ΚΥΝΗΓΙ ΟΡΤΥΚΙΩΝ 2014

Απάντηση
mikros

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΟΡΤΥΚΙΩΝ 2014

Δημοσίευση από mikros »

Σημερα πηγαμε για ενα διωρο απογευματινο για οτι κατσει(τραχιλες ή τρυγωνια) ...
Μολις κατεβηκαμε απο το αυτοκινητο σηκωθηκε ενα τρυγωνι που την τερατσια που ηταν κατω το αυτοκινητο χωρις να τοπεριμενουμε και να του ριξω χαμηλα.
Την υπολιπη ωρα δεν περασε πουλλι,αποφασισα εγω να παω σε κατι χορτα να περπατησω για κανενα ορτυκι...απο το ποστο μεχρι τα χορτα ειχε γυρω στα 300μ,ετσι πέρασα απο ένα καθαρο χωραφι χαλαρα-χαλαρά...
εσηκωστηκε ενα καταλαθος,εξηπασε με και εκκαλλικωσα το και καταλαθος...οταν ειπα εν γινετε τουτο και εσυνεχισα προς το σημειο οπου πιστευα θα ευρισκα τα ορτυκια,στα 10 μ ποιο κατω εξανασηκωσα καταλαθος αλλα 2 και εξανακαλλικοσα καταλαθος ακομα ενα :? :?

Μετα που ημουν σε ετημοτητα και εξεκινησα περπατητο δεν εσηκωσα ενα :evil:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Οι φιλοι που με ρωτησαν κ πηγαν σημερα ευχαριστηθηκαν τα πούλια κ τα σκυλια τους.
Σε εμας αρκουν κ τα 5-10 ΠΟΥΛΙΑ.
Δυστυχως εγιναν μαρτυρες της κτηνωδιας των νυστικων με τις μηχανουες που τα αποδεκατιζαν κυριολεκτικα λιγο πιο κατω.
Συγχαρητηρια στην ηγεσια μας κ στην θηρα.
Εμας επειδη μας βλεπουν σαν ευρω κ ξερουν οτι ειμαστε απλοι ανθρωποι μας τρεχουν για εξωδικο οπου παμε εκπαιδευτικο παρατζιερα.
Αυτους ομως δεν τους πειραζουμε.
Ειναι.......''δυσκολοι'' κ ασυμφοροι πελατες.
Κυριοι σας πιανει ουλους το κολανι.
Ποσες περιοχες ειναι παγκυπρια για ορτυκι?
5-10?
Μπορειτε να τις ελεξετε.
Αλλα δεν θελετε.
Δεν σας συμφερει.
Θα ζημιωσετε κ δεν εχει μετρητα η κουβεντα....
Δυστυχως αναμεσα σας εχετε αξιολογα ατομα κφιλους που κανουν σωστα την δουλεια τους αλλα εσεις καταστρεφετε το εργο τους κ τους περιθωριοποιειται.
Ομως κυριοι ποση υπομονη.
Κουντατε σιγα σιγα κ τον νομιμο στην παρανομία.
Καλοι μπορει να μαστε.....οχι ομως μαλακες.
Εμεια θα χασουμε το χομπυ μας......εσεις οταν χαθειθ χασετε τις δουλειες σας.
Και η ηγεσια τις καρεκλες......
Λυπαμε μονο τους καλους που εχετε αναμεσα σας......που ως ποσον να τους ''πολεμα τε. .....θα νεκατσιασουν κ αυτοι
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εαν τιμωρουσατε υα βρισκαν οι νομοταγεις να κτυπουν θηραμα.
Θα αγοραχαν σκυλια.
Υα δουλευε το παζάρι.
Θα καταλαβαινε ο κοσμος την ποιότητα του λιγου κ καλου αλλα δικαιου.οχι οτι μεινει για μας.....
Περαστικα σας...
...
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Όλα αυτά με την ανοχή της Υπηρεσίας Θήρας.... Μήπως αυτά τα ανέχονται λόγω συμφερόντων? Μήπως είναι φίλοι και συγγενείς τους? Μήπως είναι οι ίδιοι?
Κλείστε τα μάτια σας για άλλη μια φορά και πάρτε σαν μέτρο για την πάταξη της λαθροθηρίας και την αειφόρο ανάπτυξη, την αύξηση της κυνηγετικής άδειας, το κλείσιμο/άνοιγμα περιοχών χωρίς ουσιαστική μελέτη.

