ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
karatzaferis11
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από karatzaferis11 »

ο φιλος νικος νομιζω εκαμε τον μ@@τ@ιο επιστημη .
Nikos77

Δημοσίευση από Nikos77 »

andreas78 έγραψε:Αγαπητε Νίκο,
...
Εκτός βέβαια και αν η γραμματική σου με εχει μπερδέψει.
...
Αυτο δεν το λέει ένας, αλλά πολλοι βλητικοι.
Δεν νομίζω Αντρέα να κατάλαβες τι ακριβώς έγραψα...αλλά δεν πειράζει, διότι λογικά θα ήταν καλύτερα να σταματούσα να ασχολούμαι με θέματα τετμημένα! ;)
karatzaferis11 έγραψε:ο φιλος νικος νομιζω εκαμε τον μ@@τ@ιο επιστημη .
Νομίζω ότι έχει καλύψει πλήρως το θέμα ένας Κύπριος φίλος από τις 14/07/2014 και ώρα 09:40 με την ακόλουθη φράση 8-)
...μεταξύ τών τυφλών κυριαρχεί ο μονόφθαλμος
Ζακυνθινος
Full Member

Δημοσίευση από Ζακυνθινος »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Μετά από μια γρήγορη δοκιμή τα μίνι φυσίγγια είναι αποτελεσματικά μέχρι τα 28μ με 3 τσοκ και κάτω έκανα ακόμη λίγα για την άλλη εβδομάδα που θα πάω στο σκοπευτήριο και θα πάνε και κάποια στο κανονάκι ;)
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Μπραβο ΦΙΛΕ Αντρεα!!!!
Ζακυνθινος
Full Member

Δημοσίευση από Ζακυνθινος »

Δοκιμασε τα Αντρεα εσυ που μπορεις στο σκοπευτηριο.
Γιατι εγω θα αργησω. Μεχρι να ανοιξει το κυνηγι να τα δοκιμασω και εγω!!
Ξερω οτι υπαρχει πολυ ενδιαφερον για αυτα τα φυσιγγια φετος!!

Εγω προσωπικα θα τα δουλεψω, πολυ!

http://www.lyalvaleexpress.com/standard-25-grams
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Nikos77 έγραψε:
andreas78 έγραψε:Αγαπητε Νίκο,
...
Εκτός βέβαια και αν η γραμματική σου με εχει μπερδέψει.
...
Αυτο δεν το λέει ένας, αλλά πολλοι βλητικοι.
Δεν νομίζω Αντρέα να κατάλαβες τι ακριβώς έγραψα...αλλά δεν πειράζει, διότι λογικά θα ήταν καλύτερα να σταματούσα να ασχολούμαι με θέματα τετμημένα! ;)
karatzaferis11 έγραψε:ο φιλος νικος νομιζω εκαμε τον μ@@τ@ιο επιστημη .
Νομίζω ότι έχει καλύψει πλήρως το θέμα ένας Κύπριος φίλος από τις 14/07/2014 και ώρα 09:40 με την ακόλουθη φράση 8-)
...μεταξύ τών τυφλών κυριαρχεί ο μονόφθαλμος
Νικόλα, για καποιο λόγο και παλι αδυνατώ να σε παρακολουθήσω, μαλλον και παλι λόγο γραμματικής.
Μήπως εννοείς τετριμμένα..?., αλλά η ενασχοληση σου με την μηχανική ακριβείας ( μηχανές, στροφεια, στάδια), σε εχει παρασύρει σε ορολογία της ειδικότητας σου..?
Αν όντως εννοείς τετριμμένα, θα πρεπει να γνωρίζεις οτι με αυτα ασχολείται η παγκόσμια βλητική και ιδιογομωτική κοινότητα.
Αν εχεις κατι εκτος τετριμμενων, θα ηταν καλο να μας τα μεταφερεις και θα σε ακούσουμε με μεγαλη προσοχή, φτάνει βέβαια να ειναι βλητικά επιβεβαιωμένα..!!!!!
Για το ρητό του Κύπριου φίλου, το μονο που μπορω να πω ειναι,: δεν γνωριζω που βρίσκεσαι., διότι εγω δεν σε βλέπω..!!
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Μετά από μια γρήγορη δοκιμή τα μίνι φυσίγγια είναι αποτελεσματικά μέχρι τα 28μ με 3 τσοκ και κάτω έκανα ακόμη λίγα για την άλλη εβδομάδα που θα πάω στο σκοπευτήριο και θα πάνε και κάποια στο κανονάκι ;)
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Αντρέα έκανες δουλειά βλέπω! Αυτά τα φυσίγγια σε μεταχειρισμένους κάλυκες και κάνοντας χρήση μόνον, του μοναδικής έμπνευσης , σχεδίασης και λειτουργικότητας γνωστού καλυκο-κόφτη (πωλείται απο το κατάστημα KENTAVROS στην Αθήνα) και με ένα απλό δράπανο (διότι δεν διαθέτουν όλοι μηχανές ρελιάσματος) ετοιμάζονται απο τον σκοπευτή ή κυνηγό σε χρόνο ρεκόρ για να καλύψουν τις ανάγκες του.
Τα 2ιντσα φυσίγγια γομώνονται σε φορτία απο 24 έως 28 γρ και ο γράφων κατέφυγε στην λύση του δίκαννου CAL20 για να έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί με το πανάλαφρο 20άρι φυσίγγια 24 γρ αλλα αν μπορούσε (δυστηχώς λόγω οικονομικής στενότητας) θα έκανε τα πάντα να αποκτήσει ένα 2ιντσο δίκαννο που δυστηχώς λόγω της σπανιότητας τους στην αγορά είναι πανάκριβα.
Ετσι για την ιστορία....
http://www.kynigi.org/articles/view/702/

Δεν θα καταθέσω τις εμπειρίες μου προς το παρόν αλλα υπόσχομαι στους αναγνώστες αναλυτική παρουσίαση.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Ορίστε και ένα σετ απ στα 34 γραμμάρια ρελιασμενο με το στροφείο του Κυλίλη
Fiocchi 69.3mm cx2000 /A0 1.90 / gualandi superg h12 κενο 15mm/ 34g νο4/ ρελιασμα στα 57.70mm
Εικόνα
Ανδρέα έχεις μετρημένη την ταχύτητα αυτού του setup ?
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Athos 1978 έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Ορίστε και ένα σετ απ στα 34 γραμμάρια ρελιασμενο με το στροφείο του Κυλίλη
Fiocchi 69.3mm cx2000 /A0 1.90 / gualandi superg h12 κενο 15mm/ 34g νο4/ ρελιασμα στα 57.70mm
Εικόνα
Ανδρέα έχεις μετρημένη την ταχύτητα αυτού του setup ?
Ναι φίλε στα 410-415 ;)
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Αντρέα έκανες δουλειά βλέπω! Αυτά τα φυσίγγια σε μεταχειρισμένους κάλυκες και κάνοντας χρήση μόνον, του μοναδικής έμπνευσης , σχεδίασης και λειτουργικότητας γνωστού καλυκο-κόφτη (πωλείται απο το κατάστημα KENTAVROS στην Αθήνα) και με ένα απλό δράπανο (διότι δεν διαθέτουν όλοι μηχανές ρελιάσματος) ετοιμάζονται απο τον σκοπευτή ή κυνηγό σε χρόνο ρεκόρ για να καλύψουν τις ανάγκες του.
Τα 2ιντσα φυσίγγια γομώνονται σε φορτία απο 24 έως 28 γρ και ο γράφων κατέφυγε στην λύση του δίκαννου CAL20 για να έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί με το πανάλαφρο 20άρι φυσίγγια 24 γρ αλλα αν μπορούσε (δυστηχώς λόγω οικονομικής στενότητας) θα έκανε τα πάντα να αποκτήσει ένα 2ιντσο δίκαννο που δυστηχώς λόγω της σπανιότητας τους στην αγορά είναι πανάκριβα.
Ετσι για την ιστορία....
http://www.kynigi.org/articles/view/702/

Δεν θα καταθέσω τις εμπειρίες μου προς το παρόν αλλα υπόσχομαι στους αναγνώστες αναλυτική παρουσίαση.
Ναι φιλε Κώστα θα τα δοκιμάσω μέχρι να μην μείνει δοκιμή που δεν μπορώ να τους κάνω!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Ζακυνθινος έγραψε:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Μπραβο ΦΙΛΕ Αντρεα!!!!
Ευχαριστώ φίλε !
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”