θα δείξει η συνέχεια. 8-)

ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ??? :roll: :shock:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:

ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ??? :roll: :shock:
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ....ΔΕΝ ΑΦΗΚΕΣ ΠΟΣΤΟ ΓΙΑ ΠΟΣΤΟ ΡΕ ΦΙΛΟΥΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ Ο ΜΑΡΙΟΣ :D

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”