ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
-
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Δεν πρόκειται να έρθουμε σε αντιπαράθεση για όνομα του θεού η Α1 δεν είναι αμελητέα ποσότητα.
Η άποψη μου όμως είναι ότι για κάποιο που θέλει μόνο μια χαρτούστια πάντα και παντού (στην Κύπρο μιλούμε) πρέπει να πάει υποχρεωτικά σε D20.
Η άποψη μου όμως είναι ότι για κάποιο που θέλει μόνο μια χαρτούστια πάντα και παντού (στην Κύπρο μιλούμε) πρέπει να πάει υποχρεωτικά σε D20.
- 682 GOLD E
- Full Member
φιλε master στη τσίκλα μονο d20 χρησιμοποιούσα! ατε έπεισες με, θα κάμω και για τη φάσσα!!!master έγραψε:Δεν πρόκειται να έρθουμε σε αντιπαράθεση για όνομα του θεού η Α1 δεν είναι αμελητέα ποσότητα.
- Athos 1978
- Full Member
Ιδιογομωτης σήμερα θεάθηκε να εξέρχεται από κατάστημα κυνηγετικών ειδών, με 2 πακέτα εργοστασιακά φυσίγγια γνώστης εξωτερικής φίρμας χρώματος πράσινου ,
Ένα έχω να πω ΝΤΡΟΠΗ ...
Ένα έχω να πω ΝΤΡΟΠΗ ...
Open mind for a different view.
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Ωραίο "μπουκέτο" αγαπητέ φίλε.682 GOLD E έγραψε:Ατε ρε παιδιά κανεί αψιμαχίες, εκουράσετε μας!![]()
αρχίσανε οι προετοιμασίες για τη φάσσα....
Εύχομαι να σου χαρίσουν τις επιτυχίες που ποθείς.
Αν ήθελες μας παρουσίαζες και το setup αναλυτικότερα έτσι για να εμβαθύνουμε!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
682 GOLD E έγραψε:Α1 στα 31 και 33,5γρ! θα καμω ακομα ενα με την 206s και κανει! Αν δεν κάμνουν εν να κατσω να τες βλέπω που περνούν!![]()
![]()
ΓΙΑΝΝΗ..ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΜΝΟΥΝ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ...ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΑΛΕ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- 682 GOLD E
- Full Member
πε του τα!!!Athos 1978 έγραψε:Ιδιογομωτης σήμερα θεάθηκε να εξέρχεται από κατάστημα κυνηγετικών ειδών, με 2 πακέτα εργοστασιακά φυσίγγια γνώστης εξωτερικής φίρμας χρώματος πράσινου ,
Ένα έχω να πω ΝΤΡΟΠΗ ...

- Breda Pegaso
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Οχι και υποχρεωτικα! γουστα ειναι αυτα!master έγραψε:Δεν πρόκειται να έρθουμε σε αντιπαράθεση για όνομα του θεού η Α1 δεν είναι αμελητέα ποσότητα.
Εχει που πεζουν concorde που τον Αυγουστο ως τον Φεβραρη.
Καμια αντιπαραθεση κουβεντα να γινεται...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Breda Pegaso
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Οντως ντροπη μεγαλη.Athos 1978 έγραψε:Ιδιογομωτης σήμερα θεάθηκε να εξέρχεται από κατάστημα κυνηγετικών ειδών, με 2 πακέτα εργοστασιακά φυσίγγια γνώστης εξωτερικής φίρμας χρώματος πράσινου ,
Ένα έχω να πω ΝΤΡΟΠΗ ...
Καταλαβω τον ανθρωπο ομως, υπαρχουν και φυσιγγια που ειναι αγαπημενα
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Athos 1978
- Full Member
+1000Breda Pegaso έγραψε:Οχι και υποχρεωτικα! γουστα ειναι αυτα!master έγραψε:Δεν πρόκειται να έρθουμε σε αντιπαράθεση για όνομα του θεού η Α1 δεν είναι αμελητέα ποσότητα.
Εχει που πεζουν concorde που τον Αυγουστο ως τον Φεβραρη.
Καμια αντιπαραθεση κουβεντα να γινεται...

Open mind for a different view.
- 682 GOLD E
- Full Member
φίλε Σόλωνα πάντα ξέρω ποιος φταίει....., δεν είμαι από εκείνους που φταίνε τα φυσίγγια έτσι εύκολα!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:682 GOLD E έγραψε:Α1 στα 31 και 33,5γρ! θα καμω ακομα ενα με την 206s και κανει! Αν δεν κάμνουν εν να κατσω να τες βλέπω που περνούν!![]()
![]()
ΓΙΑΝΝΗ..ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΜΝΟΥΝ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ...ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΑΛΕ