Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ :D

α μανα μου φασσομανι
το θεμα θα μας αφησουν οι πολλοι κυνηγοι της πρεμιερας :?:
που οι παραπανω εχει που την περσινη πρεμιερα να πασειν :?:
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

ερωτησεις κρισεως:
ουτε πηγα ουτε σκεφτηκα να παω στη φασσα κατα τη διαρκεια του ενδημικου...ομως φετος εχω δυο παρα πολυ καλους τοπους οπου κουλιαζουν φασσες. ο ενας ειναι το καλοκαιρινο μου ποστο (πολυ απομερος τοπος με αρκετο ανηφορικο ποδαροδρομο) που τελικα φαινεται να ειναι ολοχρονη η παρουσια τους και το αλλο ενα ανελπιστο σημειο οπου φετος γινεται το ελα να δεις καθημερινα (επιτρεπομενη διπλα στον ασφαλτο)αλλα ειναι λιγο μακρια για εμενα να παω. και στα δυο σημεια νομιζω οτι με τις πρωτες ντουφεκιες που θα ακουστουν θα μαζευτουν πολυ περισσοτερες σιδερενιες απο ό,τι συνηθως.
ερωτημα 1: να θυσιασω τους περτικους για τις σιδερενιες αν ερθουν-που θα ερθουν?
ερωτημα 2: και αν βρεθω εν μεσω διασταυρούμενων πυρων για περτικους?
ερωτημα 3: να βαλω παραλλαγη για να μην με δουν οι φασσες ή πορτοκαλι για να με δουν οι κυνηγοι?
:D
και το σπουδαιοτερο: αν παω στις φασσες προδιδω την παρεα :!: :?
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

kanaris έγραψε:ερωτησεις κρισεως:
ουτε πηγα ουτε σκεφτηκα να παω στη φασσα κατα τη διαρκεια του ενδημικου...ομως φετος εχω δυο παρα πολυ καλους τοπους οπου κουλιαζουν φασσες. ο ενας ειναι το καλοκαιρινο μου ποστο (πολυ απομερος τοπος με αρκετο ανηφορικο ποδαροδρομο) που τελικα φαινεται να ειναι ολοχρονη η παρουσια τους και το αλλο ενα ανελπιστο σημειο οπου φετος γινεται το ελα να δεις καθημερινα (επιτρεπομενη διπλα στον ασφαλτο)αλλα ειναι λιγο μακρια για εμενα να παω. και στα δυο σημεια νομιζω οτι με τις πρωτες ντουφεκιες που θα ακουστουν θα μαζευτουν πολυ περισσοτερες σιδερενιες απο ό,τι συνηθως.
ερωτημα 1: να θυσιασω τους περτικους για τις σιδερενιες αν ερθουν-που θα ερθουν?
ερωτημα 3: να βαλω παραλλαγη για να μην με δουν οι φασσες ή πορτοκαλι για να με δουν οι κυνηγοι?
1. οχι
2.σιηψε
3.πορτοκαλι
4.Ναι σιουρα....μεγαλη προδωσια μαλιστα ;)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Φίλε Τάσο εγώ θα έλεγα η παρέα πάνω από όλα. Εκτός αν είσαι αποφασισμένος για τις φάσσες σε σημείο που θα θυσίαζες την παρέα... :)

Όσο για το αν θα έρθουν οι φάσσες ή όχι, κανένας δεν ξέρει με σιγουριά και μάλλον πολύ διαφορετική θα είναι η κίνηση τους την πρώτη κυριακή από ότι τις βλέπεις τώρα. :D
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!! κατι θα σκεφτω ομως ;)
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!!! ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ!!! 8-)
ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΟΥ.......,ΤΕΣ ΚΟΡΟΥΕΣ ΜΟΥ......,ΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ!!!
ΕΚΟΝΤΕΨΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΡΚΕΨΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΥΠΝΟΥΣ!! :( :shock: :( :shock:
ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΡΕ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ!! ΕΓΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΟΘΩ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ !! ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ....... ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ!! 8-) 8-) 8-) 8-)
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

kanaris έγραψε:ερωτησεις κρισεως:

παρε κ την παρεα σου μαζι,φορεσε παραλλαγη κ ρισκαρε
αν γινεται της π.... φορεσε κοκκινο καπελο κ απομακρυνθου απο το σημειο
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

εγω χτες εκανα την πρωτη αναγνωριση σε αγαπημενο τοπο αλλα φασσες μετρημενες στα χερια μου.....
οι αλλοι φασσαδες βλεπετε πουλια πολλα?δεν θελω να μου πειτε που ουτε καν την επαρχια απλα αν βλεπετε πολλα πουλια σε συγκριση με περσι
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

2014-10-12 11.53.15.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”