Καλά κρασιά
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Φιλε Laurona,
Πηγα 4-5 φορες σε καθημερινες παραλιακα φετος,σχεδον καθε φορα ειχε καποιο που να κυνηγα με σκυλλο...δεν ξερω αν ηταν επιτρεπομενες περιοχες για σκυλλο και ουτε με ενδιαφερει,ολοι τους κυριοι!!
Χθες οταν σηκωσα τα 2 ορτυκια μαζι και καλλικωσα το ενα,γυρισε και πηγε προς τα πανω ενος κυνηγου με το σκυλλο του το ειδε ,του φωναξα και οχι μονο δεν του εριξε,επιδη δεν το σηκωσε ο σκυλλος του,μου ειπε και ευχαρηστω...ηταν η φαση που ειπα ''γμτ ο αθρωπος περπατα τοσες ωρες με το μπρακ του και δεν βρηκε ενα και σηκωσα καταλαθος εγω 3...
Αντιθετα συναντησα παρα πολλους που εριχναν σε μελισσοφαους,σε πεζουνια,ακομα ειχε 2 μεσα στο αυτοκινητο με το οπλο οπου εβλεπαν τραχηλα της εριχναν ,κατεβεναν την επερναν και συνεχιζαν σαν να μην συμβενει τιποτα,χωρις να εχουν τσιππα και να πουν εχει γυρω μας 10 πλασματα...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Laurona έγραψε:Εαν τιμωρουσατε υα βρισκαν οι νομοταγεις να κτυπουν θηραμα.
Θα αγοραχαν σκυλια.
Υα δουλευε το παζάρι.
Θα καταλαβαινε ο κοσμος την ποιότητα του λιγου κ καλου αλλα δικαιου.οχι οτι μεινει για μας.....
Περαστικα σας...
...

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕΣ....ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΦΑΓΕΣ ΑΛΛΑ Η ΘΗΡΑ ΧΑΒΑΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ :? :? :?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Λίγα τα πουλιά σε περιοχή του Αγίου Θεοδώρου σήμερα. 2 Ώρες περπάτημα με το σύντροφο, 6 σηκώματα 6 επιτυχίες αλλά εχάσαμε το ένα που ήταν κουτσόφτερο και τρύπωσε μες τη σχοινιά!! Προσωπικά το χάρηκα γιατί έχει 4-5 χρόνια να πάω για ορτύκια, λόγω που απηύδησα με τα μηχανούθκια.!!
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΑ.
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΟΡΤΥΚΙΑ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ. ΠΑΡΚΑΡΑ ,,ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΜΠΙΠΕΡ ΕΠΙΑΣΑ ΤΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΠΙΣΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΛΕΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΟΠΛΟ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΛΟ ΠΑΠΑΛΑ. :lol: :lol: :lol: ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΟΙΩΣΕ ΜΑΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ,ΣΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΟΠΛΟ .
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΤΗ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΓΥΡΩ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ .ΕΦΕΡΜΑΡΑ ΜΟΥ ΔΥΟ ΟΡΤΥΚΙΑ ΑΣΕΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΗΡΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗ ΦΕΡΜΑΣ. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: ΚΥΝΗΓΙ ΟΡΤΥΚΙΩΝ 2014

Δημοσίευση από Pathfinder »

miky55 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΑ.
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΟΡΤΥΚΙΑ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ. ΠΑΡΚΑΡΑ ,,ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΜΠΙΠΕΡ ΕΠΙΑΣΑ ΤΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΠΙΣΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΛΕΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΟΠΛΟ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΛΟ ΠΑΠΑΛΑ. :lol: :lol: :lol: ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΟΙΩΣΕ ΜΑΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ,ΣΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΟΠΛΟ .
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΤΗ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΓΥΡΩ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ .ΕΦΕΡΜΑΡΑ ΜΟΥ ΔΥΟ ΟΡΤΥΚΙΑ ΑΣΕΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΗΡΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗ ΦΕΡΜΑΣ. :lol: :lol: :lol:
Το καλο ειναι επαθες την τωρα και οχι στο ενδημικο :):)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

miky55 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΑ.

Α ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑ!

ΕΓΩ ΕΠΑΘΑ ΤΟ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ ΤΣΙΚΛΕΣ....ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 5 ΑΤΟΜΑ....ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΕΙΣ ΟΠΛΑ, ΦΥΣΙΓΓΙΑ,ΒΟΥΡΚΕΣ,ΦΑΓΗΤΑ Κ.Λ.Π

ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΟΛΟΥ...ΡΩΤΩ...ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ....Ο ΕΝΑΣ ΟΧΙ,Ο ΑΛΛΟΣ ΟΧΙ,Ο ΑΛΛΟΣ ΟΧΙ.....ΑΜΑΝ ΛΑΛΩ ΘΑ ΚΑΜΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ.....ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 112 ΤΣΙΚΛΕΣ,ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΚΑΛΕΣΕΙ(1997-98)ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΜΝΩ ΛΑΘΟΣ!

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΕ ΕΝΤΟΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ(ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙ) ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΜΑΞ....ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΣΙΚΛΑ :lol:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΟΡΤΥΚΙΩΝ”