ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Pathfinder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΦΤΙΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ....ΠΑΛΙ ΕΣΤΗΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ:?

ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ 8-10 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ....ΕΣΤΑΘΗΚΕ ΑΔΥΝΑΤΟ....ΜΑ ΕΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 8 ΜΕΡΕΣ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ 15 :twisted: :twisted: :twisted:
Σολονα μου πιστεψε με 8 μερες ειναι πολυ λιγες να παεις ετσι τοπο...εν κριμα ο κοπος σου.Οσο για τα φυσιγγια φαινονται μου οπως ....το καλο πραμα, οπως τα λιβανεζικα!!;) Εν ηξερεις ποθε να αρκεψεις :)
ΑΛΕΞ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ....ΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΒΛΑΦΤΟΥΝ :shock: :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΦΤΙΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ....ΠΑΛΙ ΕΣΤΗΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ:?

ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ 8-10 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ....ΕΣΤΑΘΗΚΕ ΑΔΥΝΑΤΟ....ΜΑ ΕΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 8 ΜΕΡΕΣ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ 15 :twisted: :twisted: :twisted:
Σολονα μου πιστεψε με 8 μερες ειναι πολυ λιγες να παεις ετσι τοπο...εν κριμα ο κοπος σου.Οσο για τα φυσιγγια φαινονται μου οπως ....το καλο πραμα, οπως τα λιβανεζικα!!;) Εν ηξερεις ποθε να αρκεψεις :)
ΑΛΕΞ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ....ΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΒΛΑΦΤΟΥΝ :shock: :D
Την παροιμια " ο αλουπος στον υπνο του εθωρε πετειναρκα" ξερεις την εννε? :) κατι ετσι και εγω.Οι 2 βδομαδες απραξιας εδειξαν τα δοντια (κιλα) τους και εκοπηκαν ουλλα :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Μπράβο Σόλωνα, πολλά περιποιημένες φαίνονται!!!
Nikos77

Δημοσίευση από Nikos77 »

andreas78 έγραψε:Μα μονο η τηλεόραση Νικόλα, το διαδυκτιο δεν το βλεπεις πως κατάντησε...??
Ναι βέβαια φίλε μου και προχθές με παίρνει τηλέφωνο ένας και μου λεέι 673€ η Fabarm σε προσφορά και μου άναψε φωτιές και λέω δεν θα είναι αλήθεια και εχθές είδα και την διαφήμιση στο διαδύκτιο και έχω ακόμη που το φυσάω και δεν κρυώνει... :mrgreen:
Nikos77

Δημοσίευση από Nikos77 »

Τα επιχαλκομένα είναι πάρα πολύ ωραία αλλά εάν είναι αυτά στο χαρτί με διακύμανση 392~409 να τα κοιτάξεις καλύτερα και να δεις εάν η αστάθεια εξαρτάται από το μηχάνημα ή από τα καψύλλια ή από εσένα στο ρέλιασμα! ;)
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Καλημέρα σε όλους..
Έχει κανείς ασχοληθεί και μελετήσει τη συμπεριφορά καθώς και τις διάφορες παραμέτρους σε φυσίγγια με ανάμεικτα σκάγια? Φυσίγγια ιδιογομωσης εννοώ..
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Nikos77 έγραψε:Τα επιχαλκομένα είναι πάρα πολύ ωραία αλλά εάν είναι αυτά στο χαρτί με διακύμανση 392~409 να τα κοιτάξεις καλύτερα και να δεις εάν η αστάθεια εξαρτάται από το μηχάνημα ή από τα καψύλλια ή από εσένα στο ρέλιασμα! ;)
NIKO..ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 17m/s!!!

ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ........

1)398.5
2)404.4
3)398.4
4)403.3
5)399.4
ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ 6m/s

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΝΞΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ?
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

Σόλωνα περιποιημένες, διακρίνω PSΒ2?
Αν επιτρέπεται από που προμηθεύτηκες τα επιχαλκωμένα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

master έγραψε:Σόλωνα περιποιημένες, διακρίνω PSΒ2?
Αν επιτρέπεται από που προμηθεύτηκες τα επιχαλκωμένα?
ΠΜ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Prestige 8 έγραψε:Καλημέρα σε όλους..
Έχει κανείς ασχοληθεί και μελετήσει τη συμπεριφορά καθώς και τις διάφορες παραμέτρους σε φυσίγγια με ανάμεικτα σκάγια? Φυσίγγια ιδιογομωσης εννοώ..
Λογικά αλλάζει το shot string δηλαδή είναι πιο μακριά η δέσμη της τουφεκιάς όπως τα stringer της victory.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”