ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Nikos77

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Nikos77 »

andreas78 έγραψε:Νικόλα, για καποιο λόγο και παλι αδυνατώ να σε παρακολουθήσω, μαλλον και παλι λόγο γραμματικής.
Μήπως εννοείς τετριμμένα..?., αλλά η ενασχοληση σου με την μηχανική ακριβείας ( μηχανές, στροφεια, στάδια), σε εχει παρασύρει σε ορολογία της ειδικότητας σου..?
Αν όντως εννοείς τετριμμένα, θα πρεπει να γνωρίζεις οτι με αυτα ασχολείται η παγκόσμια βλητική και ιδιογομωτική κοινότητα.
Αν εχεις κατι εκτος τετριμμενων, θα ηταν καλο να μας τα μεταφερεις και θα σε ακούσουμε με μεγαλη προσοχή, φτάνει βέβαια να ειναι βλητικά επιβεβαιωμένα..!!!!!
Για το ρητό του Κύπριου φίλου, το μονο που μπορω να πω ειναι,: δεν γνωριζω που βρίσκεσαι., διότι εγω δεν σε βλέπω..!!
Όπως Ανδρέα έγραψα και παραπάνω, σήμερα πουλάνε περισσότερο αέρα παρά ουσία και αυτό το ζήτημα νομίζω ότι δεν το έθεσα σωστά! Στο θέμα μας επίσης έγραψα ότι ο Antonio Granelli από μόνος του, είναι απλά κλάσεις ανώτερος όλων των άλλων βλητικών μαζί. Οι εταιρείες τώρα έχουν τα ατσάλινα και βγάζουν όπλα για τα ατσάλινα...αλλά επειδή το ατσάλι και το μολύβι δεν είναι ίδιο πράγμα, τότε απλά αναγκάζοντε να θυσιάσουν το μολύβι για να μας δώσουν το ατσάλι χωρίς ρίσκο μηχανικής ρήξης!
Τα υπόλοιπα καλύτερα να τα αφήναμε για μια άλλη φορά... ;)
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Nikos77 έγραψε:
andreas78 έγραψε:Νικόλα, για καποιο λόγο και παλι αδυνατώ να σε παρακολουθήσω, μαλλον και παλι λόγο γραμματικής.
Μήπως εννοείς τετριμμένα..?., αλλά η ενασχοληση σου με την μηχανική ακριβείας ( μηχανές, στροφεια, στάδια), σε εχει παρασύρει σε ορολογία της ειδικότητας σου..?
Αν όντως εννοείς τετριμμένα, θα πρεπει να γνωρίζεις οτι με αυτα ασχολείται η παγκόσμια βλητική και ιδιογομωτική κοινότητα.
Αν εχεις κατι εκτος τετριμμενων, θα ηταν καλο να μας τα μεταφερεις και θα σε ακούσουμε με μεγαλη προσοχή, φτάνει βέβαια να ειναι βλητικά επιβεβαιωμένα..!!!!!
Για το ρητό του Κύπριου φίλου, το μονο που μπορω να πω ειναι,: δεν γνωριζω που βρίσκεσαι., διότι εγω δεν σε βλέπω..!!
Όπως Ανδρέα έγραψα και παραπάνω, σήμερα πουλάνε περισσότερο αέρα παρά ουσία και αυτό το ζήτημα νομίζω ότι δεν το έθεσα σωστά! Στο θέμα μας επίσης έγραψα ότι ο Antonio Granelli από μόνος του, είναι απλά κλάσεις ανώτερος όλων των άλλων βλητικών μαζί. Οι εταιρείες τώρα έχουν τα ατσάλινα και βγάζουν όπλα για τα ατσάλινα...αλλά επειδή το ατσάλι και το μολύβι δεν είναι ίδιο πράγμα, τότε απλά αναγκάζοντε να θυσιάσουν το μολύβι για να μας δώσουν το ατσάλι χωρίς ρίσκο μηχανικής ρήξης!
Τα υπόλοιπα καλύτερα να τα αφήναμε για μια άλλη φορά... ;)
Για ποιον αέρα και ποιαν ουσία, αναφέρεσαι Νίκο..?
Ο κυριος Granelli, βγήκε man of the century και δεν το ανακοίνωσε κάποιος και αν ναι ανάμεσα απο ποιους.?
Στα ατσαλινα, σε έχασα στ´ αλήθεια, δεν ξέρω αν φταίνε τα ματια μου.
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Ατε ρε παιδιά κανεί αψιμαχίες, εκουράσετε μας! :shock:
αρχίσανε οι προετοιμασίες για τη φάσσα....
φασσα.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

682 GOLD E έγραψε:Ατε ρε παιδιά κανεί αψιμαχίες, εκουράσετε μας! :shock:
φασσα.jpg
θα αρχίσω και εγώ να προετοιμάζομαι σιγά σιγά να στήσω τα σετ απ μου :)
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
φασσα.jpg
έτσι μπράβο!! ;)
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

682 GOLD E έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
φασσα.jpg
έτσι μπράβο!! ;)
με τη πυριτιδα έστησες τα δικά σου?
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Α1 στα 31 και 33,5γρ! θα καμω ακομα ενα με την 206s και κανει! Αν δεν κάμνουν εν να κατσω να τες βλέπω που περνούν! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

682 GOLD E έγραψε:Α1 στα 31 και 33,5γρ! θα καμω ακομα ενα με την 206s και κανει! Αν δεν κάμνουν εν να κατσω να τες βλέπω που περνούν τσιε κανει! :lol: :lol: :lol:
Και εγώ Α1 στα 32 και ΑΟ στα 34 νομίζω η Α σειρά είναι η καλύτερή επιλογή για αυτό τον καιρό ;)
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

Συγνώμη παίδες, αλλά D20 και ξερό ψωμί. Χωρίς αυτό δεν κάνω. ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ! ΤΕΛΟΣ!!!
Άπνους οι κοπέλες μόνο με την μυρωδιά του. Με το τζήσιμο που λέμε.
Τόσο εντυπωσιακά που μένει στον νου σου, ειδικά τον Αύγουστο! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Χειμωνα καλοκαιρι με υγρασια και βορκα!

Sorry φιλε master αλλα εγω ενα για την Α που μιλω!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”